|
Metall
|
 |
« Reply #75 on: October 29, 2008, 10:56:00 AM » |
|
Scuze, dar a durat ceva timp ca sa gasesc pozele potrivite 
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

Smile! It confuses people!
|
 |
« Reply #76 on: November 03, 2008, 10:35:31 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
|
|
melisch
Sr. Member

Maya
|
 |
« Reply #77 on: November 20, 2008, 08:04:06 PM » |
|
buna idee de a astupa gaura de la intrare, m-am tot gandit si eu la variante si chiar mi-a scapat aceasta varianta cu cauciuc! Insa prima data trebuie izolat la mine si sotul nu vrea sa aude, cand ii zic ca trebuie sa cumpara 1-2 tuburi de spuma poliuretanica sa astup gaurile, dar ma duc eu in curand si cumpar de la vecini, apoi rog pe un prieten sa-mi astupa, n-am eu nevoie de aprobarea si ajutorul sotului 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Metall
|
 |
« Reply #78 on: February 09, 2009, 01:04:02 PM » |
|
Mama, dar ce gauri si pe unde sunt ele, de trebuie spuma poliuretanica? Eu am acoperit foarte bine la imbinari cu Montaj Kit sau asa ceva, nu mai stiu exact cum se numea, e in tub ca si siliconul si se intareste foarte tare, nu risti sa roada catelul acolo. Spuma poliuretanica ... nu prea cred sa reziste daca e in raza de actiune a catelului  Cel putin ai mei cam au tendinta sa roada tot ce e de ros 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piciorus2002
|
 |
« Reply #79 on: February 17, 2009, 09:24:41 AM » |
|
pereti dubli capitonati cu polistiren pe mijloc .. inclusiv podeaua cotetului
dimensiuni la cel rosu cu albastru : L-100 , l-80 , H- 90 .. ce spuneti ? idee buna?
PS. momentan nu da semne sa roada din el pt a ajunge la polistiren
Frumoase lucrari,Gabilol ! se simte inclinatia pt frumos...sau esti de meserie...sau amandoua  ? Custile tale imi vor fi sursa de inspiratie,multumesc anticipat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flavius28
Newbie
|
 |
« Reply #80 on: March 16, 2009, 01:12:40 AM » |
|
Frumoase lucrari,Gabilol ! se simte inclinatia pt frumos...sau esti de meserie...sau amandoua  ? Custile tale imi vor fi sursa de inspiratie,multumesc anticipat  si a mea ii cu pereti dubli si cu vata si polistiren
|
1.JPG (102.05 KB, 872x654 - viewed 468 times.)
2.JPG (62.05 KB, 872x654 - viewed 426 times.)
3.JPG (79.43 KB, 872x654 - viewed 334 times.)
4.JPG (98.82 KB, 872x654 - viewed 377 times.)
5.JPG (86.93 KB, 872x654 - viewed 498 times.)
6.JPG (99.16 KB, 872x654 - viewed 413 times.)
cusca 2.JPG (121.3 KB, 872x654 - viewed 633 times.)
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #81 on: March 16, 2009, 09:57:21 AM » |
|
design deosebit! 
|
|
|
|
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
|
Metall
|
 |
« Reply #82 on: March 16, 2009, 04:31:30 PM » |
|
Mama draga, dar la ce foloseste acoperisul ala asa de iesit in afara? Si alta observatie: e bine ca e izolata la pereti, dar prin usa aia bate si vantul si ploaia, trebuie pus acolo ceva neaparat Si un tip: da cu vopsea de lemn, de exterior, peste osb, e mai rezistenta ca si lacul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flavius28
Newbie
|
 |
« Reply #83 on: March 16, 2009, 09:23:47 PM » |
|
Mama draga, dar la ce foloseste acoperisul ala asa de iesit in afara? Si alta observatie: e bine ca e izolata la pereti, dar prin usa aia bate si vantul si ploaia, trebuie pus acolo ceva neaparat Si un tip: da cu vopsea de lemn, de exterior, peste osb, e mai rezistenta ca si lacul.
1 acoperisul ii asa iesit afara togmai sa nu bata ploaia asa de tare pe ea plus ca asa a iesit si la impartirea colii de osb, puteam sa-l fac mai mic dar nu castigam nimic la material.Plus ca in fata togmai de aia la-am facut asa iesit in afara sa nu bata ploaia la intrare  2 la intrare mai urmeaza sa pun ceva dar sa sti ca nu-i neaparat iar ploia nu bate 3 urmeaza ... inca nu pot sa spun ca-i chiar gata mai vine si coperita si probabil ca o vopsesc dar osb-ul ii de exterior . oricum a-si fi curioas sa-o vad pe a ta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Metall
|
 |
« Reply #84 on: March 17, 2009, 11:59:04 AM » |
|
3. uita-te, nu te retine nimeni  (e ceva mai sus  ) Si tot acolo o sa vezi ca am lacuit-o, si ca e facuta din OSB3 -de exterior- si ca de asemenea am recomandat vopsea si nu lac, ca se exfoliaza in timp mai usor daca e lacuita, decat daca e vopsita ... Parerea mea 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flavius28
Newbie
|
 |
« Reply #85 on: March 18, 2009, 12:24:34 AM » |
|
3. uita-te, nu te retine nimeni  (e ceva mai sus  ) Si tot acolo o sa vezi ca am lacuit-o, si ca e facuta din OSB3 -de exterior- si ca de asemenea am recomandat vopsea si nu lac, ca se exfoliaza in timp mai usor daca e lacuita, decat daca e vopsita ... Parerea mea  am acoperit-o mai urmeaza sa o vopsesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Metall
|
 |
« Reply #86 on: March 18, 2009, 10:39:30 AM » |
|
Intrebare tehnica: cum se prinde sindrila aia bituminoasa ce ai pus-o ca acoperitoare? Cu cuie? Sau prin lipire?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #87 on: March 18, 2009, 11:36:03 AM » |
|
Flavius, primul rand de sindrila, de jos in sus, se pune invers ca sa nu ramana diintii aia in aer, deci primul rand o sa fie dublu, unul pus invers si exact deasupra incepi sa pui normal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #88 on: March 18, 2009, 11:38:09 AM » |
|
Intrebare tehnica: cum se prinde sindrila aia bituminoasa ce ai pus-o ca acoperitoare? Cu cuie? Sau prin lipire?
Raspund eu, chiar daca nu m-ai intrebat pe mine  cu amandoua, dar baza sta in niste cuisoare scurte si groase!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flavius28
Newbie
|
 |
« Reply #89 on: March 18, 2009, 04:03:02 PM » |
|
se prinde cu cuie ( scurte, subtiri si cu capul cat mai mare) si placile de sindrila au pe spate un fel de bitum acoperit cu o folie care o dai jos in momentul in care le montezi pe acoperis, si de la soare ele se lipesc una de alta si asa raman . Nu stiu cat rezista in timp da asa mie mi se pare ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|