Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #180 on: August 13, 2014, 10:21:12 AM » |
|
Din nou ne miscam in ritm de melc. Toate tarile cu chinologie reala fac teste de Sold, Cot, Coloana, ADN. De examen de munca nici nu merita sa vorbim.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #181 on: August 13, 2014, 10:22:19 AM » |
|
Si inca un sfat pentru mai marii chinologiei Romanesti : - o regula se impune nu se negociaza.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #182 on: August 27, 2014, 09:38:52 PM » |
|
 Bogdan, dar sti k de multe ori te lupti cu morile de vant 
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
Sheilla99
Newbie
|
 |
« Reply #183 on: September 24, 2014, 07:11:15 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FIGO
|
 |
« Reply #184 on: September 24, 2014, 08:47:20 PM » |
|
Deci e doar o recomandare, nu o obligatie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sheilla99
Newbie
|
 |
« Reply #185 on: September 24, 2014, 09:03:11 PM » |
|
Da, doar o recomadare, un pas inainte pt viitor.  Si ce se intampla cu testele de displazie facute in Ungaria, Germania ... ? Se recunosc sau nu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FIGO
|
 |
« Reply #186 on: September 24, 2014, 09:27:16 PM » |
|
Da, doar o recomadare, un pas inainte pt viitor.  Si ce se intampla cu testele de displazie facute in Ungaria, Germania ... ? Se recunosc sau nu ? n-as vrea sa insult inteligenta nimănui, dar si fara aceasta circulara era recomandabil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIR
|
 |
« Reply #187 on: September 25, 2014, 10:19:59 AM » |
|
salut deci idea este ca ,conform acestei circulare exista in sfarsit si in Romania o Comisie care iti poate efectua examenul de displazie ? adica nu mai trebuie sa mergem in Ungaria sau Germania pentru acest test nu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIR
|
 |
« Reply #188 on: September 25, 2014, 10:28:55 AM » |
|
*ideea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andy99
Newbie
|
 |
« Reply #190 on: September 25, 2014, 11:56:11 AM » |
|
salut deci idea este ca ,conform acestei circulare exista in sfarsit si in Romania o Comisie care iti poate efectua examenul de displazie ? adica nu mai trebuie sa mergem in Ungaria sau Germania pentru acest test nu ?
Da, acum se pot efectua teste si la noi in tara dar sunt recunoscute doar la noi in Romania, trebuie mers in Ungaria sau Germania, doar daca doresti sa-i faci cainelui selectie (SV) recunoscuta de Clubul German de rasa.Momentan pentru selectiile SV ramane doar vechea varianta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #191 on: September 25, 2014, 12:19:42 PM » |
|
pe de alta parte "singurele examene de displazie recunoscute de ACHR vor fi cele efectuate de medicii abilitati si comunicati mai sus ".
eu nu inteleg nici de ce s-a ales ctr de cesiune in detrimentul celui de vanzare-cumparare , dar nu sunt jurist, poate ca e justificata alegerea...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIR
|
 |
« Reply #192 on: September 25, 2014, 01:12:24 PM » |
|
Faptul ca este recunoscut numai in Romania acest test este pe moment suficient deoarece la noi,pentru marea masa de posesori de  , importante nu sunt SV -urile ci dreptul de monta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #193 on: September 25, 2014, 01:24:43 PM » |
|
In mod normal, displazia românească ar trebui sa aibă aceeasi valoare ca cea ungureasca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sheilla99
Newbie
|
 |
« Reply #194 on: September 25, 2014, 06:21:03 PM » |
|
In mod normal, displazia românească ar trebui sa aibă aceeasi valoare ca cea ungureasca.
Da, asa este si in Ungaria si in alte tari doar ca acolo se recunosc si displaziile facute in Germania (SV),Italia..etc si cred ca si aici tot asa ar fi trebuit sa fie, dar se pare ca la noi se vor recunoaste doar cele facute de medicii comunicati de AchR, iar cele facute in Germania sau alte tari nu vor fi recunoscute..............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|