Pai simt cutitul la os, Razvane.....normal ca au cosmaruri....
Sa inteleg ca din nou au vrut sa fenteze la Ilia examenele de lucru, cu arbitrul etern Willi Landt, dar fiindca a venit un delegat incomod AChR , toti cei care se inscrisesera la examen de lucru s-au retras ?
FITI MANDRI, MEMBRI CNCG !!! AVETI DIN NOU OCAZIA !!!
Bardare, iar te legi de mine? Eterna e doar nesimtirea ta.
ori tu de ce consideri ca nu am dreptul sa arbitrez examene de lucru organizate de CNCG?
Sunt arbitru de 20 de ani, cand tu habar nu aveai cati dinti are un caine, sunt arbitru international de 6 ani, de cand de tine nu prea am auzit in expozitii sau in examene ci numai pe forum.
A fost al doilea examen la care am fost invitat sa arbitrez la CNCG.
Eu ca arbitru am primit delegatia numai joi sau vineri inaintea examenului si atunci am refuzat sa arbitrez. Eram mutat in Deva de numai doua saptamani si am fost nevoit, cu regret, sa refuz delegatia, lucru pe care l-am facut imediat ce am primit-o. Motivul a fost ca nu puteam participa in acele zile fiindca era necesara prezenta mea la o intalnire la care participau 60 de oameni. Am anuntat organizatorul, am vorbit cu delegatul si am solicitat sa ma inlocuiasca, chiar si cu dl. Ciora care oricum era pe picior de plecare spre Ilia.
Arbitrul a refuzat delegatia prompt dupa ce a primit-o.
In alta ordine de idei,
nu cauta sa inventezi razboaie intre mine si Calin Ciora, este un arbitru si instructor pe care il apreciez si pe care il respect.
In alta ordine de idei,
locuiesc in Deva si am deschis cursuri de dresaj la care te invit.
In alta ordine de idei,
anul acesta mai sunt programate examene si competitii la Ilia de catre CDC si deasemenea te invit sa participi.
In alta ordine de idei,
dupa anulatul examen de la Ilia, dintre cei inscrisi la examen unii au participat peste doua saptamani la examen BH-IPO Brasov - Ach Pro Canis (brasovenii) iar altii au participat la examenul BH -Mondioring Ilia - CDC (devenii, aradenii, resiteanii, timisorenii, clujenii).
In alta ordine de idei,
atat de mult s-a fentat incat delegatul CA - Attila Kocsis - a apreciat ca am fost prea drastic in arbitraj.
In alta ordine de idei,
in 2012 CDC intentioneaza sa organizeze la Ilia (fiindca in Deva nu sunt locatii asa bune) mai multe examene de lucru si campionatele nationale.
Si intro ultima ordine de idei,
intoducerea delegatului la examenele de lucru a fost initiativa mea si cu greu a fost acceptata de ceielalti arbitri. A fost necesara interventia dlui Papp si a dlui Stefanescu pentru a fi aprobata.
iar daca esti atat de categoric cum de nu ai avut nici o reactie la propunerea colectivului de arbitri de lucru care vroiau sa prezinte caini de clienti in examene si mai mult decat atat, chiar sa arbitreze cainii pe care i-au dresat ei. Acolo nu vezi fente??? mare e mafia in examenele IPO, desi nu consider ca "m-au infrant structurile mafiote" nu pot sa nu citez un mare dresor al lumii care spunea:
" Mondioringul s-a nascut cand dresorii s-au saturat ded mafia din IPO"
Examenele de lucru au un caracter deschis si la cele pe care le organizeza CDC-ul esti binevenit.
Daca nu mai ai numerele mele de telefon , iata-le: 0733 224801, 0748491221
Aproape zilnic trec prin Hunedoara, am o echipa de lucru in Hunedoara si probabil lucrarile se mai intind vreo doua luni si de cateva ori pe saptamana merg la Aikido in Hunedoara, dojo-ul e la scoala de langa blocul tau. Si astazi voi fi in Hunedoara.
Poate ne intalnim si depanam amintiri despre facultate, povestim despre caini - doar am un caine din IFF. dar te anunt ca nu discut despre politica din chinologie si nici despre chinologi.
Nu urmaresc forumurile si nu stiu daca anul acesta ai luat atitudine fata de examenele unde "e bine pentru toti", vorba unui instructor ardelean foarte talentat.
Salut, astept telefonul tau.