|
Metall
|
 |
« Reply #45 on: November 01, 2007, 05:01:29 PM » |
|
si sa aduca si masculi inauntru daca tot n-am keie sa le verific, nu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #46 on: November 02, 2007, 01:47:07 AM » |
|
scuze ca raspund mai tarziu m am referit la izolarea custii asa cum am citit destul de multe si explicit la topicul despre padoc cred ca s destule detalii despre cum sa izolezi o cusca... adica .. o ridici de la pamant catva centimetrii o imbraci in polistiren.pe care o acoperi cu inca un rand de lemn.. ca sa protejezi polistirenul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Metall
|
 |
« Reply #47 on: November 02, 2007, 03:19:31 PM » |
|
E ridicata de la pamant. Are 5 cm de polistiren extrudat la podea. Am tras si un rand de 5 cm de polistiren expandat la tavan. Dar peretii mi se pare cam exagerat sa ii izolez, poate gresesc, dar au ditai intrarea pe unde se poate duce caldura ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #48 on: November 02, 2007, 03:23:53 PM » |
|
Ai grija sa fie bine protejat de vant, ca in rest se descurca ei. 
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
Metall
|
 |
« Reply #49 on: November 02, 2007, 03:48:41 PM » |
|
Ai grija sa fie bine protejat de vant, ca in rest se descurca ei.  Pai exact asta intrebam si eu initial, cum as putea mesteri ceva sa le apere de vant  Si alta intrebare: oare din ce as putea mesteri o usa care sa le permita totusi accesul in / din cusca, dar care sa le pazeasca de vant, ploaie si zapada? Eu m-am gandit la ceva cauciuc gros, sau ceva mase plastice transparente, dar ma tem ca o sa le cam rontzaie  Ceva gen usile batante de la saloon-urile din filmele cu cowboy ar fi interesante 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessya1405
Hero Member

Tora
|
 |
« Reply #50 on: November 02, 2007, 03:54:52 PM » |
|
Pai cred ca cel mai simplu ar fi sa ai un perete al padocului dintr-un material care sa nu permita trecerea vantului (lemn, tabla,...), iar cusca s-o asezi cu intrarea spre peretele respectiv, cam la un metru de el, ca sa mai ramana loc si pentru fete se intre. Asa cred ca n-ar mai avea vantul cum sa sufle apa in cusca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Metall
|
 |
« Reply #51 on: November 02, 2007, 04:12:43 PM » |
|
e mega simplu, mai ales daca ai padoc  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #53 on: November 02, 2007, 04:23:35 PM » |
|
adica un gard sau un perete al unei magazii sau al casei....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rk
|
 |
« Reply #54 on: November 02, 2007, 06:00:57 PM » |
|
Daca nu ai padoc protectia intrarii in cusca fata de vant se poate face realizand intrarea in cusca cu doi pereti cu distanta intre ei de 30 - 40 cm. In primul perete se taie o intrare pe partea dreapta, iar in al doilea perete se taie o intrare in partea stanga. Daca privesti cusca din fata nu trebuie sa existe o suprapunere a celor doua parti taiate (cele doua intrari nu vin una in continuarea celeilalte - nici macar partial). Practic se realizeaza astfel un mic "hol" de intrare in cusca. Lungimea custii iese astfel la aprox 150 cm (mai mare sau mai mica in functie de dimensiunile cainelui). La cm 0 se face primul perete de intrare (cu intrarea taiata pe dreapta), la cm 35 se face al doilea perete de intrare (cu intrarea taiata pe stanga), iar la cm 145 se pune peretele din spate al custii. Peretii pot fi din scandura (dulap) cu grosime de 5 cm. Nu necesita izolatie suplimentara. Canele meu a stat la -20 C intr-o astfel de cusca. Desigur in interior se pun paie (dupa parerea mea mult mai bune decat carpe sau alt material).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Metall
|
 |
« Reply #55 on: November 05, 2007, 10:34:02 AM » |
|
Excelenta idee! Foarte buna sugestia, merci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

Smile! It confuses people!
|
 |
« Reply #56 on: October 17, 2008, 10:50:08 AM » |
|
f intersent ma apuc si eu de cusca:)
|
|
|
|
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
gabilol
Full Member

Ives v Haus Mofli
|
 |
« Reply #57 on: October 18, 2008, 02:41:09 PM » |
|
pereti dubli capitonati cu polistiren pe mijloc .. inclusiv podeaua cotetului
dimensiuni la cel rosu cu albastru : L-100 , l-80 , H- 90 .. ce spuneti ? idee buna?
PS. momentan nu da semne sa roada din el pt a ajunge la polistiren
|
padoc1.jpg (76.57 KB, 1024x768 - viewed 499 times.)
padoc2.jpg (69.68 KB, 1024x768 - viewed 367 times.)
padoc3.jpg (144.82 KB, 1024x768 - viewed 491 times.)
padoc4.jpg (120.3 KB, 1024x768 - viewed 453 times.)
padoc5.jpg (124.27 KB, 1024x768 - viewed 443 times.)
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #58 on: October 18, 2008, 11:04:11 PM » |
|
in 2 zile am confectionat si eu o cusca cu masurile astea: l=70 cm L=110 cm H=80 cm
|
|
|
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #59 on: October 19, 2008, 09:28:48 AM » |
|
am mai avansat cu "lucrarile"  iata si locatoarii boss :6 luni beti : 4 luni
|
|
|
|
|
|
|
|
|