Forum ciobanesc german
June 17, 2016, 10:11:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: O noua hrana foarte buna pentru caini Petkult  (Read 19634 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tazmania
Full Member

« Reply #30 on: May 14, 2014, 10:10:09 AM »

M-am uitat si eu la ingredientele si proportia Proteine si grasimi din Belcando Adult Active. Pare foarte Ok mai ales ca nu are proteine si grasimi prea multe. Un singur lucru nu-mi place si anume ca din proteine, 25% sunt proteine vegetale de care nu spune din ce provin. Si mai are si porumb. Din aceasta cauza pretul de 20-21 lei per kg mi se pare exagerat. Eu am inceput sa le dau Simpson Premium de la Zooplus cu 16,62lei/kg. Mi se pare de calitate foarte buna si cainii nu au avut probleme digestive dupa consumarea unui sac. Dupa Paste imi va sosi coletul cu 2 saci, unul fiind Premium miel si cartofi  iar celalalt este Premium Mix 80/20 carne si peste . Acesta din urma e mai scump la 21,58 kg dar e facuta din carne pentru uz uman, nu are cereale si OMG. Eu am mare incredere in hrana produsa in UK fiindca mi-am hranit cainii pentru o perioada (vreo 2 ani)cu Argen Grange si le-a mers foarte bine, totusi nefiind de calitate asa buna ca Simpson.Intre timp insa a juns de la 150 lei sacul de 15kg la 250 lei si nu mai merita.

Cum e Freddy cu Simpson? Esti multumit? Si eu de vreo luna, am inceput sa-i dau GranataPet - cu peste si ... arata bine!
freddy25
Hero Member

« Reply #31 on: May 14, 2014, 02:20:01 PM »

E foarte bine, au scaum mai tare si mai putin deci asimileaza mai bine. Am avut emotii din cauza cartofilor dar nici vorba sa aiba gaze sau scaune moi. Unul din catei  a slabit si nu-mi dau seama daca e de la mancare sau de la activitate prea intensa. Am adoptat o amarata aruncata de fostii stapani, e o puiuta de 7-8 luni si se joaca in delir cu asta de care spuneam ca a slabit.
lavi
Full Member

« Reply #32 on: May 19, 2014, 02:51:48 PM »

petkult si mai ieftin

petkult adult maxi 166lei

http://www.petshop4you.ro/petkult-adult-maxi-mielorez-12kg-p-1990.html
lavi
Full Member

« Reply #33 on: July 10, 2014, 11:08:57 AM »

Din ce in ce mai mult feedback pozitiv de la clienti.
petkult a trecut testul

http://www.petshop4you.ro/petkult-adult-maxi-mielorez-2x12kg-p-1990.html
freddy25
Hero Member

« Reply #34 on: July 10, 2014, 01:52:36 PM »

A trecut testul dar si pretul la animax(producator) a crescut . In curand, cand veti termina stocul le veti scumpi si voi iar in conditiile acestea, raportul pret calitate va avea de suferit si clientii se vor orienta catre altceva. Eu deja am gasit cu ce sa inlocuiesc hrana petkult.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #35 on: July 15, 2014, 09:26:39 PM »

Intradevar foarte scumpa!!!!
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #36 on: July 22, 2014, 09:27:31 PM »

Am cumparat si eu azi 3 kg, asa, pentru test, ai mei sunt fitosi din cale afara, le-am pus in bol amestecat cu hrana Bosch cu care ii hraneam pana acum si...nici nu s-au atins de ea, nu stiu ce sa zic, ma atras foarte tare continutul mare de proteina, dar pana la urma urmei ai mei mananca oricum peste viu cel putin o data pe saptamana pe saturate si carne de pui; eu vreau doar sa-i tin la o greutate ideala, au o varsta si sunt cam impliniti
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #37 on: August 01, 2014, 10:02:01 PM »

Cum cresc vanzarile la un anumit tip de hrana,
cum cresc si preturile,
nu are nici o treaba cu costurile de productie si adaosul de profit,
mai rau,scade si calitatea.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #38 on: August 22, 2014, 01:18:03 PM »

Petkult a trecut testul! Cantitatea mica pe care o dau cainilor compenseaza pretul destul de marisor; in schimb blana sclipeste pe ei si Brazil, care e cel mai fitos caine ever la mancare, o mananca cu pofta.
lavi
Full Member

« Reply #39 on: September 04, 2014, 09:03:26 AM »

Chiar daca au crescut vanzarile si sint din ce in ce mai ulti care prefera petkult,preturile raman aceleasi  Smiley
Petkult Adult Maxi 184 lei

http://www.petshop4you.ro/petkult-adult-maxi-mielorez-12kg-p-1979.html
lavi
Full Member

« Reply #40 on: November 14, 2014, 11:21:38 AM »

Hrana Petkult la cel mai bun pret:

Petkult Adult Maxi 165lei

http://www.petshop4you.ro/petkult-c-48_55_219.html
codrin
Newbie
*

« Reply #41 on: January 26, 2015, 06:22:51 PM »

Eu i-am dat catzelului meu RC maxi junior( are 2,5 luni) si lucrurile au mers bine, adica fara matreata si scaune normale avand in vedere ca atunci cand l-am adus acasa scaunele erau moi. Citind pe aici am luat Petkult Starter si desi am facut tranzitia treptat, scaunele au redevenit moi. Eu cred ca e un pic de loterie si ce-i merge cainelui tau nu-i obligatoriu sa mearga si altora. Cred ca o sa revin la RC si am sa incerc mai incolo pasajul la un eventual Biomill sau oi vedea eu. Cat despre pret l-am luat de pe emag  si pretul pe kilogram iese de parca as fi cumparat cu kilul nu la sac!! Shocked
codrin
Newbie
*

« Reply #42 on: March 05, 2015, 01:45:07 PM »

Tocmai am terminat provizia de Petkult Starter si confirm efectele benefice asupra juniorului desi.... la problema evocata de mine mai acum o vreme, cea cu scaunele moi, nu am rezolvat-o decat reducand cantitatea si compensand cu RC sau Proplan Roll Eyes Blana sclipeste pe el si e energic si de mancat, a mancat-o cu pofta . Forma si dimensiunea boabelor este totusi mica, haplea al meu se si ineca cateodata cu ea. Smiley
Edgar1988
Newbie
*

« Reply #43 on: March 06, 2015, 12:32:50 PM »

Am vazut ca vorbeati de absortia proteinelor...Nu cred ca firma Petkull sau oricare alta fac teste ca si firmele de culturism din America sau prin ce laboratoare se afla biodisponibilitatea proteinelor din diferite alimente asa ca ideea biodisponibilitatea unor proteine:

http://www.emrphy.com/lbeb/wp-content/uploads/2011/10/bioavailability-understanding-protein-absorption-chart.jpg
florin.g
Newbie
*

« Reply #44 on: June 30, 2015, 02:32:27 PM »

Salutare ,
mai poate oferi cineva feedback recent  despre aceasta hrana ?
Eu hranesc acum puiul de 2 luni numatate cu RC jr si vreau sa schimb...oscilez intre Brite Care si Petkult

Multumesc
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: