Forum ciobanesc german
December 30, 2017, 04:36:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 [17]   Go Down
  Print  
Author Topic: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German  (Read 107419 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #240 on: April 24, 2014, 08:23:57 PM »

Pentru a clarifica cateva lucruri despre care s-a facut vorbire zilele acestea trebuie spus ca ARCG a avut ca scop principal afilierea la WUSV si FCI. Prin acordul semnat intre WUSV si FCI, asocierea la WUSV nu a mai fost posibila chiar daca la un moment dat era extrem de aproape de a se realiza.

In privinta FCI/A.Ch.R, cererea de aderare depusa de ARCG a primit aviz negativ din partea CD al A.Ch.R in cursul anului 2013 si , ca pas urmator, trebuia pusa in discutia AG din 8.03.2014. La data de 7.03.2014, membrii CD al A.Ch.R prin Decizia nr 19, “vazand programul incarcat al Adunarii Generale convocate la data de 8.03.2014 au decis cu unanimitate de voturi sa puna in discutie cererea de adeziune a Asociatiei Romane pentru Ciobanessc German la Adunarea Generala A.Ch. R din 2015”.

Tinand cont de cele de mai sus, ARCG va decide in perioada urmatoare calea de urmat si aceasta va fi comunicata public.
alipe
Full Member

« Reply #241 on: April 24, 2014, 09:56:37 PM »

Si in 2015 se anunta un program fff incarcat la A.Ch.R... Drac
Totusi, avand in vedere si intelegerea WUSV-FCI, care practic incurajeaza monopolul (in conditiile in care peste tot in lume si in toate domeniile sunt legi antimonopol) si golania celor din cluburile de rasa gen CNCG, iti pui intrebarea: De ce sa vrei sa faci parte din asa ceva (WUSV, FCI)?!... Vaca Vaca Vaca

Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #242 on: April 24, 2014, 10:23:11 PM »

Pentru ca simtim ca este de datoria noastra sa comunicam celor care ne-au sustinut/ne sustin cat mai multe detalii legate de activitatea ARCG de la infiintare pana in prezent, o vom face aici, pe forum, intr-un mod cat mai detaliat cu putinta si de asemenea insotit de documente.
Va fi o poveste interesanta pentru cei care inca spera ca principiile corecte si lipsa oricarui interes material sau de alta natura te pot duce catre succes in incercarea de a face ceva bun pentru Ciobanescul German, cel putin in Romania.
alipe
Full Member

« Reply #243 on: April 24, 2014, 10:39:23 PM »

Ma intrebam de ce sa vrei sa faci parte din WUSV si FCI, dupa cum am si modificat postul anterior...
Apreciez eforturile ARCG si sper ca veti avea succes...
Personal incurajez diversitatea si concurenta...
Intelegerea WUSV-FCI nu incalca legislatia internationala referitoare la monopol?
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #244 on: July 28, 2014, 01:36:07 PM »

Buna ziua!
am depus si eu o cerere de inscriere in ARCG si nu am primit nici un raspuns.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 [17]   Go Up
  Print  

Jump to: