Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 11:04:37 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18   Go Down
  Print  
Author Topic: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG  (Read 43229 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #240 on: February 06, 2011, 06:56:26 PM »

http://www.cncg.ro/Pages/Index.aspx
Ia uite ca incep sa-si puna la punct actele in club. Ma intreb de ce au nevoie de formularul de identificare daca ei au avut toate aceste date ale  membrilor si au stiut numarul delegatilor pentru Adunarea Generala de la Sibiu?

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #241 on: February 12, 2011, 08:59:06 PM »

Stupoare! Nu mai inteleg nimic!  LOL Drac

De pe site-ul AChR:

Prima pagina:

Calendar Expozitional 2011:

13-14 mai - Examen lucru
15 mai - Expozitie de Club

Huh Shocked

Dovada:

Eu NU sunt membru cncg!
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #242 on: July 03, 2011, 08:18:20 PM »

s-a mai tinut oare expozitia de la Timisoara
or fi avut arbitru SV
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #243 on: September 18, 2011, 07:38:05 PM »

Sa ne spuna onor conducerea (pe viata) ce s-a intamplat la Ilia! Da' cu toate amanuntele!
ARCG-ul minte oamenii? Va roade, nene! Nu puteti dormi de noua asociatie?

Eu NU sunt membru cncg!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #244 on: September 19, 2011, 06:11:28 PM »

Pai simt cutitul la os, Razvane.....normal ca au cosmaruri....
Sa inteleg ca din nou au vrut sa fenteze la Ilia examenele de lucru, cu arbitrul etern Willi Landt, dar fiindca a venit un delegat incomod AChR , toti cei care se inscrisesera la examen de lucru s-au retras ?

FITI MANDRI, MEMBRI CNCG !!!   AVETI DIN NOU OCAZIA !!!

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #245 on: September 19, 2011, 06:42:04 PM »

Din nou, ca in toti cei 9 ani de cand cncg este membru WUSV, acest club a sfidat Uniunea Mondiala, netrimitandu-si delegatul ce reprezenta Romania, la Adunarea Generala....

FITI MANDRI, MEMBRI CNCG !!!   MAI AVETI UN MOTIV !!!

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #246 on: September 20, 2011, 10:06:33 AM »

Sa inteleg ca din nou au vrut sa fenteze la Ilia examenele de lucru, cu arbitrul etern Willi Landt, dar fiindca a venit un delegat incomod AChR , toti cei care se inscrisesera la examen de lucru s-au retras ?

Am vorbit cu Alin si mi-a clarificat ce s-a intamplat.
S-au facut inscrieri pentru examenele de munca Ilia, dar cu 2 zile inaintea evenimentului, arbitrul Willi Landt i-a sunat ca nu mai arbitreaza, nemultumit de delegatul AChR ce fusese numit pentru acest examen.
Deci nu participantii sau retras, ci arbitrul.....

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #247 on: September 20, 2011, 10:14:12 AM »

Wink cu Alin si mi-a clarificat ce s-a intamplat.
S-au facut inscrieri pentru examenele de munca Ilia, dar cu 2 zile inaintea evenimentului, arbitrul Willi Landt i-a sunat ca nu mai arbitreaza, nemultumit de delegatul AChR ce fusese numit pentru acest examen.
Deci nu participantii sau retras, ci arbitrul.....

Mai vorbeste odata!

Examenul s-a tinut cu acelasi arbitru si acelasi observator .... dar fara cainii de la IPO.
Alin a luat BH cu un caine, cu al doilea a cazut, pe al treilea l-a retras ....

Eu NU sunt membru cncg!
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #248 on: September 20, 2011, 10:52:18 AM »

Stie bine Razvan ce stie ...  Wink

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #249 on: September 20, 2011, 10:53:44 AM »

La Ilia, la aceeasi data la care fusese programat ??
Pe mine m-a sunat Alin si mi-a spus ce am scris mai sus. Crezi ca daca il sun imi va spune o alta varianta ?

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #250 on: September 20, 2011, 11:08:07 AM »

Pe mine m-a sunat Alin si mi-a spus ce am scris mai sus. Crezi ca daca il sun imi va spune o alta varianta ?

Nu stiu, incearca!  Cheesy
Intreba-l si unde se tine campionatul la anul!  Roll Eyes

Raportul observatorului 100% ajunge la achr, intreaba si acolo!  Grin

Ia uite si aici: http://ach.ro/2011/circulare/c34/d22.pdf

Eu NU sunt membru cncg!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #251 on: September 20, 2011, 11:28:35 AM »

N-are decat sa te combata el direct pe forum, daca mai crede in ce mi-a spus mie.
Daca nu, inseamna ca m-a mintit.
Sper ca la anu' cmcg sa nu mai aiba Campionat.
Ar fi culmea ca tocmai eu sa-l sun pe Stefanescu sa-l intreb .... Grin

Razvane, raspunde-mi tu , totusi. daca s-a tinut la Ilia la data la care a fost programat.

WILLI LANDT
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #252 on: September 20, 2011, 02:40:27 PM »

Bardare, iar te legi de mine? Eterna e doar nesimtirea ta.
ori tu de ce consideri ca nu am dreptul sa arbitrez examene de lucru organizate de CNCG?
Sunt arbitru de 20 de ani, cand tu habar nu aveai cati dinti are un caine, sunt arbitru international de 6 ani, de cand de tine nu prea am auzit in expozitii sau in examene ci numai pe forum.
A fost al doilea examen la care am fost invitat sa arbitrez la CNCG.

Eu ca arbitru am primit delegatia numai joi sau vineri inaintea examenului si atunci am refuzat sa arbitrez. Eram mutat in Deva de numai doua saptamani si am fost nevoit, cu regret,  sa refuz delegatia, lucru pe care l-am facut imediat ce am primit-o. Motivul a fost ca nu puteam participa in acele zile fiindca era necesara prezenta mea la o intalnire la care participau 60 de oameni. Am anuntat organizatorul, am vorbit cu delegatul si am solicitat sa ma inlocuiasca, chiar si cu dl. Ciora care oricum era pe picior de plecare spre Ilia.
  Arbitrul a refuzat delegatia prompt dupa ce a primit-o.

In alta ordine de idei,
 nu cauta sa inventezi razboaie intre mine si Calin Ciora, este un arbitru si instructor pe care il apreciez si pe care il respect.

In alta ordine de idei, 
locuiesc in Deva si am deschis cursuri de dresaj la care te invit.

In alta ordine de idei,
anul acesta mai sunt programate examene si competitii la Ilia de catre CDC si deasemenea te invit sa participi.

In alta ordine de idei,
dupa anulatul examen de la Ilia, dintre cei inscrisi la examen unii au participat peste doua saptamani la examen BH-IPO Brasov - Ach Pro Canis (brasovenii) iar altii au participat la  examenul BH -Mondioring Ilia - CDC (devenii, aradenii, resiteanii, timisorenii, clujenii).

In alta ordine de idei,
atat de mult s-a fentat incat delegatul CA - Attila Kocsis - a apreciat ca am fost prea drastic in arbitraj.

In alta ordine de idei,
in 2012 CDC intentioneaza sa organizeze la Ilia (fiindca in Deva nu sunt locatii asa bune) mai multe examene de lucru si campionatele nationale.

Si intro ultima ordine de idei,
intoducerea delegatului la examenele de lucru a fost initiativa mea si cu greu a fost acceptata de ceielalti arbitri. A fost necesara interventia dlui Papp si a dlui Stefanescu pentru a fi aprobata.
  iar daca  esti atat de categoric cum de nu ai avut nici o reactie la propunerea colectivului de arbitri de lucru care vroiau sa prezinte caini de clienti in examene si mai mult decat atat, chiar sa arbitreze cainii pe care i-au dresat ei. Acolo nu vezi fente??? mare e mafia in examenele IPO, desi nu consider ca "m-au infrant structurile mafiote" nu pot sa nu citez un mare dresor al lumii care spunea:
 " Mondioringul s-a nascut cand dresorii s-au saturat ded mafia din IPO"

Examenele de lucru au un caracter deschis si la cele pe care le organizeza CDC-ul esti binevenit.

Daca nu mai ai numerele mele de telefon , iata-le: 0733 224801,  0748491221

Aproape zilnic trec prin Hunedoara, am o echipa de lucru in Hunedoara si probabil lucrarile se mai intind vreo doua luni si de cateva ori pe saptamana merg la Aikido in Hunedoara, dojo-ul e la scoala de langa blocul tau. Si astazi voi fi in Hunedoara.

Poate ne intalnim si depanam amintiri despre facultate, povestim despre caini - doar am un caine din IFF. dar te anunt ca nu discut despre politica din chinologie si nici despre chinologi.

Nu urmaresc forumurile si nu stiu daca anul acesta ai luat atitudine fata de examenele unde "e bine pentru toti", vorba unui instructor ardelean foarte talentat.

Salut, astept telefonul tau.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #253 on: September 20, 2011, 03:10:05 PM »

Cheesy

Eu NU sunt membru cncg!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #254 on: September 20, 2011, 07:08:05 PM »

Willi, tocmai au dat astia pe PRO TV Deva ca a inghetat Muresu... Laughing
Nu te mira Razvane, Willi e un Hopa Mitica, scapa el si de urecheala Comitetului Director AChR, unde e chemat prin Circulara data de tine mai sus....
Willi, din pacate nu sunt in Hunedoara, ca-mi spuneai tu la ureche adevarul si despre examenul Timisoara de anul trecut si despre asta Wink

Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18   Go Up
  Print  

Jump to: