Forum ciobanesc german
August 20, 2013, 06:54:37 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18   Go Down
  Print  
Author Topic: Urechea  (Read 67342 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
IONUTZ
Newbie
*

« Reply #210 on: May 20, 2010, 11:11:29 PM »

Multumesc pt raspunsuri! Max, este un membru al familiei si este tratat ca atare.Smiley
GabiSap
Newbie
*

« Reply #211 on: July 09, 2010, 01:38:27 AM »

Salut.

Am o catelusa in varsta de 3 luni, pana acum 2 saptamani, nu reusise sa ridice decat o ureche, iar cealalta era pe jumatate ridicata. Acum, urechii  ridicate i s-a dat putin varful peste cap, pe spate adica, iar cealalta a ridicat-o complet, doar ca o tine putin cam stramba, mai spre mijlocul capului si atunci cand alearga se indoaie de la mijloc.

Puteti sa ma sfatuiti si pe mine cu ceva ?

Scuzele mele daca s-a ma intrebat si raspuns la intrebarile astea anterior in topic, dar nu l-am urmarit cap coada.
Mignon
Hero Member

« Reply #212 on: July 09, 2010, 07:28:38 AM »

Raspunsul la dilemele tale este rabdarea... e inca foarte mica, are timp sa-si tina urechile cum trebuie.
florin22
Newbie
*

« Reply #213 on: August 20, 2010, 09:32:44 PM »

salut,,am o cateluse de c.g. si are 2,5luni.de la virsta de 2luni a avut ambele urechi ridicate perfec dar de o zi i sa lasat virfurile care este cauza? mersi mult
Mignon
Hero Member

« Reply #214 on: August 20, 2010, 10:52:42 PM »

Nu-ti face griji, "urechile" prietenilor nostri au toane. Pana pe la 8 luni (la unii), se tot lasa si se ridica.
alexandra1396
Sr. Member

« Reply #215 on: September 11, 2010, 05:25:30 PM »

buna! am si eu un cg in varsta de 6 luni si inca nu i sau ridicat urechile Sad are o ureche ridicata doar cand se trezeste si cand alearga dupa care pica Sad vreau sa stiu daca i se mai ridica tin sa va spun si ca ii dau calciu cu vitamine zilnic dar nimic isi tine urechiile in lateral si pe spate Sad( id-ul meu este yo_alexamdra_13 pt a vedea poze cu el si urechiile lui daca doreste cnv Sad(
clespet
Newbie
*

« Reply #216 on: December 27, 2010, 09:40:41 AM »

salutare am si eu o problema cu cg-ul meu, pe urechi (amandoua), a facut ceva cruste/coji pe partea exterioara a urechii , doar pe varfuri, in anumite locuri a cazut si parul, ... pe interior nu este nici o urma, urechea in interior este curata, este femela de 10luni, mai sta in spatiul destinat cu un "comunitar", ea este libera dezlegata, si el este legat.
multumesc pt orice sfat/parere. cg-ul este la tara, am facut o poza cu telefonul si i-am aratat ca la o asistenta veterinara, si zicea ceva de o alifie/crema...
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy

« Reply #217 on: December 27, 2010, 02:41:01 PM »

salutare am si eu o problema cu cg-ul meu, pe urechi (amandoua), a facut ceva cruste/coji pe partea exterioara a urechii , doar pe varfuri, in anumite locuri a cazut si parul, ... pe interior nu este nici o urma, urechea in interior este curata, este femela de 10luni, mai sta in spatiul destinat cu un "comunitar", ea este libera dezlegata, si el este legat.
multumesc pt orice sfat/parere. cg-ul este la tara, am facut o poza cu telefonul si i-am aratat ca la o asistenta veterinara, si zicea ceva de o alifie/crema...
Dute cu ea la veterinar nu ii trimite poze deoarece nu isi poate da seama exact ce se intampla cu catelul tau.Aceasi problema o are un vecin care are un cg de vreo 6 luni si are raie canina deci dute cu ea la veterinar si cumpara unguentul pe care ti-l recomanda veterinarul.Subiectul asta s-a discutatsi aici in topicul meu unde a rasuns Te0 : http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,5450.0.html

Toti avem nevoie să credem în ceva...Eu cred că o să mai beau o bere.
clespet
Newbie
*

« Reply #218 on: December 27, 2010, 03:22:28 PM »

parul cazut nu este de pe tot trupul, ci doar de pe varful urechii

* DSC00007.jpg (37.8 KB, 800x600 - viewed 68 times.)

* DSC00011.jpg (23.02 KB, 600x800 - viewed 52 times.)

* DSC00016.jpg (77.43 KB, 800x600 - viewed 68 times.)
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy

« Reply #219 on: December 27, 2010, 04:16:37 PM »

Mi se paree mie sau acolo este o capusa?Nu prea au calitate pozele si nu pot intelege si de aceea iti spun ca mai bine mergi la veterinar cu cainele inloc sa ii arati poze , iar daca veterinarul nu stie ce se intampla incearca sa mergi cu cainele intr-un oras mai mare si sa vizitezi un veterinar mai bun!

clespet
Newbie
*

« Reply #220 on: December 27, 2010, 04:43:13 PM »

sunt ca niste coji, capusa stiu si eu cum arata si nu este, mersi oricum pentru sfaturi.
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy

« Reply #221 on: December 27, 2010, 04:45:13 PM »

sunt ca niste coji, capusa stiu si eu cum arata si nu este, mersi oricum pentru sfaturi.
Nu ai pentru ce.Oricum daca te-ai duce la un veteerinar mai experimentat sunt sigur ca ai rezolva problema.Sa auzim numai de bine.

bicamihai
Newbie
*

« Reply #222 on: January 02, 2011, 11:49:23 PM »

buna sunt nou pe forum si am aceiasi intrebare banala , am un cg de 6luni jumate si nu a rdicat inca urechile ,prima data a ridicat jumatate din urechea stanga apoi a lasato jos si a fakut aceeasi chestie cu urechea dreapta. acum are urechea dreapta aproape ridicata si kea stanga cam lasata dar in momente de atentie sau cand da capul pe spate le ridica in sus si arata ca un adevarat cg.as dori niste sfaturi pt ca deja sunt foarte ingrijorat ca nu le mai ridica.pls
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy

« Reply #223 on: January 03, 2011, 12:54:37 AM »

Stiti ce nu imi place la voi(cei noi inscrisi)???Nu o luati ca ceva personal,nu am nimic cu voi doar ca nu imi place ca postati unde vreti fara a va uita despre ce este vorba in acel topic.Inteleg ca si voi aveti o problema dar de ce postezi in topicul altuia pentru a afla un raspuns?!Daca nu stiai in acest topic este vorba despre un ciobanesc german caruia i sa-u format ca niste coji(cruste)pe urechi deci tu esti total paralel cu ce se discuta aici.Imi pare rau ca sunt drastic cu tine dar acesta este adevarul si nu sunt drastic doar cu tine ci cu toti cei putin mai ametit care posteaza aiurea.

Deci ca sa nu mai faci un topic nou daca tot ai postat aici iti voi raspunde la intrebare.Nu ai avea de ce sa fii ingrijorat deoarece pe la aceasta varsta de 6-7 luni puiul incepe sa ridice urechile dar aceasta nu este o regula,cainele poate ridica urechile chiar si mai tarziu,din cate stiu au fost cazuri in care cainele a ridicat urechile chiar si la varsta de un an deci nu trebuie sa te ingrijorezi spun eu...

bicamihai
Newbie
*

« Reply #224 on: January 03, 2011, 08:54:41 PM »

imi pare rau.......nu se va mai repeta
Pages: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof