|
DanielaI
|
 |
« Reply #135 on: January 12, 2012, 03:47:09 PM » |
|
Talasul nu este ok. Se umezeste repede si nu se mai usuca, iar cand se mai usuca este un mediu propice pentru inmultirea puricilor... Cauta paie si impotriva puricilor arunca cateva frunze de nuc intre paie, chiar si uscate. Cred ca gasesti aproape in orice gospodarie de la marginea Bucurestiului. Doar cu paie au parlit si porcii taiati de Ignat, nu?
Multumesc pentru sfat, am sa tin cont ! cat despre paie, nu stiu ce sa zic, cel putin unde stau eu nimeni nu a taiat porc ca nimeni nu creste animale, dar sper pe la vreun pet-shop mai mare sa gasesc !
|
|
|
|
|
|
A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself. - Josh Billings
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #136 on: January 12, 2012, 03:49:15 PM » |
|
Nu trebuie tinut in casa macar 3 luni?(sa termine schema de vaccinare, sa-i creasca toata blana, d`astea) Eu l-as tine toata iarna (macar noaptea) presupunand ca faci cusca destul de mare cat sa-i vina si la anu`  . cusca va fi 100/80/80 izolata. cat despre tinutul in casa nu stiu ce sa fac, de aceea v-am cerut celor cu experienta mai multa ca mine parerea !
|
|
|
|
|
|
A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself. - Josh Billings
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #137 on: January 12, 2012, 03:51:03 PM » |
|
Mi se pare prea mic pt o iarna intr-o cusca prea mare (parere personala). Cainele cat are (dimensiuni). Cred ca poti cumpara (la mica intelegere) paie de la circ ca aia au poneii in spate deci trebuie sa aiba ceva paie.
|
|
|
|
|
|
,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #138 on: January 12, 2012, 03:51:51 PM » |
|
Din cate stiam eu caine pana isi termina schema de vaccinare nu trebuie sa intre in contact cu alti caini. Nu trebuie tinut neaparat in casa  Multumesc !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #139 on: January 12, 2012, 03:53:11 PM » |
|
Mi se pare prea mic pt o iarna intr-o cusca prea mare (parere personala).
Cam ce dimensiuni crezi ca ar fi bune pt cusca?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #140 on: January 12, 2012, 03:58:16 PM » |
|
CG-ul se impaca foarte bine si in casa, nu doar afara - cata vreme i se ofera necesarul de miscare si exercitii. Dar depinde de "locatia" definitiva a catelului...daca aceasta va fi afara, eu cred ca mai bine o cusca izolata cum trebuie si lasat de la bun inceput acolo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #141 on: January 12, 2012, 04:07:18 PM » |
|
CG-ul se impaca foarte bine si in casa, nu doar afara - cata vreme i se ofera necesarul de miscare si exercitii. Dar depinde de "locatia" definitiva a catelului...daca aceasta va fi afara, eu cred ca mai bine o cusca izolata cum trebuie si lasat de la bun inceput acolo...
Afara este locatia definitiva  ...sper sa-i placa, in weekend soseste ''acasa'' si sper sa nu plang noaptea !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaloj Ion
Newbie
|
 |
« Reply #142 on: March 21, 2013, 03:30:41 PM » |
|
IN sfirsit am terminat cushka pentru  sper sa nu fie prea mica!!!!Postez niste poze!astept opinii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaloj Ion
Newbie
|
 |
« Reply #143 on: March 21, 2013, 03:44:14 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #144 on: March 27, 2013, 12:34:00 PM » |
|
Salutare, vreau sa intreb care ar fi dimensiunile pentru o cusca de transport, mentionez ca as vrea sa-mi transport cainele intr-o remorca acoperita si ma gandeam daca ajunge sa ii fac o cusca din cornier de fier cu plasa de sarma ! Dar daca imi puteti furniza niste dimensiuni ca sa stea cat de cat confortabil pe parcursul calatoriei ar fi superb. Ea este o catelusa  de 1 an si 5 luni si vreau sa o invat cu transportul in remorca deoarece mai am si 3 cocheri la care vreau sa le fac acelasi sistem de cusca pentru aceeasi remorca ! ( ca nu incap toti in LOGAN  ). Mentionez faptul ca ca cusca va fi ancorata in remorca ca sa nu se miste !!!
|
|
|
|
|
|
Cainele este "omul" suprem !!!
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #145 on: March 27, 2013, 02:34:17 PM » |
|
Eu aș fi făcut partea din față a cuștii mai inaltă decât spatele pentru ca acoperișul să fie în pantă. In acest fel apa de ploaie se scurge și nu stagnează pe cușcă. Sub acoperiș ar fi bine să-i pui o izolație de extrudat sau polistiren ca să nu se încingă vara. Sau să-i pui cușca la umbră.Uite aici un model:
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaloj Ion
Newbie
|
 |
« Reply #146 on: April 23, 2013, 12:43:06 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #147 on: April 23, 2013, 01:10:40 PM » |
|
ce mandru sta el pe cusca !! ..sa indrazneasca cineva sa ii intre in casa ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #148 on: April 26, 2013, 09:17:38 AM » |
|
Mersi Zaloj Ion Acelea mi se par cam micute comparativ cu ce vreau eu!
Eu am optat pentru ceva de genu..pentru ca o pun in remorca .... Inca nu e gata ( am facut cusca de L - 100 l - 70 h - 80 )
|
|
|
|
|
Cainele este "omul" suprem !!!
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #149 on: April 26, 2013, 11:57:47 AM » |
|
Arata bine  felicitari 
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
|