krystalon
Newbie
|
 |
« on: June 15, 2006, 10:48:39 PM » |
|
As vrea sa stiu si eu cam care este evolutia cainelui, in ceea ce priveste greutatea si inaltimea... am o femela si un mascul cg.. as fi curios daca greutatea lor si inaltimea sunt normale (greutatea lor la 2 luni - aproximativ 9kg).. Poate cineva sa-mi spuna cam cat ar trebui sa aiba la 2 luni, apoi la 3, 4, 6 luni etc (inaltime si greutate)  Va multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #1 on: June 16, 2006, 08:43:18 AM » |
|
9 kg impreuna e aproape ok..... daca fiecare are cca 9 kg, ....sunt obezi... cit despre greutati si inaltime orientative, eu unul nu am cunostinta de ceva foarte clar...fiecare se dezvolta mai mult sau mai putzin cursiv, si/sau mai mult sau mai putzin in "salturi" (perioade de crestere mai pronuntata alternate cu perioade de crestere mai putin evidente)...parerea mea
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #3 on: June 16, 2006, 09:14:31 AM » |
|
9kg la 2 luni /catel e normal ?  atunci, la 6 sapt cit ar trebui sa aiba? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #4 on: June 16, 2006, 09:17:22 AM » |
|
Asa spune tabelul afisat pe site, crb. Sincer eu nu-mi amintesc cat avea al meu la varsta respectiva. Am sa mai caut poate gasesc si la 6 saptamani in vreun tabel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #5 on: June 16, 2006, 09:18:28 AM » |
|
9kg la 2 luni /catel e normal ?  atunci, la 6 sapt cit ar trebui sa aiba?  nu ca te contrazic, ....ca am citit site-ul, dar, ....la cg am crescut (5 ) am avut, cele 9, resp 7.5 kg (aprox) le-au atins pe la 10-11 luni... si totzi au fost mincaciosi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #6 on: June 16, 2006, 09:22:50 AM » |
|
Important e sa fie sanatosi si vioi si mancaciosi. Tot pe site-ul respectiv scrie undeva ca unele linii de sange europene pot avea o crestere mai inceata, fara a fi ceva anormal. (probabil ai vrut sa scrii la 10 -11 saptamani).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #7 on: June 16, 2006, 10:05:13 AM » |
|
raj la 9 luni are aproape 40 kg!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #8 on: June 16, 2006, 10:40:57 AM » |
|
As zice ca e putin cam mult pentru 9 luni, daca n-as sti cat de greu este sa-i cantaresti la varsta asta. Nu stau locului o clipa si-ti iese de fiecare data altceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #9 on: June 16, 2006, 10:43:20 AM » |
|
El nu pare gras, oricum acum mai pot sa-l ridic foarte greu. In inaltime are cam 70 cm (cu aproximatie),
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #10 on: June 16, 2006, 10:48:50 AM » |
|
Ei da. La inaltimea asta e OK.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #11 on: June 16, 2006, 10:49:50 AM » |
|
sunt foarte curioasa cam cat oi sa mai creasa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #12 on: June 16, 2006, 10:52:04 AM » |
|
As zice ca e putin cam mult pentru 9 luni, daca n-as sti cat de greu este sa-i cantaresti la varsta asta. Nu stau locului o clipa si-ti iese de fiecare data altceva.
Te urci pe cantar cu cainele in brate si dupa aia singur. Faci diferenta si e rezolvata problema, nu trebuie sa stea cuminte ca sa-l poti cantari.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #13 on: June 16, 2006, 10:53:20 AM » |
|
dar trebuie sa poti sa-l ridici pe tot. mie mi se intampla sa-l iau, dar imediat sare si mai raman cu 2 labe si o coada de cantarit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #14 on: June 16, 2006, 10:56:33 AM » |
|
Atunci cred ca putina disciplina nu ar strica.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|