razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #255 on: September 20, 2011, 07:27:44 PM » |
|
La rugamintea lui Adi Letca:
Adi si Suca au avut trei caini inscrisi la IPO, doi cg si un dob. Dupa pregatiri si zi libera luata vineri au aflat ca examenul NU se mai tine, pentru ca domnul arbitru nu este de acord cu observatorul. Organizatorii nu au fost de acord nici cu chemarea unui alt arbitru, invocand ratiuni financiare, chiar daca li s-a promis o sponsorizare ca acest examen sa aiba loc.
Cei trei caini au dat IPO la Tohanul Nou, arbitru fiind Lucian Sava si observator Dragos Chibzui.
Examenul organizat de CDC, cu acelasi arbitru si observator a avut loc peste doua saptamani, tot la Ilia. Nu a fost nici un caine de IPO.
Pentru alte info, sunteti liber sa-l sunati pe Adi.
Adi, sper ca este ok compus textul si nu lasa loc de interpretari.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #256 on: September 20, 2011, 08:54:07 PM » |
|
O rectificare:
CDC a avut examen BH - Mondioring la Ilia. De aceea nu a fost nici un examen IPO la Ilia. Examenul Mondioring a fost ultima verificare inaintea Campionatului Mondial Mondioring FCI care se va desfasura saptamana viitoare in Elvetia.
La examenmul CDC a fost delegat CA dl Kocsis Attila si nu dl Ciora Calin, cum era delegat pentru examenul CNCG de la Ilia.
In rest ar trebui sa va documentati de la sursa nu sa vorbiti din auzite. Daca ati ajunge la sursa ati afla ce caine ar fi trebuit sa participe la Ilia si nu a mai participat nici la Tohan, cine l-a dresat, pe cati bani, cate examene nesatisfacatoare a luat sau a picat, unde iau examene cainii care latra bozgoreste si fug la expozitiile si selectiile de club.
Sa nu se inventeze confuzii, atat Adi Letca cat si Ovidiu Suca sunt doi instructori de valoare, cred ca in ultimii ani au ponderea cea mai mare in examenele IPO, si numar de caini si calitate. Merita ambii numai felicitari.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #257 on: September 20, 2011, 09:05:43 PM » |
|
Willi, tocmai au dat astia pe PRO TV Deva ca a inghetat Muresu...  Nu te mira Razvane, Willi e un Hopa Mitica, scapa el si de urecheala Comitetului Director AChR, unde e chemat prin Circulara data de tine mai sus.... Willi, din pacate nu sunt in Hunedoara, ca-mi spuneai tu la ureche adevarul si despre examenul Timisoara de anul trecut si despre asta  Ba nesimtitule, te-am menajat pana acum ca abia ai iesit de la balamuc. Nu ti-e rusine ? Ba, tu Hopa Mitica al crescatorilor de ciobanesc german, ai avut un caine si un neuron. cred ca au murit amandoi. Nu vezi ca rad toti de tine ca esti un ratat pe taramul chinologiei, al societatii si al vietii? Nu vezi ca toti te baga la inaintare ca pe un natarau? PS: AChR are Consiliu Director si nu Comitet, cel putin asta puteai sa afli si tu ca tot stai pe computer si pe regulamente pe care le pazesti cu strasnicie. Poate ii stii si componenta, ghici sunt 6 membri iar tu ai 3 incercari. Dupa aia impusca-te.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #258 on: September 20, 2011, 09:13:06 PM » |
|
Aici inchei orice dialog. Din respect pentru crescatorii seriosi de ciobanesti germani am relatat cele referitoare la refuzarea delegatiei la examenul CNCG Ilia si cele referitoare la examenul CDC Ilia.
Un caine exceptional este ciobanescul german, atatea deservicii ii fac cei care cu cateva sute de euro date in piata cred ca pot avea pretentii de cunoscator. Un exemplu este Barbar dar mai sunt atatia bardari printre noi...
Bardar, barbarul ciobanescului german.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #259 on: September 20, 2011, 10:17:35 PM » |
|
Vai, domnule WILLI LANDT, se poate sa va pierdeti in halul acesta cumpatul si sa incalcati regulamentul forumului? Din punctul meu de vedere aveti ban 30 de zile pentru cuvintele urate adresate domnului Bardar. Chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea unui barbat in toata firea.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #260 on: September 21, 2011, 07:22:41 AM » |
|
In timpul Cupei Brasov - Examen BH si IPO, 30.09-02.10, organizator A.Ch.Pro Canis, cncg organizeaza la Craiova examen BH-IPO (01.10)! Oare de ce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Letca Adrian
Newbie
|
 |
« Reply #261 on: September 21, 2011, 09:04:50 AM » |
|
Intr-adevar Razvane in 30.09-02.10 Asociatia Chinologica ProCanis Brasov organizeaza un examen de lucru BH IPO invitat fiind un arbitru din germania Dl. Klaus Ambrossius (SV). La acest eveniment si-au anuntat deja participarea - 3 ciobanesti germani la IPO 3 - 4 caini IPO 1(3 cg) - 10 caini la BH Pentru toti cei care vor detalii ma pot contacta la nr. de telefon 0744235430, oricum va asteptam pe toti. In legatura cu examenul de la Craiova personal promit ca ma voi interesa si in masura in care voi putea voi face public pe acest forum toate informatiile pe care le voi obtine. Examenul de la Brasov este organizat in special pentru ciobanescul german cu un arbitru SV de aceea mi se pare cel putin suspecta organizarea unui examen la aceeasi data tot pentru ciobanescul german. Organizatia pe care eu o reprezint domnule Soare se numeste simplu Ciobanesc German si toti cei care ma cunosc stiu ca nu sunt adeptul nici unui fel de compromis iar daca voi avea cunostiinta de vreun "aranjament" voi fi primul care voi face public aceste lucruri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #262 on: September 21, 2011, 09:34:08 AM » |
|
Organizatia pe care eu o reprezint domnule Soare se numeste simplu Ciobanesc German si toti cei care ma cunosc stiu ca nu sunt adeptul nici unui fel de compromis iar daca voi avea cunostiinta de vreun "aranjament" voi fi primul care voi face public aceste lucruri.
Dle Letca postarea mea nu facea referire la eventuale "aranjamente" ci doar la forma de a prezenta o manifestare chinologica fara a mentiona, asa cum este normal si cum de fiecare data se practica, numele organizatorului. Poate a fost doar o simpla scapare.. Totusi, se pare ca atat de multe nereguli s-au petrecut in acest domeniu incat orice comentariu, de orice natura, provoaca efectul Pavlov. In ceea ce priveste eventualele compromisuri, nu am nici o indoiala ca aveti dreptate. Putem insa vorbi despre alte chestiuni dar nu cred ca aici este locul potrivit. Mult succes!
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru A.R.C.G!
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #263 on: September 21, 2011, 11:22:55 AM » |
|
Bietu' Willi...a clacat.  ....doare adevarul tovarasu' arbitru, nu ? Atat Alin Marian, organizatorul examenului de la Ilia cat si Adi Letca, ce fusese inscris la acest examen, au spus acelasi lucru. Examenul nu s-a tinut fiindca ARBITRULUI WILLI LANDT NU I-A CONVENIT OBSERVATORUL TRIMIS DE ACHR ! DE CE ? Banuim cu totii...ca nu mai puteai sa-ti faci aranjamentele.....Stim cu totii si de examenul manarit de tine cu Giovanni organizator la Timisoara, anul trecut, sub egida CNCG. Asta e adevarul....de aia incerci sa musti ca un porc injunghiat....ramai in mocirla ta, eu nu ma bag in ea ! Daca am facut sau nu ceva pentru CG o judeca marea majoritate, nu tu. Sa promovezi examene de lucru pe blat cainilor ce vor reproduce ca selectionati, asta aduce mari prejudicii rasei, tovarasu' arbitru ! Multumesc Ariana 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #264 on: September 21, 2011, 04:29:35 PM » |
|
N-ai de ce sa-mi multumesti, merita ban inca din momentul in care a spus cainii care latra bozgoreste Se pare ca n-am fost singura care a fost deranjata de modul dansului de a-si exprima ideile.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #265 on: September 21, 2011, 04:55:56 PM » |
|
In legatura cu examenul de la Craiova personal promit ca ma voi interesa si in masura in care voi putea voi face public pe acest forum toate informatiile pe care le voi obtine. Examenul de la Brasov este organizat in special pentru ciobanescul german cu un arbitru SV de aceea mi se pare cel putin suspecta organizarea unui examen la aceeasi data tot pentru ciobanescul german.
Te-ai interesat? Sau iti spun eu arbitrul? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciobanesc german77
Newbie
|
 |
« Reply #266 on: October 27, 2015, 12:14:15 PM » |
|
despre incidentele de la Campionatul din acest an ce credeti ? Huiduielile si afirmatiile unor participanti referitoare la integritatea unor membri din conducerea clubului vi se par ok ? Se iau sau nu se iau masuri impotriva acestora ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|