Forum ciobanesc german
January 21, 2013, 02:16:08 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 164 165 166 167 168 169 170 [171] 172   Go Down
  Print  
Author Topic: Un pic de umor  (Read 344779 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #2550 on: July 27, 2012, 06:36:06 PM »

VOTAT!!!

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #2551 on: July 28, 2012, 01:34:43 PM »

VOTAT!!!

Eheeeei,  nu-i chiar atat de simplu , nu merge  sa  pui stampila,asa pur si simplu ..... si gata !!!
Decizia finala va trebui  sustinuta cu argumente pro sau contra  , trecute si disecate  sub  lupa.
Eu de exemplu, am gasit argumente  ,, cu cantec”    despre starea prezenta si  despre viitorul post-referendum  a cetatenilor turmentati,din comunitatea carora  fac parte integrata. Argumente sonore,  pe care doresc sa le impartasesc cu voi .Sa n-am probleme cu acuzatii  de plagiat , redau  mai jos toata  bibliografia si sursele   postarii mele :  este exceptionala  ADA MILEA  , cu mentionarea linkurilor si  titlurilor  melodiilor sale de pe   Youtube

Cap. I   PREZENTUL :

1.1   Starea de  sanatate a populatiei : Epuizata de atata energie si neuroni consumati  pe mize, ce nu-i apartin Cu vadite  urme de  intoxicatii cronice , acutizate  de la inhalarea   recentelor promisiuni  , desarte.  
SUNTEM CU TOTII BOLNAVI   http://youtu.be/8sgDjH6-Nt0

1.2   Invatamantul  : la pamant si el ,cu putinele fonduri alocate  producand doar  filozofi  (adica  ratati  )in loc de zugravi , tamplari , chelneri, etc. Cu sau fara diplome , ce mai conteaza , cand  fondurile private  lui tata se pot rotunji  prin alte ,,rotunjimi’’ .Aceste informatii  sunt  primite  pe surse, identitatea  rotunjimii   protejata.Se stie doar ca face parte din lotul de lux  Marta, sub numele conspirativ   RATATA  http://youtu.be/7MyogxP2zu0

1.3   Naaaa! ...si ce-i cu asta? E cat sa poate de  corecta actiunea de implantare a  omului  potrivit , la locul potrivit . Mai ales,  ca nu toata lumea poate sa fie bugetar , cu leafa de la stat ,ducandu-se  la munca precum altii la statiune, adica cu gandul  la  odihna.Si unde dracu  sa te mai si duci duci  in alta parte , cand combinatele  se scot la mezat , afacerea  baietilor destepti  se restrange si ea  , iar aurul din Apuseni  zace malc , in mijlocul    zonei  crepusculare. Pai , sigur ca te duci ,invartindu-te,  cand esti sfatuit  sa traiesti bine .Te duci , unii (ele) direct in parlamentul Europei ,altii cu o treapta mai jos , dar tot acolo  unde  poti sa intrezaresti  progresul  si o alta   PERSPECTIVA  
http://youtu.be/p6CEuIQPgAc

1.4   Atmosfera  momentana , cand ,, strigatul  la urne , speranta ne excita’’, sigur ca speram .Nutrim cu totii   speranta,   ca in epoca de  dupa,( cand tara va scapa de o belea si se va pricopsi cu doua),     nu vom mai  avea motive  sa cantam impreuna  cu Ada Milea  , cum  ca :  E TRIST LA NOI IN CUGET http://youtu.be/_nApe3HPcVs

Cap .II  DILEMA _EU CU CINE VOTEZ Huh

2.1   DA   sau   BA Huh...Asta-i intrebarea !!! . In chestiuni atat de importante  eu  obisnuiesc  sa ma ghidez si dupa principii estetice, placandu-mi  persoanele   coool !!!.Iar cand e vorba de gusturi...trebuie sa admiteti si voi, cu gusturile  omului  nu te pui  .Daca vrei sa respecti jocurile democratiei  si nu vrei balacareala . Deaceea , marturisesc  fara retineri , ca mie  imi plac  barbatii cu mintea -nghesuita intr-un colt si cu  ras frumos .Tipul de om  descris in   ALA   ( era Vasile om frumos)    http://youtu.be/p6CEuIQPgAc

2.2   Am  doar o singura  obiectie la acest  ( feno)tip de barbat . Diger cu greu  bascalia  lui. (dar numai  daca este om de Stat) . Imi repunga la el si  atitudinea  de Mafalda , a tot stiutoare , precum  si  manifestarile  de superioritate , insotita de tehnica  privitului de sus  , atunci, cand  intr-o confruntare dintre generatii  se manifesta  rautacios  si  rade  cu satisfacutie deosebita  de timiditatea  copilareasca a adversarilor si de PROSTIA ALTCUIVA   http://youtu.be/0kuZXBucNHE

2.3In alta ordine de idei,  recunosc ca-mi place  in egala masura si maturitatea tinerei   generatii.Dar si aparitia lor atletica ,modul cum se prezinta  in  noua formula ,, 2 in 1”  Mai dotati capilar , oratoric , vizionari .... si cu carte , multa carte ,  domnilor.Si cu diplome  multe ,( altele decat  cele   cumparate de tata) .Imi place  ca  nu-s  infestati  cu microbul comunismului. Avand notiunea muncii si imbogatirii cinstite , tandemul asta  nu  face risipa , nu da la toti lenesii si petrecaretii din cluburile de fite de pe litoral  sau de pe aiurea.Aici regulile-s clare ,,ai muncit –ai, ai dansat-n-ai !!! Impart  nu numai  la blonde, nu  numai la brune, astia iubesc pensionarii, domnule, si bugetarii, si prifesorii....pe toti deopotriva . Fac o echipa pe cinste   si vor izbuti   aplicand  in continuare doctrina impartelii  juste, democratice , atat  a bunurilor materiale  , cat mai ales a   placerilor  democratice ( waaauuuu). Precum  se arata in balada  GREIERUL SI FURNICA http://youtu.be/pk_twogW8S8

2.4   Am insa si aici o  mica dilema .Adica , ce dracu mai au de impartit  baietii astia chipesi, a mai ramas ceva in visterie , ceva de  dat Huh Sau ... fereasca-ma Dumnezeu de  OMUL  DARNIC , MAI MULT DARNIC DECAT HARNIC     http://youtu.be/xqGi28Mo8b0

Cap. III    REZOLVAREA DILEMEI

3.1   Eh, ce sa-mi mai bat eu capsorul ,daca sa zic DA  ori   BA  , in conditiile in care nu noi , ci  tot conationalii nostri de peste granite  vor decide (ca doar de aceea  s-a inventat  fatidicul interval orar de la  21 pana la 23, daca e sa ma iau de gurile rele).Ei vor inclina deci balanta , capsunarii  Europei , impreuna cu cei  popositi temporar  pe continente indepartate  , in Kenya, poate chiar in Uganda , precum face toleranta noastra domnisoara : TINA http://youtu.be/_zy-QJkHXOk

3.2   Fie   DA,  fie  BA , cert este  ca  la una dintre  sediile de campanie  va canta cucuveaua si  se va  plange pe umerii sustinatorilor destoinici , se va jeli dupa ,,cortegiul"  celui  facut praf    in lupta democratica dreapta   si  scos inafara cetatii  pe acordurile ADIO, PLEC  EU  DIN POPORUL MEU   http://youtu.be/RdlboGRKIZs

3.3   In timpul acesta, din postura  ultimei  cirese  de pe tortul electoral ,  un sobor de preoti  va oficia vesnica pomenire pentru  eroii sacrificati in lupta cu criza , cu coruptii si mafiotii  Cheesy .Pomenire atat  pentru salvatorii neamului,   ce pleaca ( a murit regele), dar si  pentru  salvatorii ce vor veni ( traiasca regele), impartind   cate o feliuta de speranta si evlavie tuturor  turmentatilor  ramasi inca vii, participanti  activi la schimbarea  la fata  (sau ,, de fatada”??...nu stiu cum e corect!!!): ARIA COLIVEI
http://youtu.be/vrl9hYWm2Qo

3.4   Cu atatea argumente pro si contra , eu tot indecisa am ramas.Pentru ca sunt o lasa. Mi-e  frica , ca nu cumva, in demersul meu de a face un  bine, prin votul meu , adica de  a  scapa tara  de-o  belea ( sau  doua, chiar ),sa ma  trezesc din nou fraierita si abandonata . Nu intr-un lac confortabil , ci intr-un put adanc , unde l-au introdus  cu mult siretlic, pe post de momeala ,  pe seful  de campanie  ,nimeni altul decat simpaticul : DANUT  http://youtu.be/gyDSftSMXSg

3.5   Plus de asta  (si de asta data pe bune....jur)  ma incearca un profund sentiment de repulsie  fata de mijloacele  si  limbajul  violent folosit  in turmentarea poporului .Si fata de  lipsa de argumente solide  ale combatantilor .Fata de modul in care, mergand pe principiul  ,,scopul scuza mijloacele’’  nu s-au sfiit  a da chiar si  TOPOARE LA POPOARE    http://youtu.be/3FJiSksBRY4

