Adrian N.
Newbie
|
 |
« on: May 31, 2014, 06:31:37 PM » |
|
Buna ziua recent m-am intors din germania unde am vazut mancarea aceasta , era promovata la un magazin din Berlin si pe un teren special amenajat , in prezent detin un mascul de 2.5 ani , ce credeti ar merita sa trec de la purina dog chow la josera ? A mai folosit cineva acesta mancare ? La noi in magazine nu am gasito exista vreun magazin care aduce si la noi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #1 on: May 31, 2014, 09:17:28 PM » |
|
Da, sunt magazine on line unde gasesti Josera.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #2 on: May 31, 2014, 10:47:01 PM » |
|
Da, sunt magazine on line unde gasesti Josera.
La zooplus(Germania), zoofast(Polonia) si petissimo(Ungaria) La prima platesti cu cardul atunci faci comanda, dureaza vreo 4-5, maxim 6 zile pana vine de la Munchen. La ultimele doua plata se face la curier atunci cand prmesti sacul. Nu e cea mai buna mancare dar pare mai buna decat Dog Chow la care lista de ingrediente incepe cu cereale. Oricum sunt foartemulte tipuri de Josera, de la cele de 5 lei/kg la cele de 13lei/kg care evident e si de calitate mai buna.Cred ca ProfiLine Fitness e destul de buna, la fel si Profiline Agilo. Celelalte de pe site-ul www.zooplus.ro nu mi se par adecvate pentru un caine adult-tanar. Festival pare cea mai buna din gama Josera.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adrian N.
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: May 31, 2014, 11:00:01 PM » |
|
Atuni ce ar fi mai ok ? dog chow mananca de 2 sapt si nu pre ii place , in trecut a mancat numai pro plan dar sa sa saturat si de el , e cam mofturos 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #4 on: May 31, 2014, 11:54:33 PM » |
|
Si eu am un mofturos caruia trebuie sa-i schimb periodic mancarea. Eu alternez acana miel si mere( cam scumpa in ultimul timp) cu Simpson si Petkult.Ar mai fi Brit Care si Guabi Natural care sunt de calitate buna si la un pret mai acceptabil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adrian N.
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: June 01, 2014, 12:36:57 AM » |
|
Simpson si acana nu am incercat inca( pe restul le-am incercat cateva zile mananca dupa care nu mai vrea ) dar pretul pentru Acana este destul de exagerat , exista o alternativa mai ok ca si pret pana in 200 +/- ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #6 on: June 01, 2014, 01:12:15 AM » |
|
Incearca cu Petkult. Daca ai un Carrefour in oras il gasesti la magazinul Animax din incinta. Costa 177.5 sacul de 12kg dar cumpara 1-2 kg de proba sa vezi daca ii place. Ai mei l-au placut din prima, sunt la al treilea sac. Simpsonul,desi calitativ pare mai bun fiindca e grain free, nu se omoara dupa el, sacul acesta fiind varianta cu miel. Mai 'nainte le-am luat un sac de Simpson cu pui si acela a fost mai apreciat. Orice le-as lua, trebuie sa le adaug si 2-3 linguri de supa cu carne si legume, altfel nu mananca. Incearca si tu metoda asta. Eu fac o cantitate mai mare o data pe saptamana si o pun in cutii mai mici din plastic in congelator. Decongelez o cutie la 2 zile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #8 on: June 01, 2014, 11:54:56 AM » |
|
Potok, uita-te la ingrediente si ai sa vezi ca Guabi e peste Proplan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adrian N.
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: June 01, 2014, 01:28:53 PM » |
|
Buna ,Petkult am incercat dar nu se atinge de ele , pro plan la 196 ron/18 kg mi se pare ciudat cand era mic dadeam 250 pe un sac de 14 kg, era Royal canin club nu am mai vazut , la 5 luni a facut matreata de la el .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #10 on: June 01, 2014, 02:10:13 PM » |
|
Cainele tau e un caine mofturs sau poate are probleme la ficat. Orice boabe i-ai da, le va refuza daca nu-i pui peste boabe ceva sa le dea gust: ori niste iaurt, supa cu bucati de carne si morcovi, ori conserva daca nu ai chef si timp sa gatesi. Alta reteta rapida ar fi cu ficat de pui: il fierbi pana nu ma e roz inauntru si apoi il treci prin blender punand treptat apa in care a fiert pana ce compozitia ajunge de consistenta semilichida. Pui 2-3-4 linguri peste boabe, le amesteci si i le servesti cainelui. Sa-l fi vazut pe al meu cum lingea boabele si apoi le scuipa, sper sa nu faca si al tau la fel. Incearca si hrana Guabi Natural, o gasesti vrac tot la Animax. Calitativ, e peste Proplan si Royal. De la Royal Canin Junior si un pui de-al meu proaspat adoptat se umpluse de matreata. Dupa ce am inceput sa-i dau Acana Miel si mere,in trei zile nu a mai avut fir de matreata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adrian N.
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: June 01, 2014, 09:17:33 PM » |
|
Multumesc am sa cumpar un kg sau cum gasesc de purina pro plan pe care mi-ati recomandato si daca ii place am sa continui cu ea  Multumesc freddy25 si potok!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potok
|
 |
« Reply #12 on: June 01, 2014, 09:38:48 PM » |
|
Freddy25 - din partea mea pot sa dai Guabi sau orice altceva, daca ai avea un pic de experienta in ciobanesc german ar trebui sa stii ce inseamna ProPlan. Fiecare da ce vrea. Adrian tu ai dat Proplan cu sac negru vezi ca e varianta pentru crescatori si e mai ieftin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|