Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro
|
 |
« Reply #105 on: September 28, 2010, 09:54:58 PM » |
|
Cusca trebuie sa fie in asa fel incat cainele sa se simta condortabil in ea (daca e prea mare ii va fi frig). Intrarea trebuie sa fie de asemenea de dimensiuni potrivite astfel incat sa nu iasa caldura, dar in acelasi timp sa si poata intra usor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teo1993
Newbie
|
 |
« Reply #106 on: September 28, 2010, 10:00:18 PM » |
|
momentan am gresit intrarea are 70 cm H si e cam mare dupa parerea mea.....intra prea mult firg.cusca am facut-o cum ne-a spus crescatoru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
incredibil
Newbie
|
 |
« Reply #107 on: September 29, 2010, 09:08:44 AM » |
|
70 e mult. La mine are cam 40-50 dar cusca e asezata pe un palet , deci in momentul cand va intra istetul sper sa aiba loc suficient. Al meu are 3 luni si 3 saptamani si 3 zile si.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teo1993
Newbie
|
 |
« Reply #108 on: September 29, 2010, 10:22:09 AM » |
|
asta le-am spus si eu parintilor mei.nu e mioritic sa aiba nevoie de 1 m.si crescatoru nu cred ca stie ce inseamna 70 cm H
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #109 on: December 06, 2010, 03:55:05 AM » |
|
nu am facut custi dar la ,,modelul cu usa`` aveti airisiri? ca nu a precizat nimeni...
|
|
|
|
|
|
,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
|
|
|
|
Liviu-Florin
|
 |
« Reply #110 on: December 06, 2010, 09:16:49 PM » |
|
Si eu m-am confruntat cu problema dimensiunilor custii. In final are urmatoarele dimensiuni: Lungime 105 cm Latime 65 cm Inaltime 70 cm Am decis sa fac intrarea pe laterala deoarece am considerat ca astfel va fi mai calduroasa si ca printesa mea va fi mai ferita de curentii de aer. Dupa parerea mea cred ca este foarte important sa fie cat mai ermetica cusca si sa nu aiba gauri sa se faca curent. Pe topicul meu "FOXI" de la prezentare forumisti gasiti si imagini. Poate va ajuta cu ceva! 
|
|
|
|
|
|
Ciobanesc German Fan
|
|
|
pacifistul86
Full Member

Spike
|
 |
« Reply #111 on: October 26, 2011, 07:47:57 AM » |
|
Si a venit si frigul....ce se pune in cusca? Paie, rumegus, carpe?
|
|
|
|
|
|
"Prea multi oameni mici cu orgolii mari" Membru A.R.C.G
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #112 on: October 26, 2011, 08:08:26 AM » |
|
Si a venit si frigul....ce se pune in cusca? Paie, rumegus, carpe?
Paie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pacifistul86
Full Member

Spike
|
 |
« Reply #113 on: October 27, 2011, 01:13:41 PM » |
|
Am terminat si cusca.....  120 cm lungime 80 cm inaltime 80 cm latime Si se pare ca ii place lui 
|
|
|
|
|
|
|
|
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!
|
 |
« Reply #114 on: October 27, 2011, 02:06:34 PM » |
|
Bravo frumoasa si cusca si padocul
|
|
|
|
|
|
CG-loialitate devotament perseverenta rabdare iertare ajutor iubire neconditionata! Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM!
* Alex M*
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #115 on: October 28, 2011, 02:05:51 AM » |
|
Reusite dar coltarele pt rigips sunt periculoase (se indoaie la colturi si sunt foarte ascutite)
|
|
|
|
|
|
,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
|
|
|
stanciulescu
ziua incepe si se termina cu ciobanesc german
Jr. Member

cg nu e o pasiune-e viata de zi cu zi-
|
 |
« Reply #116 on: November 21, 2011, 03:42:19 PM » |
|
eu am construit un gen de cusca in cusca/avand dimensiunil de 2.20 L,0,75 l si la partea joasa a acoperisului 0,45i iar la cea inalta de 0,65i,loc unde de afla si usa de acces in ,,camera de vara,,.In interior sunt doua incaperi,tip vagon , prima fiind camera de vara iar urmatoarea, in care se intra pe o usa de acces aflata pe peretele desparitor,insa opusa intrarii principale ,camera de iarna.intrarea se afla pe latura custii iar acoperisul este tip calcan,partea inalta fiind pozitionata langa locul de asezare a custii .Acoperisul poate fii rabatat ,pentru ambele incaperi, pentru a efectua dezinsectii ,etc.
|
|
|
|
|
|
unora le place pescuitul,altora vanatoarea-mie imi place fotbalul si ciobanescul geman-
|
|
|
pacifistul86
Full Member

Spike
|
 |
« Reply #117 on: November 21, 2011, 04:02:48 PM » |
|
eu am construit un gen de cusca in cusca/avand dimensiunil de 2.20 L,0,75 l si la partea joasa a acoperisului 0,45i iar la cea inalta de 0,65i,loc unde de afla si usa de acces in ,,camera de vara,,.In interior sunt doua incaperi,tip vagon , prima fiind camera de vara iar urmatoarea, in care se intra pe o usa de acces aflata pe peretele desparitor,insa opusa intrarii principale ,camera de iarna.intrarea se afla pe latura custii iar acoperisul este tip calcan,partea inalta fiind pozitionata langa locul de asezare a custii .Acoperisul poate fii rabatat ,pentru ambele incaperi, pentru a efectua dezinsectii ,etc.
Ceva poze ar fi super  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanciulescu
Jr. Member

|
 |
« Reply #118 on: November 21, 2011, 04:05:45 PM » |
|
imi pare rau cusca este din pacate la tara iar eu nu
|
|
|
|
|
|
unora le place pescuitul,altora vanatoarea-mie imi place fotbalul si ciobanescul geman-
|
|
|
stanciulescu
Jr. Member

|
 |
« Reply #119 on: November 21, 2011, 04:14:03 PM » |
|
cred ca se preteaza fb si la padoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|