Forum ciobanesc german
May 31, 2017, 12:29:53 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 18   Go Down
  Print  
Author Topic: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG  (Read 48063 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #15 on: November 21, 2010, 10:02:09 PM »

Uitandu-ma la toate postarile de pe acest topic constat ca doar eu am descoperit incalcari de regulament.
Oare chiar asa sa fie?
Cu siguranta nu esti singurul (sau singur Wink) dar cred ca oamenii sunt in perioada de analiza. Sper ca nu mai este nevoie de multe dovezi de acest gen pentru ca publicul si iubitorii de CG sa isi dea seama de cine conduce si in ce fel soarta rasei pe care o iubim atat!

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #16 on: November 21, 2010, 10:06:21 PM »

Uitandu-ma la toate postarile de pe acest topic constat ca doar eu am descoperit incalcari de regulament.
Oare chiar asa sa fie?
Doar ale tale sunt concentrate pe acest topic, ...deocamdata.

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #17 on: November 21, 2010, 10:09:27 PM »

Doar ale tale sunt concentrate pe acest topic, ...deocamdata.
Cred ca e cel mai potrivit topic pentru insiruirea numeroaselor incalcari de regulament savarsite ..... din pacate de catre conducera CNCG.

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Dakonia
Hero Member

Proverb - lupul are picioare scurte...

« Reply #18 on: November 21, 2010, 10:24:26 PM »

Va mai dau un subiect de meditatie:
Stiti ca la Campionatul CNCG, femela Romano Princess nu avea stampilele pentru displazie pe pedigree?Huh
Cum a fost posibil sa ia calificativul excelent in conditiile in care, asa cum se vede in textul de regulament de mai sus, nu ar fi putut obtine acest calificativ?

Abracadabra...

H.B.
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #19 on: November 21, 2010, 10:37:57 PM »

Va mai dau un subiect de meditatie:
Stiti ca la Campionatul CNCG, femela Romano Princess nu avea stampilele pentru displazie pe pedigree?Huh
Cum a fost posibil sa ia calificativul excelent in conditiile in care, asa cum se vede in textul de regulament de mai sus, nu ar fi putut obtine acest calificativ?
Si cand te gandesti ca existenta stampilelor pe pedigree a fost verificata de domnul Giovani Zingale....Presedinte Chinotehnic CNCG.....

"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #20 on: November 21, 2010, 10:41:49 PM »

Si cand te gandesti ca existenta stampilelor pe pedigree a fost verificata de domnul Giovani Zingale....Presedinte Chinotehnic CNCG.....

... si cand te gandesti ca eu fiind cu femela in ring la aceea clasa l-am intrebat direct pe Giovanni despre aceasta femela. Daca are stampilele de displazie pe pedigree si mi-a raspuns ca a verificat si ca totul e ok.

Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #21 on: November 21, 2010, 10:50:31 PM »

Sa nu uitam nici de Romano Zena, aflata in proprietatea domnului Sorin Dragomir, nascuta la data de 03.05.2004, iar la campionat a fost inscrisa la "clasa munca" unde varsta maxima este de 6 ani conform Regulamentului Expoziţional al CNCG.

"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #22 on: November 21, 2010, 11:22:21 PM »

Cred ca e cel mai potrivit topic pentru insiruirea numeroaselor incalcari de regulament savarsite ..... din pacate de catre conducera CNCG.
Toate la timpul lor.

Florin Deznan
Hero Member

« Reply #23 on: November 22, 2010, 01:43:16 PM »

Ia uitati ce am mai descoperit rasfoind arhivele forumului:

"Aromaroma" de ceai
1 Noiembrie 2006
Andreea Ciuperca

Pe Popa Tatu s-a deschis o ceainarie cu wireless si narghilea.

In lumina difuza, pe o masa intr-un colt, o narghilea. Are bratele infasurate in jurul gatului si o farfuriuta cu petale uscate in fata. E bonus. "La inceput ne gandisem sa avem o singura narghilea, in camera roz. Dar cererea era mare si n-avea rost sa-i trimitem pe toti cei care voiau narghilea intr-o singura camera. Asa ca am adus-o si pe a doua. Oricum, narghileaua e un bonus”, puncteaza Laura Peters, cea care, impreuna cu sotul ei, au adus Aromaroma pe Popa Tatu, la numarul 61.

O camera verde, una roz si in fata barului, si pe hol, e galben. Internet wireless si ceai din Italia. Ciocolata calda care se poate manca si cu lingurita.

Intr-o casa din 1930, in fostul sediu al Asociatiei Chinologice a Municipiului Bucuresti, cainii inca mai sunt bine-veniti, dar insotiti de stapani, in ceainaria Aromaroma, deschisa acum doua saptamani. Un neamt si sotia acestuia, romanca, au refacut locul si, cu rigoare nemteasca, fac tot ce pot ca "oaspetii” sa se simta bine.

Ceaiuri, cafele si alte licori

Ceainaria Aromaroma, cu cele trei camere ale sale, poate fi un bun loc pentru a chiuli din birou, fara insa sa-ti lasi treaba neterminata. "Sunt multi clienti care vin cu laptopurile aici si lucreaza in timp ce savureaza un ceai”, spune Laura Peters.

Lucas, baietelul lor de trei luni, supravegheaza tot ce se intampla in cafenea. "E cel mai fidel client al nostru”, glumeste jumatatea feminina a familiei Peters.

Preturile la produse sunt ca pentru un bar din centru: un espresso scurt e 4,9 lei, cappuccino costa 6,9 lei, iar daca vreti o cafea dupa reteta casei, va costa 12,5 lei si are in ea lichior de menta, ciocolata si frisca, preferinta Laurei.

Dar ceaiul este vedeta casei: 48 de sortimente pe care vi le puteti alege dupa culoare, daca aromele va suna necunoscut, ceea ce e foarte probabil. Pretul pentru un ceai, adus in vase speciale, e 6,9 lei.

Si-l puteti indulci cu miere, zahar brun sau cu ce va trece prin cap din oferta. Noutatea pe piata bucuresteana o reprezinta ciocolata crema, care se poate manca cu lingurita si care costa destul de mult: 11,9 lei, dar are aroma de lamaie cu pin sau cu fistic, chilli si alte picanterii.

"Ne-au placut foarte mult ceainariile din Paris si Barcelona si am incercat sa facem asa ceva si in Bucuresti”, spune Laura Peters. Tot in stil parizian vor fi si gustarile pe care o firma de cattering le va asigura, in curand, celor care au uitat de ei in cafenea si foamea le da ghionturi. Iar de la 1 noiembrie, in "happy hours”, adica de la 12.00 - cand se deschide ceainaria - la 16.00, vor fi reduceri la diferite produse din local.

DE INCHIRIAT

Petreceri cu parfum

"Romanii nu sunt mari bautori de ceai, dar speram sa-i convingem cu produsele noastre”, a adaugat Peters, care considera ca, din punctul de vedere al competitiei, pe piata din Bucuresti se "bat” cu "Rendez-vous”.

Spera, daca treaba merge, sa mai deschida si in alte locuri din Capitala astfel de puncte de relaxare la un ceai. Pana atunci, ceainaria de pe Popa Tatu isi asteapta clientii cu un loc in care se pot distra.

"Facem si petreceri private aici. Si totul e absolut negociabil, de la pretul camerei de inchiriat pana la produsele pe care si le pot aduce de acasa. Au fost cazuri in care, daca au vrut pizza, le-am comandat pizza”, spune Laura Peters.

Va puteti alege muzica si meniul, prietenii si culoarea camerei in care sa va distrati. "Ii lasam sa faca ce vor, iar cand e petrecere privata, ceainaria nu se inchide la 12 noaptea. Se sta pana dimineata, cu dansuri si nebunii”, incurajeaza distractia proprietara ceainariei "aromate”.

Evenimentul zilei

No comment!!

