Cu cineva cu gandire binara nu prea poti dicuta despre nuante, nu are cum sa inteleaga. Cam asa si cu cativa de pe-aici. Te-ai rastit la caine si i-ai dat peste bot, e clar ca gresesti grav, cainele nu e invatat cum trebuie, nu te-ai facut inteles, nu trebuie sa cresti caine. Cum, nu i-ai dat cainelui sa manance cand l-ai pedepsit? Cu siguranta infometezi cainele.
Eu cand am deschis thread-ul eram chiar ingrijorat cu priza aia. Parca ma si vedeam chinuindu-ma saptamani sau luni in sir incercand sa-l conving ca nu e bine la priza...
Cainele face parte din familie si e iubit. E logic ca daca nu ma interesa de el nu mai deschideam thread-ul.
A mai trecut o zi si priza e tot la locul ei. Se pare ca duritatea a dat rezultate, chiar daca nu ne place sa vedem asta. Sper sa nu mai fie nevoie si alta data

Sfaturile au fost si nu prea. De la supozitii ca eu gresesc si cainele nu e incapatanat, la posturi inteligente din partea unora care vad doar alb si negru. E drept ca nu trebuia sa ma cobor la mintea lor si sa raspund.
Celor care au incercat sa ma ajute le multumesc. Celorlalti le doresc numai bine.