Cap.IV    EPILOG

4.1   Cu sau fara mine , viata merge maideparte. Sa castige , si va castiga ,cu siguranta , cel cu capul mai tare.
Imi pare rau doar in masura in care,  in ceasul al 12-lea , dupa ce  se vor  inchide mall-urile  si toate celea  , dupa ce si-au  tocit inutil  topoarele  si limbajul  lor de lemn, satisfacuti de  participarea  la  actul democratic, (prin care si-au luat inc-odata soarta in maini) , electoratul se va culca , sa se odihneasca.Si va visa la ceva frumos , la  viitorul mult  dorit  , pe acordurile melodiei  : SOMN USOR NATIUNE http://youtu.be/I73uswJriqg

4.2   In ce ma priveste, habar n-am care va avea capul mai tare , si parca mi-e si totuna , in conditiile in care, oricat de constiinciosi  am distribui voturile   ,fie  la stanga , fie  la dreapta   , la noi  intotdeauna   se va intampla ALTFEL  http://youtu.be/Y9jL9LhxdIg

4.3   Stau si ma-ntreb , daca mai am totusi  dreptul  la speranta  , cand  nu se vede luminita  de la capatul tunelului Huh.Chiar daca mi-a ramas dreptul , nu cred ca mai am timpul  sa vad luminita apropiindu-se !!! Pot doar sa-mi  demolezi singura sperantele , pot doar  sa incerc un profund sentiment de instrainare , chiar si fata de propriile tale valori , vrand parca sa pleci in eter,in  nirvana , oriunde  speri ca  este mai  bine . Undeva   DEPARTE DE MINE  http://youtu.be/bArwvW0Ym_U

4.4   Daca exista iesire? Pentru cei de varsta mea , doar una singura . Sa traiesc bine , pe seama restituirii  CAS-ului  taiat ilegal din pensie  , macar atat timp, cat nu vine  noul val de taieri.Pentru  cei  tineri, talentati   si curajosi  ramane  ( din pacate) doar  solutia  gen :GRANITA-N  RANITA  http://youtu.be/hLJZSjGYcTs

GATA Punga

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
salvanim
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #2552 on: July 28, 2012, 04:50:04 PM »

este exceptionala  ADA MILEA  

Smiley

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #2553 on: July 28, 2012, 10:01:24 PM »

Excelent...!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #2554 on: August 13, 2012, 05:27:28 PM »

Pescuit la grenada!  LOL

Eu NU sunt membru cncg!
mishu65
Hero Member

« Reply #2555 on: August 13, 2012, 05:57:16 PM »

Am ras cu lacrimi!!! e bestial, si puteam sa jur inainte ca e filmat la rusi! Super tare!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #2556 on: August 13, 2012, 06:14:42 PM »

Super tare !!!

alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #2557 on: August 13, 2012, 06:51:07 PM »

mare-i gradina ta, Doamne, asa ca primeste-i pe toti!!!

I'm on guard!
marius_bl
Sr. Member

« Reply #2558 on: August 28, 2012, 09:26:04 PM »

http://www.ciobanescgerman.net/anunturi-cg.php/3164/femeilor-gravide-cumpăra/

Vreau să fiu femeilor gravide. Este important pentru un aspect frumos, de culoare roșie. Nu aveți nevoie pentru a avea raze X și de examinare. Eu locuiesc în Ungaria, eu nu vorbesc limba română.

tel: 0036302052071
email: vonultimo@freemail.hu

Laughing Laughing Laughing 100% traducere pe Google

*Link Removed*
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #2559 on: August 29, 2012, 08:16:18 AM »

Shocked

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #2560 on: October 02, 2012, 05:07:53 PM »

Cum recunosti sexul unui catelus?
Ii dai cu o felie de sunca pe la nasuc. Daca e bucuros e baietel, daca e bucuroasa e fetita.

Să devii drogată, alcoolică şi curvă e foarte simplu. E suficient să nu saluţi o dată babele din faţa blocului!

15 lucruri pe care nu le ştiaţi despre nunta Elenei Băsescu

• Lipsă de imaginaţie printre invitaţi: majoritatea i-au dăruit Elenei Băsescu Abecedare şi manuale de gramatică
• Întrucât au fost foarte mulţi pedelişti la nuntă, mai mult s-a luat decât s-a dat...
• Elena Udrea a fost extrem de emoţionată: “Mă simt ca şi cum s-ar mărita fi-mea”
• Traian Băsescu a spus că nu i-a fost uşor să-l accepte ginere pe Syda: „Aş fi preferat pentru Eba un tinichigiu sau un ospătar”
• Emil Boc a făcut un scandal monstru pentru că nu a fost pus la masa copiilor
• Se pare că Traian Băsescu cunoştea personal toţi chelnerii de la nuntă
• La miezul nopţii, Victor Ponta a furat mireasa şi a cerut la schimb demisia lui Traian Băsescu
• Adriean Videanu, în schimb, a furat 3 maşini şi mai multe bijuterii ale nuntaşilor
• Crin Antonescu a refuzat invitaţia, pe motiv că poate dormi la fel de bine şi acasă
• Patriarhul Daniel n-a cerut bani pentru binecuvântarea dată mirilor, ci doar un procent din banii daţi de nuntaşi
• Roberta Anastase a declarat că s-a simţit bine alături de cei 18.000 de invitaţi
• Eba a fost dezmoştenită după ce Traian Băsescu a aflat că aceasta a făcut sex în noaptea nunţii
• Adrian Năstase le-a trimis mirilor o felicitare în care le-a amintit că familia este celula de bază a societăţii
• CCR a validat actul sexual din noaptea nunţii, urmând ca mâine să fie publicat în Monitorul Oficial
• La final, familia Băsescu a mulţumit contribuabililor pentru că au suportat cheltuielile cu organizarea nunţii

Eu NU sunt membru cncg!
Twinky
Sr. Member

« Reply #2561 on: October 02, 2012, 05:45:21 PM »

Cum recunosti sexul unui catelus?
Ii dai cu o felie de sunca pe la nasuc. Daca e bucuros e baietel, daca e bucuroasa e fetita.

Să devii drogată, alcoolică şi curvă e foarte simplu. E suficient să nu saluţi o dată babele din faţa blocului!

O imensa portie de ras ! =))=))=))

15 lucruri pe care nu le ştiaţi despre nunta Elenei Băsescu

• Lipsă de imaginaţie printre invitaţi: majoritatea i-au dăruit Elenei Băsescu Abecedare şi manuale de gramatică
• Întrucât au fost foarte mulţi pedelişti la nuntă, mai mult s-a luat decât s-a dat...
• Elena Udrea a fost extrem de emoţionată: “Mă simt ca şi cum s-ar mărita fi-mea”
• Traian Băsescu a spus că nu i-a fost uşor să-l accepte ginere pe Syda: „Aş fi preferat pentru Eba un tinichigiu sau un ospătar”
• Emil Boc a făcut un scandal monstru pentru că nu a fost pus la masa copiilor
• Se pare că Traian Băsescu cunoştea personal toţi chelnerii de la nuntă
• La miezul nopţii, Victor Ponta a furat mireasa şi a cerut la schimb demisia lui Traian Băsescu
• Adriean Videanu, în schimb, a furat 3 maşini şi mai multe bijuterii ale nuntaşilor
• Crin Antonescu a refuzat invitaţia, pe motiv că poate dormi la fel de bine şi acasă
• Patriarhul Daniel n-a cerut bani pentru binecuvântarea dată mirilor, ci doar un procent din banii daţi de nuntaşi
• Roberta Anastase a declarat că s-a simţit bine alături de cei 18.000 de invitaţi
• Eba a fost dezmoştenită după ce Traian Băsescu a aflat că aceasta a făcut sex în noaptea nunţii
• Adrian Năstase le-a trimis mirilor o felicitare în care le-a amintit că familia este celula de bază a societăţii
• CCR a validat actul sexual din noaptea nunţii, urmând ca mâine să fie publicat în Monitorul Oficial
• La final, familia Băsescu a mulţumit contribuabililor pentru că au suportat cheltuielile cu organizarea nunţii
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #2562 on: October 02, 2012, 08:33:56 PM »

Laughing

I'm on guard!
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #2563 on: October 03, 2012, 08:29:28 AM »

iar pentru final 

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #2564 on: October 19, 2012, 04:55:37 PM »

- Cu ce se ocupa sotia ta? ma intreaba un amic.
- E programatoare, zic.
- Interesant...spuse el.
- Da. Scorpia nu pleaca niciodata de-acasa fara sa-mi faca programul zilnic!...

- Ce faci acolo? ma intreaba nevasta-mea.
- Uite, zic, tocmai ma uitam la un film nou pe DVD.
- E misto? ma intreaba ea.
- Bestial, ar trebui sa-l vezi si tu neaparat.
- Da' cum se cheama?
- Eh...Titlul e in engleza, si oricum nu cred ca ai sa intelegi daca-ti spun...
- Cum sa nu inteleg?! raspunse ea frustrata. Spune-mi macar primul cuvant din titlu si o sa-ti demonstrez ca o sa-mi dau seama imediat despre ce e vorba...
- "The", ii raspund.

Cica Obama vrea sa-si faca poze in marime naturala. Auzind acestea, Boc vrea sa faca si el la fel...
E clar, ei o sa aiba postere, noi o sa avem timbre!

Din punct de vedere aerodinamic, bondarul nu ar trebui sa poata sa zboare. Dar bondarul nu stie asta si zboara in continuare.

Dacă se apropie de tine o fată frumoasă foc, silueta 90 60 90 și dulce îți șoptește la ureche: ”Îți îndeplinesc 2 dorințe”.... care ar fi a doua dorință?

Eu NU sunt membru cncg!
Pages: 1 ... 164 165 166 167 168 169 170 [171] 172   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof