ROBERTT
Jr. Member

|
 |
« Reply #195 on: March 19, 2010, 08:03:01 PM » |
|
pune si tu niste poze sal vedem si noii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #197 on: April 23, 2010, 11:32:45 AM » |
|
incearca sa-i masezi urechea sa nu se formeze cuta !
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
IONUTZ
Newbie
|
 |
« Reply #198 on: May 14, 2010, 12:07:33 AM » |
|
Salut!
Acum cateva luni, mai precis in decembrie, am postat o descriere a catelului meu, in care precizam problema cu urechea stanga. Am ascultat toate sfaturile medicului veterinar (mai multe cure de vitamine), sfaturile voastre (masaj la ureche), dar ea tot incapatanata e. Nu mai stiu ce sa fac!!!! Max are acum un an si urechea stanga nu e ridicata. Am sa posetez doua poze cu el, una dintre ele fiind facuta cand era ff atent si foarte fericit, doar in astfel de momente trage de ea sa o ridice, dar pt ffff putin timp. Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
rifa
Newbie
|
 |
« Reply #199 on: May 17, 2010, 12:47:56 PM » |
|
buna am si eu o intrebare..am o catelusa CG de 2 luni jumate...knd am luat-o avea 2 luni si avea la urechea dreapta o umflatura.......aqm ia trecut dar urechea i-a ramas stramba si nu se ridica aproape deloc...nu stiu ce sa fac..ms:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #200 on: May 17, 2010, 01:00:31 PM » |
|
dar nu are tatuaj pe ureche?si la un prieten de la tatuaj nu i s-a mai ridicat urechea la  lui
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #201 on: May 17, 2010, 01:03:51 PM » |
|
asta e procedura? sa se faca tatuaj la cei cu pedigree ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claudiunitzu
Jr. Member

|
 |
« Reply #202 on: May 19, 2010, 09:15:06 PM » |
|
Eu zic ca dulaul din poza nu este CG ci doar un metis.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tivi159
Newbie
|
 |
« Reply #203 on: May 19, 2010, 09:19:42 PM » |
|
Nu neaparet tatuaj, se poate implanta doar cipul la cainii cu pedigree.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claudiunitzu
Jr. Member

|
 |
« Reply #204 on: May 19, 2010, 09:30:24 PM » |
|
dupa forma ascutita a urechilor si talia lui la 1 an .. eu cred in continuare ca este metis si nu are niciun tatuaj / sau microcip. oricum microcipul nu se implanta in zona urechilor. oricum ..scopul este sa il iubeasca asa cum este el . macar pe jumatate din cat il iubeste catelul pe stapan. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #205 on: May 19, 2010, 09:34:11 PM » |
|
dada asa cum zici sa-l iubeasca mult
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IONUTZ
Newbie
|
 |
« Reply #206 on: May 20, 2010, 05:48:33 PM » |
|
chiar daca este metis este al meu si merita tot cei mai bun.  NU are microcip si nici tatuaj. Stiu ca nu are o talie corespunzatoare varstei si rasei lui, dar a fost ffff bolnav, pt ca de unde l-am luat pana la varsta de 2 luni nu a avut niciun vaccin facut. Am urmat tot felul de tratamente, vitamine, calciu la sfatul medicului veterinar, dar doar o ureche i s-a ridicat. Multumesc pt timpul acordat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IONUTZ
Newbie
|
 |
« Reply #207 on: May 20, 2010, 05:50:06 PM » |
|
am uitat....mai are vreo sanasa sa i se ridice si cealalta ureche? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #208 on: May 20, 2010, 05:56:33 PM » |
|
nu stiu in orice caz maseaza-i urechea si dai vitamine cum a zis veterinarul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #209 on: May 20, 2010, 06:01:20 PM » |
|
Fiind pe principiul "never say never" sanse sunt...dar cu cat trece timpul cu atat scad mai mult. Mai ales odata cu depasirea varstei de un an. Desi inteleg importanta ridicarii urechilor, mai important este sa fie iubit cainele. O alimentatie echilibrata si sanatoasa face cat 1000 de vitamine sub forma pastilelor.
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|