Buna ziua, am un caine ciobanesc de 2 ani si 1 luna.
In urma cu ceva timp a avut o rana pe spate si s-a tot muscat la ea, de fiecare data cand incercam sa vad ce are incepea sa ma maraie.
De aproximativ o saptamana insa cateodata se comporta normal si deodata incepe sa ma maraie, in timp ce ma joc cu el, ma pregatesc sa plec de acasa sau vin acasa. Cateodata da senzatia ca ii e frica de mine si incearca sa se ascunda.
Astazi nu a avut absolut nimic, m-am jucat toata ziua cu el, l-am plimbat etc pana a inceput sa se dea pe spate, eu fiind langa el si a inceput sa ma maraie. Singura explicatie pe care o vad e ca s-ar fi atins la rana dar care nu stiu daca i s-a vindecat complet sau are infectie ceva.
Am intrat in casa, a inceput sa latre si sa sara pe usa.
Cainele nu a fost niciodata legat cu exceptia ocaziilor speciale (musafiri etc) si tot timpul ne-am inteles bine cu el.
In tot acest timp mamei mele nu ii face nimic...cam decat pe mine ma vizeaza sau incearca sa il maraie pe celalalt caine, un boxer mai batran in caz ca ma joc cu el.
Deocamdata am chemat un medic veterinar care a zis ca poate decat miecuri sa vina si sunt in cautare de un dresor daca se mai poate face ceva sa ii indreptam comportamentul.
Orice sfat mi-ar fi de ajutor, multumesc