tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #225 on: January 27, 2011, 11:48:13 AM » |
|
Fata mea are ,,urechiutele" cam mari...aveti idee daca-i mai cresc? O sa incerc sa va pun niste poze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #226 on: January 27, 2011, 11:51:14 AM » |
|
Fata mea are ,,urechiutele" cam mari...aveti idee daca-i mai cresc? O sa incerc sa va pun niste poze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #227 on: January 27, 2011, 06:25:16 PM » |
|
La multi pui urechile sunt supradimensionate,o sa arate normal cand o sa mai creasca
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #228 on: January 28, 2011, 10:43:27 AM » |
|
Am vrut sa pun poze dar n-am reusit,o sa mi le micsoreze un prieten si le postez. Chiar ma speriasem deoarece n-am vazut niciun cg sa aibe urechile mari ca al meu,merg pe strada cu ea si aud ,,ce frumoasa e dar ce urechi mari are!!!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #229 on: January 29, 2011, 09:40:56 PM » |
|
Pozele mele
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #230 on: January 30, 2011, 11:44:01 AM » |
|
adevarul este ca sunt putin cam mari urechioantele si tare m-am amuzat la vederea pozelor. Bine ca le-a putut ridica, in rest e deosebita cu antenele ei!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
|
cutare
Hero Member

Andrei, Ella si Taz
|
 |
« Reply #231 on: January 30, 2011, 12:28:50 PM » |
|
aleeeeeeei  Da e simpatica! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nelyy
|
 |
« Reply #232 on: January 30, 2011, 12:34:16 PM » |
|
E super  , stai linistit cand o sa mai creasca deosebirea nu va mai fi asa de mare.
|
|
|
|
|
|
"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #233 on: January 30, 2011, 01:03:35 PM » |
|
Multumesc...stau linistita ca le-a ridicat si inca de la 3 luni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
clespet
Newbie
|
 |
« Reply #234 on: January 31, 2011, 11:57:19 AM » |
|
o intrebare deseori pusa: cunosti parintii? poti sa-ti dai seama (in principiu) cum v-a arata  dupa parinti. deci, parintii au si ei urechile mari? ,...,a mea la 3luni le avea ascutite si egale in raport cu dimensiunea capului, in ciuda faptului ca am observat ca majoritatea puilor de CG, au in primele luni urechile disproportionate in raport cu capul. m-am speriat dar o accept asa cum e. desi, fratele meu are tot un CG de "talie mare"(a mea e mai "pipernicita")1,5 luni care nu i s-au indreptat deloc urechile, le tine plecate tot timpul. oricum , sa-ti traiasca fata si s-a te bucuri de ea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #235 on: January 31, 2011, 03:46:08 PM » |
|
Da,cunosc ambii parinti,maica-sa le avea putin mari dar nu exagerat de mari. Cine stie? poate semana cu bunicii...maica-sa si taica-sau sunt maro iar ea 90% neagra(seamana cu bunica) Multumesc la fel clespet!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marianmarius96
Newbie
|
 |
« Reply #236 on: March 16, 2011, 10:12:28 PM » |
|
Am si eu o catelusa CG..are 5 luni si 2 saptamani pana acum nu si'a tinut niciodata urechiile sus complet..acum o saptamana le tinea aproape perfect doar varsu era putin in jos..L'ea tinut asa timp de vreo 2 zile si apoi le'a lasat putin mai jos..Ambiiparinti sunt frumosi sanatosi si au urechiile perfect in sus...Am fost la veterinar si mi'a recomandat sa'i dau 10 zile calciu lactic...Dati'mi si voi niste sfaturi va rog!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marianmarius96
Newbie
|
 |
« Reply #237 on: March 16, 2011, 10:22:30 PM » |
|
Am o catelusa Ciobanesc German  in varsta de 5 luni si 2 sapt  .Acum cateva zile si'a ridicat aproape complet urechiile..numai chiar varfu i statea putin in jos(vreun centimetru)iar acum lea lasat mai mult in jos...Parinti sunt foarte frumosi..sanatosi si amandoi au urechiile ridicate perfect..Am mers la veterinar si mi'a spus sa'i dau 10 zile calciu...Dati'mi niste sfaturi ce pot face sa le ridice.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #238 on: March 16, 2011, 10:27:34 PM » |
|
Am o catelusa Ciobanesc German  in varsta de 5 luni si 2 sapt  .Acum cateva zile si'a ridicat aproape complet urechiile..numai chiar varfu i statea putin in jos(vreun centimetru)iar acum lea lasat mai mult in jos...Parinti sunt foarte frumosi..sanatosi si amandoi au urechiile ridicate perfect..Am mers la veterinar si mi'a spus sa'i dau 10 zile calciu...Dati'mi niste sfaturi ce pot face sa le ridice..  Mai las-o pana pe la 6-7 luni.Apoi mai vorbim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeHigh
Newbie
|
 |
« Reply #239 on: May 05, 2011, 11:46:14 PM » |
|
salut...sunt nou pe forum si am o nelamurire...am un cg mascul de 3 luni..inca nu si`a ridicat urechile...veterinarul mi`a spus sa nu le masez sa nu le atinga nimeni...un prieten mi`a spus sa ii fac masaj cu crema ....si nu stiu ce sa mai cred...va rog mult un raspuns....multumesc anticipat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|