Forum ciobanesc german
August 24, 2017, 03:03:13 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Agresiv cu stapanul  (Read 6513 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
9Stars
Newbie
*

« on: August 29, 2011, 04:43:40 PM »

Buna ziua, am un caine ciobanesc de 2 ani si 1 luna.
In urma cu ceva timp a avut o rana pe spate si s-a tot muscat la ea, de fiecare data cand incercam sa vad ce are incepea sa ma maraie.
De aproximativ o saptamana insa cateodata se comporta normal si deodata incepe sa ma maraie, in timp ce ma joc cu el, ma pregatesc sa plec de acasa sau vin acasa. Cateodata da senzatia ca ii e frica de mine si incearca sa se ascunda.
Astazi nu a avut absolut nimic, m-am jucat toata ziua cu el, l-am plimbat etc pana a inceput sa se dea pe spate, eu fiind langa el si a inceput sa ma maraie. Singura explicatie pe care o vad e ca s-ar fi atins la rana dar care nu stiu daca i s-a vindecat complet sau are infectie ceva.
Am intrat in casa, a inceput sa latre si sa sara pe usa.
Cainele nu a fost niciodata legat cu exceptia ocaziilor speciale (musafiri etc) si tot timpul ne-am inteles bine cu el.
In tot acest timp mamei mele nu ii face nimic...cam decat pe mine ma vizeaza sau incearca sa il maraie pe celalalt caine, un boxer mai batran in caz ca ma joc cu el.
Deocamdata am chemat un medic veterinar care a zis ca poate decat miecuri sa vina si sunt in cautare de un dresor daca se mai poate face ceva sa ii indreptam comportamentul.
Orice sfat mi-ar fi de ajutor, multumesc Smiley
pacifistul86
Full Member

Spike

« Reply #1 on: August 29, 2011, 05:16:58 PM »

Nu stiu daca te-ai uitat putin la emisiunea lui Cesar....dar ai putea gasi raspunsul acolo. Cand maraie, tu ce faci? te dai inapoi, ii arati teama?...in momentul acela ar trebui sa stai pe loc nemiscat....iar daca da semne ca ar vrea sa treaca pe langa tine, nu il lasa, ca iti pierzi autoritatea in fata lui...pana nu sa calmeaza complet nu trebuie sa te retragi....la mine incepe sa functioneze....dar eu am probleme cu entuziasm exagerat....ma joc cu el doar dupa ce se calmeaza....

"Prea multi oameni mici cu orgolii mari"
Membru A.R.C.G
Olga
Hero Member

« Reply #2 on: August 29, 2011, 09:11:40 PM »

poate rana nu s-a vindecat, din gresala l-ai atins si il doare, si inceraca sa-ti transmita sa nu-l mai atingi
9Stars
Newbie
*

« Reply #3 on: August 29, 2011, 09:13:50 PM »

Mda problema e cateodata fara sa il ating deloc incepe sa maraie.
Am fost la dresor si m-a sfatuit mai intai sa ii facem toate analizele dupa care o sa ne explice ce poate sa faca dar ca la varsta lui nu poate sa garanteze 100%.
Aleksandra1923
Newbie
*

« Reply #4 on: December 07, 2011, 03:02:16 AM »

aceiasi problema o am si eu.ieri a inceput sa fie "suspicios" fata de noi,se uita ciudat,ne maraie,a dat sa ne muste. Nu am dat inapoi,pt ca nu imi este frica de el dar e ciudat. Nu mai vine cand il chemam,nu se mai bucur cand ne vede. Sa-l duc la veterinar? o fi bolnav ceva? sau are probleme de comportament??
radu10101992
Hero Member

« Reply #5 on: December 07, 2011, 03:30:47 AM »

Nu treabuie sa te retragi , ba din contra trebuie sa ii raspunzi cu aceeasi moneda (fara violenta). Un factor este si varsta catelului care incearca " sa isi arate muschii" si "incearca" sa isi domine stapanul.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #6 on: December 07, 2011, 10:50:14 PM »

Du-l si la veterinar, daca a devenit agresiv brusc corelat si cu somnolenta accentuata poate fi o problema medicala.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Aleksandra1923
Newbie
*

« Reply #7 on: December 08, 2011, 02:25:40 AM »

Azi noapte a vomitat  spuma alba iar la pranz am fost la veterinar. Ne-a zis ca probabil a intrat putin in calduri si ne-a dat 4 pastile mici,care sa i le dam timp de 4 zile. A zis sa-l sunam sambata sa-i spunem daca si-a schimbat comportamentul. Am ajuns acasa,i-am dat o pastila si parca incepuse sa fie mai jucaus,ne baga in seama, nu se mai uita urat la noi (doar pe mine si pe sora mea ne maraia si se uita urat,cu prietenul meu nu avea nimic). Acum pe seara am fost afara si cand ne-am intors in casa am vrut sa-l stergem pe labute ca era murdar(nu e obisnuit cu stersu pe labe) si a inceput iar sa ne maraie. Cu somnul nu stiu ce sa zic..doarme,se trezeste de se joaca 30-40 min, mai baga somn 1 ora..si asa o tine toata ziua..
silviu tm
Newbie
*

« Reply #8 on: July 05, 2016, 09:04:08 PM »

Am nevoie de un sfat de la profesionisti.
Am un ciobanesc german de 8 ani.Il am de la 3 luni, timp in care doar eu ma ocup de el. E inchis intr-un tarc de cc 6 metrii patrati si nu iasa de acolo de cat foarte rar(de cca 5 ori pe an). De doua zile mi-e frica sa intru la el deoarece e foarte amenintator, ma maraie, ma latra si-si arata coltii. Dar numai la mine, la straini nu. Ce il face atat de agresiv brusc, fara ca ceva din mediul lui sa se fii schimbat? Nu stiu ce sa fac!! Ajutati-ma.
SabinaIoana
Full Member

« Reply #9 on: July 05, 2016, 10:18:42 PM »

Inteleg ca padocul este mare si cainele are suficient spatiu, dar asta nu inseamna ca e normal sa stea inchis acolo si sa iasa de "cca 5 ori pe an". Comportamentul lui este consecinta lipsei de socializare, sper sa va ajute un dresor sau cineva cu mai multa experienta...

Goosfraba Kennel
-Bucuresti-
freddy25
Hero Member

« Reply #10 on: July 05, 2016, 10:44:21 PM »

Un C.G. sa stea inchis in 6mp o viata intreaga, vai de cozonacul lui?! Cred si eu ca s-a suparat pe tine. De ce ti-oi fi luat tu caine daca nu ai timp sau dispozitie sa te ocupi de el?
silviu tm
Newbie
*

« Reply #11 on: July 06, 2016, 11:46:24 AM »

Mda. Locul e destul de mic si il inteleg ca s-a suparat pe mine. Posibil ca e vina mea.Problema mea e ce fac in acest moment si pe mai departe?
Stoe
Newbie
*

« Reply #12 on: July 06, 2016, 01:31:35 PM »

Urmati sfatul primit mai devreme = apelati la un dresor profesionist care sa va explice comportamentul cainelui, ce gresiti d-voastra in comportament fata de el si sa va ajute macar la inceput.

Dar cel mai important este sa continuati instructinile date de dresor si dupa terminarea programului de dresaj.

Pe de alta parte ce alte asteptari aveti de la un caine de 8 ani, neobisnuit cu noul stapan, nesocializat si care sta inchis non-stop aproape in padoc? Macar la inceput, pt a avea o sansa sa construiti o relatie cu un caine matur, trebuie sa investiti f.mult timp in socializare cu CG.

freddy25
Hero Member

« Reply #13 on: July 06, 2016, 04:02:23 PM »

Eu am inteles ca il are de cand era de 3luni, nu ca il are de 3luni. Deci cum e? Ai cainele de cand avea varsta de 3luni sau l-ai luat in urma cu 3luni?
silviu tm
Newbie
*

« Reply #14 on: July 06, 2016, 04:04:55 PM »

Il am de la trei luni.Acum varsta lui e de opt ani.
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: