Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:49:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Schioapata  (Read 15728 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cristimate
Sr. Member

« Reply #75 on: July 11, 2011, 09:00:37 PM »

LE: ne-am uitat mai atent la labutza sa vedem daca are ceva. pare ca langa o unghe avea o iritatie , un fel de piele alba
cum naiba n-a vazut-o doctorul? nu stiu daca nu cumva i-am dat 3 zile de rimadyl... degeaba; si o injectie anti-inflamatorie tare!
aveam un spray vandut de doctor : neo caf spray (verde) cu oxitetraciclina. e bun?
linda si rex
Newbie
*

« Reply #76 on: November 18, 2011, 02:41:37 PM »

salutare tuturor..am si eu o problemaaaaa!! am un CG de un an si o luna..problema este ca de 4 zile schioapata cu labuta dreapta din fata..sa jucat cu celalalt CG ..am fost la veterinar si mi-au dat calciu timp de 2 saptamani,aplazyl 10 zile plus ca i-au facut o injectie antiinflamatoare...in primele zile putrea sa alerge dar acum mai deloc chiar tine labuta ridicata...dar daca se joaca un pic merge normal,iar daca sta in repaus iar schioapata...nu stiu ce sa fac sa il tin in casa in repaus total sau sa il las in curte sa se joace?
petshop4you
Maraluadi
Sr. Member

« Reply #77 on: November 18, 2011, 03:10:47 PM »

Eu as zice sa stea separat de celalalt caine pana isi revine, nu conteaza daca sunt afara sau inauntru dar sa fie separati pentru a nu se intarata reciproc la joaca si implicit la efort.. Am avut si eu aceeasi problema cu cateaua mea la 11 luni..schiopatura (tot dreapta fata) a coincis si cu primele calduri si vet-ul mi-a spus sa nu ii mai incetez calciul pana la 1 an si 2 luni. Daca vet-ul tau i-a palpat labuta(ceea ce sigur a facut) si nu acuza dureri o sa-si revina cam in 10-12 zile de calciu si aplazyl..cel putin asa a fost la mine. Sanatate!
linda si rex
Newbie
*

« Reply #78 on: November 18, 2011, 03:30:51 PM »

da veterinarul i-a palpat labuta si nu simtea nimic..am uitat sa spun ca veterinarul mi-a dat si o crema herba gel pentru masat labuta?este buna?multumesc!
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!

« Reply #79 on: November 18, 2011, 05:51:40 PM »

Aceeasi problema am avut-o si eu cu almeu  cam tot pe la aceeasi varsta!
  Am fost si eu la vet si mi-a recomandat calciu si nimic altceva.
        Din fericire a trecut in maxim 10 zile  Probabil se dezvolta foarte rapid si are nevoie de calci si vitamine . Cat calci ii dai si in ce mod?

CG-loialitate devotament perseverenta rabdare  iertare ajutor iubire neconditionata!
Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM! 

* Alex M*
linda si rex
Newbie
*

« Reply #80 on: November 19, 2011, 09:11:14 AM »

3 pastile de calciu pe zi timp de 2 saptamani apoi pauza de 2 saptamani...
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #81 on: November 19, 2011, 09:43:32 AM »

Ce mancare ii dai ?
Sfatul meu este sa-i dai K9 COMPLETE MOTION timp de 1 luna in fiecare zi si vezi cum se comporta.
catalino
Newbie
*

« Reply #82 on: November 24, 2011, 04:38:46 PM »

Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.
Am un CG in varsta de 5 luni. Este cracanat de picioarele din fata si articulatiile sunt putin umflate iar pe cele din spate le tine flexate. Am fost cu el la 2 veterinari si au dat verdictul de rahitism. Nu a fost de la inceput asa. L-am luat de la 2 luni si problema a inceput sa apara pe la 3 luni. De atunci am inceput tratament cu calciu, cate 5 pastile pe zi, dar se pare ca nu ajuta la nimic. Ba parca era din ce in ce mai grav. Dupa o luna de tratament abia se mai tinea pe picioare si am decis sa schimb medicul. De o luna si jumatate ii dau calciu zilnic fara pauze. Am inceput cu 16 pastile pe zi si am crescut treptat si in momentul de fata am ajuns la 20. Se observa o usoara ameliorare, dar tot este cracanat rau si schioapata. Medicul a zis ca ar trebui sa-i fac un tratament cu niste injectii speciale timp de 7 zile, injectii care costa 50 RON bucata. I le-as face si pe astea daca as sti ca ajuta si se repara. Ma puteti ajuta cu un sfat caci sunt disperat. Va multumesc anticipat.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #83 on: November 24, 2011, 04:56:08 PM »

Ca mancare ii dai ?
Ce vitamine ii administrezi ?

Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.
Am un CG in varsta de 5 luni. Este cracanat de picioarele din fata si articulatiile sunt putin umflate iar pe cele din spate le tine flexate. Am fost cu el la 2 veterinari si au dat verdictul de rahitism. Nu a fost de la inceput asa. L-am luat de la 2 luni si problema a inceput sa apara pe la 3 luni. De atunci am inceput tratament cu calciu, cate 5 pastile pe zi, dar se pare ca nu ajuta la nimic. Ba parca era din ce in ce mai grav. Dupa o luna de tratament abia se mai tinea pe picioare si am decis sa schimb medicul. De o luna si jumatate ii dau calciu zilnic fara pauze. Am inceput cu 16 pastile pe zi si am crescut treptat si in momentul de fata am ajuns la 20. Se observa o usoara ameliorare, dar tot este cracanat rau si schioapata. Medicul a zis ca ar trebui sa-i fac un tratament cu niste injectii speciale timp de 7 zile, injectii care costa 50 RON bucata. I le-as face si pe astea daca as sti ca ajuta si se repara. Ma puteti ajuta cu un sfat caci sunt disperat. Va multumesc anticipat.
catalino
Newbie
*

« Reply #84 on: November 24, 2011, 08:47:20 PM »

Vitamine VMP de la Pfizer - 2 tablete pe zi si Calcitabs (Calciu cu Fosfor) - 20 tablete pe zi.
Mancare Ekanuba - o masa pe zi si 2 mese pe zi mancare gatita(orez cu legume si carne de pui).
Sincer, citind pe forum azi cred ca ii dau cam mult sa manance. La 5 luni are 25 kg si e cam rotund. Am citit ca ar trebui sa i se vada putin coastele, dar nu prea dau de ele nici pe pipaite. Cred ca ii reduc cantitatea de mancare. Am mai citit si de K9. Ar trebui sa-i dau pentru articulatii? Niciunul din cei 2 veterinari nu mi-a recomandat. Sincer si cantitatea de calciu mi se pare exagerata. Rog ceva recomandari mai ales ca avem printre noi si doctori veterinari.
Multumesc.
Sambata poate ii fac si niste poze si le postez.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #85 on: November 24, 2011, 09:12:56 PM »

Da, trebuie sa reduci mancare urgent ! E mult prea grasut si ii distrugi articulatiile si osatura. Da-i numai mancare uscata fara alte completari. Iar acum vreo 2 saptamani mai putin decat ar trebui, sa zicem 50%, pana ajunge la o greutate la care sa-i distingi coastele usor.
Schimba Eukanuba cu Acana Puppy Large Breed sau Arden Grange puppy Large breed. Sunt mai complete si au mai multe glucosamina&condroitina
K9 COMPLETE MOTION sunt destul de bune si mai accesibile. Doctorii iti dau ce au mai scump ca sa faca vanzare, nu inseamna neaparat ca e si cel mai bun.
catalino
Newbie
*

« Reply #86 on: November 25, 2011, 04:43:31 PM »

Multumesc de raspuns.
Sa reduc cantitatea de calciu? Mie mi se pare cam mult.
Pe prospectul de K9 Complet Motion scrie ca se dau maxim 3 pastile pe zi.
Cred ca e suficient.
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro

« Reply #87 on: November 25, 2011, 04:49:59 PM »

Sigur? Din ce tin minte se dadea 1 tableta/zi pentru 15-40kg.
catalino
Newbie
*

« Reply #88 on: November 25, 2011, 05:25:35 PM »

Scuze.
Asa e. O pastila pe zi pentru caini cu greutatea intre 14-40kg.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #89 on: November 26, 2011, 01:54:17 AM »

K9 Complete Motion sunt suplimente pentru articulatii si nu are leg cu suplimnetarea cu calciu, desi contine parca si un pic de calciu.
Asa cum a spus cineva inaintea mea se administreaza 1 tableta pentru o greutate intre 15-40 kg.
Pentru suplimentarea cu calciu exista K9 COMPLETE GROWTH, iar aici se administreaza mai multe pastile pe zi.
Sper ca acum e mai clar ce e de facut Smiley

Multumesc de raspuns.
Sa reduc cantitatea de calciu? Mie mi se pare cam mult.
Pe prospectul de K9 Complet Motion scrie ca se dau maxim 3 pastile pe zi.
Cred ca e suficient.
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof