Forum ciobanesc german
February 28, 2013, 11:34:36 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: am si eu un puiut de CG...hellppp!!  (Read 7839 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gabriella
Hero Member

« Reply #45 on: December 19, 2012, 08:57:04 PM »

yupiii!!! mofturici a luat in 6 zile 1,1kg..acum l-am cantarit inainte sa-i dau sa pape.este bine??dupa deparazitare mananca ca un apucat Smiley ..asta a fost a doua deparazitare..mai trebuie sa-i fac iar acum de curand? sau dupa vaccin?vineri ne vaccinam
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #46 on: December 20, 2012, 07:45:22 AM »

sa fie sanatos pufici! pup baiatu'!

I'm on guard!
salvanim
gabriella
Hero Member

« Reply #47 on: December 20, 2012, 01:49:15 PM »

mai am si eu o intrebare..astazi am fost sa mai cumpar mancare bobite si inca o conserva mare  de belcando lui mofturici..doamna de la petshop mi-a dat si baby dog..ati auzit ceva despre mancarea asta ??este buna?ea mi-a spus ca-i superpremium..costa 21,5 kg..eu i-am luat si royal starter..asta stiu ca-i bun si-l mananca bine..a inceput sa pape bobitele neinmuiate..vreau sa stiu daca pot sa-i dau si baby dog din asta..am luat si din ala 0,5kg..sa vad cum este
freddy25
Hero Member

« Reply #48 on: December 20, 2012, 02:17:55 PM »

Baby dog e sub forma de pateu si se da cateilor care neavand dinti nu pot mesteca bobitele. Daca mananca bobite nu-l zapaci cu hrana umeda ca in curand va refuza bobitele. Eventual poti amesteca o lingura de pateu baby dog cu bobite ca sa manance mai cu pofta.
gabriella
Hero Member

« Reply #49 on: December 20, 2012, 02:36:55 PM »

sunt boite..superpremiu cica..nu pateu ..sunt 21,5 lei kg..hrana umeda i-o dau bonus dupa ce se satura de bobite..si ii dau conserva belcando..de pui cu ou si ulei de sofranel parca
gabriella
Hero Member

« Reply #50 on: December 20, 2012, 02:42:54 PM »

..este acana baby dog..
freddy25
Hero Member

« Reply #51 on: December 20, 2012, 03:32:30 PM »

Acana este o hrana foarte buna, mult peste royal canin dar sunt unii catei(cum a fost si al meu) care au scaune moi. Dar eu nu am auzit de Acana baby-dog ci doar de Acana puppy si Acana puppy-junior. Chiar am intrat pe site-ul www.acana.ro si nu aveau varianta baby-dog.
gabriella
Hero Member

« Reply #52 on: December 20, 2012, 04:30:23 PM »

asa scri pe eticheta de pe sac..sincer nu am citit ce scria si pe sac..pe bonul fiscal m-am uitat si acolo am vazut acana..si eu m-am uitat pe site si nu am gasit nimic baby dog..
gabriella
Hero Member

« Reply #53 on: January 26, 2013, 11:39:03 PM »

vrem si noi sa multumim tuturor pt sfaturile gasite si primite aici!! mofturiciul meu are acum 9 sapt jumatate si 10,5kg..este inalt41 cm..sper ca este bine..am trecut cu bine si peste o problema cu stomacelul..am terminat si o serie de vaccine(3)..mai avem doar 2....multumim tuturor pt sprijin si ajutor  Kiss..speram sa fiti in continuare alaturi de noi si sa ne ajutati sa crestem mari si sanatosi!! Kiss
vivat
Hero Member

LARS

« Reply #54 on: January 26, 2013, 11:42:14 PM »

vrem si noi sa multumim tuturor pt sfaturile gasite si primite aici!! mofturiciul meu are acum 9 sapt jumatate si 10,5kg..este inalt41 cm..sper ca este bine..am trecut cu bine si peste o problema cu stomacelul..am terminat si o serie de vaccine(3)..mai avem doar 2....multumim tuturor pt sprijin si ajutor  Kiss..speram sa fiti in continuare alaturi de noi si sa ne ajutati sa crestem mari si sanatosi!! Kiss
Atunci pupăm mofturosul și alintatul!
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof