Forum ciobanesc german
January 24, 2013, 03:04:41 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Foarte incapatanata  (Read 9243 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Arpad
Hero Member

« Reply #45 on: October 06, 2012, 08:35:39 PM »

Eu iti recomand sa o bati pana nu mai stie de ea de vreo 3-4 ori pe zi vreme de 1-2 saptamani   dupa caz!In perioada asta sa nu-i dai nici apa nici mancare!Te asigur ca nu vei mai avea probleme cu ea!Sa-ti iei doar o cazma sa-i sapi groapa!Dupa ce ai ingropat-o cumpara-ti un caine de gradina din acela ornamental!Spor la treaba!
dan67
Newbie
*

« Reply #46 on: October 06, 2012, 08:46:54 PM »

@mishu65:
Nu am facut nicio comparatie. Era vorba de necesitatea plimbarii cainilor. Acel CG de 6 ani nu a fost plimbat niciodata si e un caine OK.

@Arpad:
Multumesc. Ai o ironie fina cum rar se vede, impresionant.
salvanim
Arpad
Hero Member

« Reply #47 on: October 06, 2012, 08:51:55 PM »

@mishu65:
Nu am facut nicio comparatie. Era vorba de necesitatea plimbarii cainilor. Acel CG de 6 ani nu a fost plimbat niciodata si e un caine OK.

@Arpad:
Multumesc. Ai o ironie fina cum rar se vede, impresionant.
Sfatul ti l-am dat cu toata sinceritatea!M-as bucura sa-l urmezi!Daca biata catelusa trece prin proba asta de foc va fi mai celebra ca Rin Tin Tin!
dan67
Newbie
*

« Reply #48 on: October 06, 2012, 08:59:05 PM »

Sfatul ti l-am dat cu toata sinceritatea!M-as bucura sa-l urmezi!Daca biata catelusa trece prin proba asta de foc va fi mai celebra ca Rin Tin Tin!
Cu toata sinceritatea iti spun ca nu te mai retin. La revedere.
Arpad
Hero Member

« Reply #49 on: October 06, 2012, 09:03:05 PM »

La revedere ai putea sa-mi spui daca as fi pe mosia ta!Dar din fericire nu sunt!Nu am nimic personal cu tine,marea mea mahnire este ca uneori bietele animale ajung pe mana unor animale!
dan67
Newbie
*

« Reply #50 on: October 06, 2012, 09:06:39 PM »

Esti pe thread-ul initiat de mine, si ma gandeam ca te retin prea mult.

Marea mea mahnire e ca unii sunt complet idioti.
Arpad
Hero Member

« Reply #51 on: October 06, 2012, 09:13:01 PM »

Ma bucur ca ai reusit sa te autocaracterizezi!Sinceritatea te duce spre drumul bun!
dan67
Newbie
*

« Reply #52 on: October 06, 2012, 09:17:18 PM »

Ma bucur ca ai reusit sa te autocaracterizezi!Sinceritatea te duce spre drumul bun!
Nici de data asta nu ai ghicit. Dar nu am asteptari mari de la estropiati.
Arpad
Hero Member

« Reply #53 on: October 06, 2012, 09:19:54 PM »

Nici de data asta nu ai ghicit. Dar nu am asteptari mari de la estropiati.
Mai era unul exact ca tine pe forum,un tip foarte inteligent,il chema Dedri!poate chiar tu esti Dedri,bineinteles sub acoperire!
dan67
Newbie
*

« Reply #54 on: October 06, 2012, 09:23:08 PM »

In sfarsit ai ghicit. Acum te poti duce pe alte thread-uri ca parca n-am chef sa tot dialoghez cu unul ca tine.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #55 on: October 07, 2012, 05:42:24 AM »

Exact! Ai deschis un topic, ai cerut sfaturi si ai primit! De toate felurile... Urmeaza-le pe cele care-ti convin si ignora-le pe cele care nu-ti convin. Dar abtine-te de la jigniri, ca nu se face!

Un lucru este cert...daca nu-ti consideri cainele ca pe un membru al familiei tale, ai gresit forumul! Membrii acestui forum vad familia cam asa: mama+tata+copii+     (cu coditele fluturand fericite in vant).

Un ultim sfat! Din experienta de mama iti spun ca bataia nu da rezultatele scontate...mai mult obtii cu vorba buna, explicatii si rabdare direct proportionala cu incapatanarea puiului!

I'm on guard!
dan67
Newbie
*

« Reply #56 on: October 07, 2012, 09:49:03 AM »

Cu cineva cu gandire binara nu prea poti dicuta despre nuante, nu are cum sa inteleaga. Cam asa si cu cativa de pe-aici. Te-ai rastit la caine si i-ai dat peste bot, e clar ca gresesti grav, cainele nu e invatat cum trebuie, nu te-ai facut inteles, nu trebuie sa cresti caine. Cum, nu i-ai dat cainelui sa manance cand l-ai pedepsit? Cu siguranta infometezi cainele.

Eu cand am deschis thread-ul eram chiar ingrijorat cu priza aia. Parca ma si vedeam chinuindu-ma saptamani sau luni in sir incercand sa-l conving ca nu e bine la priza...

Cainele face parte din familie si e iubit. E logic ca daca nu ma interesa de el nu mai deschideam thread-ul.

A mai trecut o zi si priza e tot la locul ei. Se pare ca duritatea a dat rezultate, chiar daca nu ne place sa vedem asta. Sper sa nu mai fie nevoie si alta data Smiley

Sfaturile au fost si nu prea.  De la supozitii ca eu gresesc si cainele nu e incapatanat, la posturi inteligente din partea unora care vad doar alb si negru. E drept ca nu trebuia sa ma cobor la mintea lor si sa raspund.

Celor care au incercat sa ma ajute le multumesc. Celorlalti le doresc numai bine.
Zaloj Ion
Newbie
*

« Reply #57 on: December 23, 2012, 10:17:05 AM »

dan67
Salut!!! nu eshti singur am si eu aceeashi problema deja a trecut mult timp sper ca catelu nu mai scoate priza.
AM si eu un CG de 4 luni si tot imi roade prizele prin toata casa de parca ar fi un Soarece dar nu caine dar am gasit o solutie eficienta poate cineva va incerca.
De fiecare data cind vedeam ca se apropie de priza  lasam sa o roada un pic apoi veneam si ii bagam un catel de usturoi in gura pisat si asta a fost de 4 ori si de atunci numi mai roade in genere nimik in casa .incerc sal educ dar nu se lasa e incapatinat eam dat vreo doua la fund la mushkat de nas si nimik.Usturoiul ea venit de hac.   Cheesy
tzitzi_84
Newbie
*

« Reply #58 on: January 09, 2013, 10:48:12 PM »

dan67 esti cel mai "deschis la minte" din tot forumul asta, vezi toate nuantele posibile dar mai ales cele imposibile si ai cele mai drepte convingeri de aici si nu stiu de ce ai apelat la sfaturile "ingustilor la minte" cu gandire binara care ti-au sugerat, nu te-au obligat sa aplici sfaturile. Te sfatuiesc ca in momentul in care  mai ai probleme de genul cere sfaturi in alta parte pentru ca esti un model mult prea avansat pentru "conformistii si tipicarii" de pe acest forum. Iti dorim bafta in alta parte. Pa pa

Cainele este "omul" suprem !!!
valdy1977
Newbie
*

alex

« Reply #59 on: January 21, 2013, 05:06:46 PM »

Ai un caine care sapa gropi.te-ai gandit cate oase ascunde?nu?curata curtea d oase si hrana ai dai numai la padoc si din mana numai recompensa care e prea mica sa o ascunda.scoate priza?ce face cu ea?vb dupa ce știu ce face cu ea.
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof