stanciulescu
ziua incepe si se termina cu ciobanesc german
Jr. Member

cg nu e o pasiune-e viata de zi cu zi-
|
 |
« Reply #120 on: November 21, 2011, 04:23:55 PM » |
|
bobo o intrebare/lucrez la padocuri si as vrea sa te intreb '' plasa din sarma prinsa la parte de podina in beton rezista in cazul unor cg maturi.1\2 padocul va fii inconjurat cu scandura iar partea din fata si 1/2 din laterale sa fie plasa din sarma.-pana acum au fost la liber-
|
|
|
|
|
|
unora le place pescuitul,altora vanatoarea-mie imi place fotbalul si ciobanescul geman-
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #121 on: November 21, 2011, 04:38:24 PM » |
|
In general iti recomand( desii sunt relativ nou in domeniu) sa ii faci o cusca mare cu intrarea pe laterala. Eu am optat sa ii pun si izolatie cu polistiren contra temperaturilor scazute. ( revin cu poze ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bondarel
Full Member

|
 |
« Reply #122 on: November 21, 2011, 06:15:49 PM » |
|
In lipsa paielor si talasul e bun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #123 on: November 21, 2011, 06:56:06 PM » |
|
Asta e cusca lui Sony 
|
CUSCA.jpg (64.54 KB, 800x600 - viewed 581 times.)
CUSCA 2.jpg (64.82 KB, 800x600 - viewed 854 times.)
|
|
|
|
|
|
|
pacifistul86
Full Member

Spike
|
 |
« Reply #124 on: November 21, 2011, 07:10:22 PM » |
|
Arata foarte bine.....iar paiele stau exact ca la al meu.... 
|
|
|
|
|
|
"Prea multi oameni mici cu orgolii mari" Membru A.R.C.G
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #126 on: November 21, 2011, 07:21:50 PM » |
|
bobo o intrebare/lucrez la padocuri si as vrea sa te intreb '' plasa din sarma prinsa la parte de podina in beton rezista in cazul unor cg maturi.1\2 padocul va fii inconjurat cu scandura iar partea din fata si 1/2 din laterale sa fie plasa din sarma.-pana acum au fost la liber-
Parerea mea este sa montezi o rama din cornier in beton si pe aceea sa prinzi plasa sudata. Daca te uiti la topicul lui Waldo, prin vara m-am apucat si eu de padocuri si sunt postate cateva poze. Problema mea e ca am ramas pe janta cu bugetul si nu am mai apucat sa inchid cu plase...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #127 on: January 11, 2012, 07:34:31 PM » |
|
Buna seara tuturor, Sunt noua pe forum si sunt la primul meu Ciobanesc German. Are 2 luni si am o foarte mare dilema. Sa-l tin afara sau nu. in cusca evident (mentionez ca locuiesc la curte). Ar rezista din punct de vedere fizic la iarna ce urmeaza sa vina? de asemenea as dori sa stiu de unde as putea cumpara paie pt cotet (in Bucuresti). Multumesc,
|
|
|
|
|
|
A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself. - Josh Billings
|
|
|
stanciulescu
Jr. Member

|
 |
« Reply #128 on: January 11, 2012, 09:37:54 PM » |
|
daniela,cg nu sunt .in general caini de apartament,deci trebuie tinut afara
|
|
|
|
|
|
unora le place pescuitul,altora vanatoarea-mie imi place fotbalul si ciobanescul geman-
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #129 on: January 11, 2012, 09:39:51 PM » |
|
daniela,cg nu sunt .in general caini de apartament,deci trebuie tinut afara
Multumesc frumos !
|
|
|
|
|
|
A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself. - Josh Billings
|
|
|
stanciulescu
Jr. Member

|
 |
« Reply #130 on: January 11, 2012, 09:42:12 PM » |
|
:ai grija unde asezi cusca.... nu trebuie sa fie curenti de aer......asta ii omoara pe  ,daca nu gasesti fan incearca cu talas,il gasesti mai usor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #131 on: January 11, 2012, 09:55:48 PM » |
|
:ai grija unde asezi cusca.... nu trebuie sa fie curenti de aer......asta ii omoara pe  ,daca nu gasesti fan incearca cu talas,il gasesti mai usor De asemenea asta este una din marile probleme, la asta ne-am gandit si noi, in primul rand sa fie intr-un loc ferit,(cred ca va fi sub terasa), pana la primavara cand ii vom putea face un padoc. Cusca pana in weekend va fi gata, am sa postez poze cu ea (regie proprie). Cat despre talas, am vazut in toate pet shop-urile, bine ca stiu ca este ok !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #132 on: January 12, 2012, 02:07:08 AM » |
|
Talasul nu este ok. Se umezeste repede si nu se mai usuca, iar cand se mai usuca este un mediu propice pentru inmultirea puricilor... Cauta paie si impotriva puricilor arunca cateva frunze de nuc intre paie, chiar si uscate. Cred ca gasesti aproape in orice gospodarie de la marginea Bucurestiului. Doar cu paie au parlit si porcii taiati de Ignat, nu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #133 on: January 12, 2012, 04:44:15 AM » |
|
Nu trebuie tinut in casa macar 3 luni?(sa termine schema de vaccinare, sa-i creasca toata blana, d`astea) Eu l-as tine toata iarna (macar noaptea) presupunand ca faci cusca destul de mare cat sa-i vina si la anu`  .
|
|
|
|
|
|
,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #134 on: January 12, 2012, 11:55:57 AM » |
|
Din cate stiam eu caine pana isi termina schema de vaccinare nu trebuie sa intre in contact cu alti caini. Nu trebuie tinut neaparat in casa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|