tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #165 on: June 07, 2013, 02:11:38 PM » |
|
Mersi mersi !!! da...asa este !
|
|
|
|
|
|
Cainele este "omul" suprem !!!
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #166 on: June 24, 2013, 05:39:42 PM » |
|
daa... o duci cu avionul? sau de ce are nevoie de cusca de transport?
|
|
|
|
|
|
,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
|
|
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #167 on: June 26, 2013, 10:06:52 AM » |
|
Pentru ca mai am inca doi Cokeri si masina e pentru oameni  si cand ma duc mai departe nu e comod nici pentru caine sa stea in masina .... fiecare cum stie si cum poate ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #168 on: June 26, 2013, 10:50:23 AM » |
|
aha... eram curios.
|
|
|
|
|
|
,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #169 on: June 26, 2013, 11:08:10 AM » |
|
La drum lung este mai sigur pentru caine sa stea in cusca. Si mai comod as spune, mai ales daca e facuta cum trebuie. Daca ai de facut un drum doar tu cu cainele si nu mai ai pe altcineva cu tine, nu e indicat sa il lasi liber prin masina, mai ales daca e de dimensiuni mari. La o franare brusca te poti trezi cu el in "brate" sau si mai rau, cu el in parbriz. Si la cati nebuni avem pe soselele patriei... Plus ca poate iti distrage atentia cu ceva si nu se stie niciodata unde poate duce o secunda de neatentie. Stiu ca sunt centuri de siguranta pentru caine dar cred ca o cusca e mai sigura. La drum lung, cu opririle de rigoare sa se dezmorteasca, sa-si faca nevoile si sa bea apa etc, chiar nu cred ca e vreo problema in ceea ce priveste cusca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #170 on: June 27, 2013, 12:49:30 PM » |
|
total de cord Thara.... da ma rog...am mai scis...fiecare cum crede 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
just.vlad
Jr. Member

:)
|
 |
« Reply #171 on: September 05, 2013, 10:10:24 PM » |
|
buna seara..si eu sunt nou atat pe forum cat si ca posesor de ciobanesc german..zilele astea urmeaza sa imi fac si eu o cusca...deja am notat toate dimensiunile postate de voi aici  :D:D foarte utile informatiile  era cineva care se plangea de fan...unii nu au ce face cu fanul si le da foc...  ))))))))) cand mergi intr-o plimbare in mediul rural bati la o poarta si ceri niste fan  ))))) si ai rezolvat problema...daca nu, am sa imi deschid eu un magazin online de vandut fan  )))))))))))) am sa postez si eu niste poze cu cusca pe care urmeaza sa o construiesc... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #172 on: September 09, 2013, 10:12:18 AM » |
|
Ok asteptam poze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
just.vlad
Jr. Member

|
 |
« Reply #173 on: September 12, 2013, 06:22:17 PM » |
|
m`am apucat de treaba doar ca am exagerat putin... am mai adaugat cate 10 cm la fiecare latura a custii, dimensiuni luate de mai sus...si ce`i drept a iesit cam mare..mai am putina treaba, dar in mare am terminat ce era mai greu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #174 on: September 12, 2013, 08:15:04 PM » |
|
frumos frumos....nu uita sa o izolezi.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
just.vlad
Jr. Member

|
 |
« Reply #175 on: September 12, 2013, 09:41:58 PM » |
|
pai scheletul e de 5 cm...numai bun pentru polistiren de 5...si am sa pun deasupra OSB si o sa fie beton...problema e alta...domina scandura de stejar la cusca...si crede`ma ca ma rupe...in doi oameni abia am miscat`o 3 metri...si tre` sa o dau peste un gard  )))) ca nu intra pe poarta  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #176 on: September 13, 2013, 12:43:22 PM » |
|
Asta e .... unpic de chimuiala dar nu imposibil...puteai sa o faci numai din OSB si atunci era mult mai usoara!!! \Dar asta e ...bine si asa... Eu, la a mea, i-am pus in loc de usita o bucata de mocheta cat intrarea prinsa sus sa nu intre chiar asa tare frigul iarna pe sistemul flip flap 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
just.vlad
Jr. Member

|
 |
« Reply #177 on: September 13, 2013, 04:09:52 PM » |
|
pai eu m`am gandit sa pun vreo bucata de cauciuc...sau daca nu, am sa pun si eu mocheta...de ce nu am facut`o din coala de osb?pt ca pe aici pe la mn e destul de scumpa...sa o aduc de la oras, nu stiu in ce masura am sa gasesc transport si pana gasesc ma prinde iarna, iar scandura e capatata...de ici de colo...  cuiele le`am cumparat...atat...am sa chem cativa sa o mute...numai ca trebuie sa astept acum sa treaca ploile astea...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #178 on: September 17, 2013, 06:31:20 AM » |
|
OK spor la treaba si sa stii ca 4 pedul tau o sa iti multumeasca la iarna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sheyla
|
 |
« Reply #179 on: September 21, 2013, 12:00:59 AM » |
|
just.vlad, e o cusca foarte reusita, s-o stapaneasca sanatos blanosul tau! O pui pe ciment? Pe mine m-a sfatuit cineva sa-i fac si picioare, in cazul in care o pun direct pe pamant sa nu intre in contact cu umezeala, mai ales daca e de lemn. 
|
|
|
|
|
|
Gabriela "Câinele este cel mai bun exemplu de loialitate si abnegaţie. De-asta iubesc eu câinii."
|
|
|
|