...postarea asta este din 2006 si nimeni din CC al CNCG nu a facut nimic pentru a avea un nou sediu social.
Oare pana unde poate sa mearga incompetenta acestor oameni?

anja
Full Member

ANJA are un loc special in inima mea

« Reply #24 on: November 22, 2010, 01:54:01 PM »

eee.....si tu acuuu Grin.....daca spatele e puternic Wink....merg pina in panzele albe Wink....dupa umila mea parere ....e cazul sa se trezeasca si cei care inca mai stau in spatele (profita de) CC....totul duce spre distrugerea celor care intradevar le pasa de  ....siiiii.....ulciorul nu merge la nesfirsit la apa

voi duce mai departe motto-ul lui CRB
"ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!"
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #25 on: November 22, 2010, 03:13:11 PM »

Record absolut in 2010!
2 Adunari Generale nestatutare, a 3-a nestatutara convocata deja. Multa bafta in continuare!

Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #26 on: November 22, 2010, 03:17:23 PM »

Record absolut in 2010!
2 Adunari Generale nestatutare, a 3-a nestatutara convocata deja. Multa bafta in continuare!
....si, spre surprinderea multora, masurile intarzie sa apara!!!

Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #27 on: November 22, 2010, 03:48:22 PM »

Sa nu existe dubii si interpretari:

http://www.workdogs.ro/statut.htm

http://www.ciobanescgerman.com/2007/03/04/regulament-expozitional-cncg/

Florin Deznan
Hero Member

« Reply #28 on: November 22, 2010, 04:00:48 PM »

Revenind la discutiile despre acordarea calificativului VA, si la faptul ca Bogdan Nitescu a anuntat ca aceste reguli au fost schimbate printr-o decizie a CC al CNCG, constat ca in conformitate cu Statutul, orice modificare de regulament se decide DOAR in AG a CNCG.
Asta inseamna ca anul acesta Lancelot a fost FURAT de calificativul de VA Romania, cu toate ca in conformitate cu regulamentul expozitional, avea dreptul la acest calificativ.

"Art.56. Schimbari de regulament

Schimbarile de regulament pot fi decise numai de catre AG, cu o majoritate de doua treimi."

Cred ca, din graba, s-a strecurat o mica gresala!
Cerintele pentru acordarea calificativului de "VA" (Excelent selectionat) nu s-au schimbat, respectiv sunt aceleasi de anul trecut.
Adica :
Masculi:
      Minim IPO2
      Clasa munca cu brevet de selectie eliberat de un club recunoscut S.V
      Grup de urmasi (min 4 produsi peste varsta de un an prezentati in campionat)

Femele:
       Minim IPO1
       Clasa munca cu brevet de selectie eliberat de un club recunoscut S.V
       Sa prezinte dovada ca a avut pui  inregistrati in c.o.r. (copie dupa un certificat de origine a unui pui)

Cel putin pana in prezent eu nu stiu sa existe vreo hotarare a AG sau a CC care sa stabileasca alte criterii pt. acest an.

Extras din Regulamentul Expozitional:

"- EXCELENT RECOMANDAT se acorda numai în cadrul expoziţiei naţionale si trebuie să respecte urmatoarele condiţii:

1. se acordă numai în clasa muncă.
2. se acorda numai câinilor ce posedă certificat de selecţie clasa l. cu dentitie completă si certificat de munca minim cu SchH2.
3. câinii care candidează pentru al doilea an la acest calificativ, trebuie să aibă SchH3."

Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #29 on: November 22, 2010, 04:00:57 PM »

Cap.IX. Organele CNCG
Art.38.
Comitetul de conducere (CC) este alcatuit din: Presedinte, Primvicepresedinte, Vicepresedinte chinotehnic, Vicepresedinte utilitar. De asemenea, din CC fac parte si presedintii CZ. Un presedinte onorific este inclus si el cu loc si vot în CC.

CC este raspunzator pentru rezolvarea tuturor problemelor CNCG între doua Adunari Generale. Membrii CC al CNCG trebuie sa fi fost cel putin 5 ani membri ai CNCG. De îndatoririle CC tin în special reprezentarea CNCG în toate problemele juridice sau alte probleme importante, supravegherea conducerii afacerilor si a administrarii averii (patrimoniului) CNCG, conducerea diferitelor comitete (comitetul cu cresterea animalelor, comitetul de instructie, de administratie si cel contabil), convocarea sedintelor.

Cunoasteti nominal aceste persoane? Hai sa-i prezentam aici.

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 18   Go Up
  Print  

Jump to: