Forum ciobanesc german
June 07, 2009, 02:43:18 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Rex un ciobanesc fara pedigree :)  (Read 3747 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #15 on: January 09, 2009, 11:31:13 AM »

Deci sunt si alti nomazi pe lumea asta... 

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
popescucv
Newbie
*

« Reply #16 on: January 09, 2009, 11:35:43 AM »

Deci sunt si alti nomazi pe lumea asta... 

Desigur, si nu suntem putini...Smiley
Doar ca eu nu mai merg cu bicicleta ci cu masina , Campervan, iar alti prieteni cu rulota sau camperul.

« Last Edit: January 09, 2009, 11:39:17 AM by popescucv » Logged

Daca vrei, poţi.

scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #17 on: January 09, 2009, 11:38:59 AM »

Pe langa Razvan, sunteti cei mai faini Oameni cu Caine din cati am vazut de mult timp! Sunteti bine veniti oricand la noi , in Alba Iulia!

Leader of a screwed-up pack
kike
Hero Member

Diana (Nisa) v Haus Mofli

« Reply #18 on: January 09, 2009, 11:40:38 AM »

F frumoase pozele

R.I.P Marian Cozma
Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #19 on: January 09, 2009, 11:42:57 AM »

Doar ca eu nu mai merg cu bicicleta
NICI EU 
Am vazut forumul, e fain! 

popescucv
Newbie
*

« Reply #20 on: January 09, 2009, 11:43:04 AM »

Multumesc pentru primirea calduroasa pe acest forum si bineinteles ca daca voi avea drum in Alba Iulia cu siguranta te voi anunta din timp, poate ne vom intalni la o

Daca vrei, poţi.
Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #21 on: January 09, 2009, 11:44:32 AM »

bineinteles ca daca voi avea drum in Alba Iulia cu siguranta te voi anunta din timp, poate ne vom intalni la o

dna. scolaro nu mai consuma bere!  Drac

popescucv
Newbie
*

« Reply #22 on: January 09, 2009, 11:50:34 AM »

Punga

Daca vrei, poţi.
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« Reply #23 on: January 09, 2009, 12:09:28 PM »

Am vazut forumul, e fain! 
Mai bine nu ma uitam!  Twak

Regia, Poiana Pelegii, Prapastiile Zarnestilor, Delta ..... vreau concediu!!

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
popescucv
Newbie
*

« Reply #24 on: January 09, 2009, 12:17:43 PM »

Ehe,....Pana atunci, la ski ...

Daca vrei, poţi.
popescucv
Newbie
*

« Reply #25 on: January 09, 2009, 04:12:41 PM »

Eforie sud 2006

Daca vrei, poţi.
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« Reply #26 on: January 09, 2009, 04:21:03 PM »

Suberbe pozele si filmuletele!
Si astea si cele de pe campervan.ro!

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
bilbo
Jr. Member
**

« Reply #27 on: January 10, 2009, 12:25:30 AM »

Cred ca titlul topicului ar fi trebuit sa fie " Rex un ciobanesc fara pedigree dar cu atitudine si educatie" sau " Rex un ciobanesc plimbat".
Dincolo  frumusetea pozelor este de admirat cum l-ati integrat pe Rex in viata familiei, in cate locuri minunate v-a insotit . Ce conteaza ca nu are pedigree sau ca locuieste intr-un apartament , se vede ca are o familie si acest lucru este cu adevarat important. Cand ma gandesc cati prefera sa lase catelul in timpul vacantei la o pensiune canina  pentru a petrece un concediu "linistit " ...Sincere felicitari pentru modul in care ati dezvoltat aceasta relatie cu Rex, va doresc sa va bucurati in continuare multi ani unii de altii !
nucuta
Sr. Member

« Reply #28 on: January 10, 2009, 02:50:43 AM »

Ce familie minunata, intr-adevar! Iar Rex e un membru cu drepturi depline, chiar daca e pe ultimul loc in ierarhie. E superb, iar pozele de asemenea! Sa va traiasca si sa vedeti impreuna multe multe alte locuri la fel de frumoase.

There is no psychiatrist in the world like a puppy licking your face
popescucv
Newbie
*

« Reply #29 on: January 10, 2009, 06:33:57 PM »

Multumesc pentru aprecieri. Smiley
Eu si Rex suntem impreuna de mult timp incat am ajuns sa ne intelegem din gesturi, de fapt el ma intelege pe mine mai bine decat il inteleg eu pe el.
Uneori este suficient sa-i fac semn din cap sa vina aici sau sa-i atrag atentia asupra ceva inedit, alteori degetul aratator ridicat insemna sezi iar degetul aratator indreptat in jos inseamna culcat. Un semn discret si voi avea intreaga lui atentie.
Daca vrea, niciodata nu i-am impus o pozitie ferma, cu exceptia comenzii "FUI" cand lasa orice, deci daca vrea va executa comanda data prin gest sau vorba stiind ca face ceva ce va fi apreciat. Daca este surescitat sau agitat datorita unei anumite situatii, va fi greu sa-l determin sa faca un anume exercitiu. L-am tratat ca pe un copil care are si el drepturi si nu am impus o disciplina fortata gen "asa vreu eu" ci mai mult genul "te rog sa faci asa...". dresajul cainelui trebuie facut de la cea mai frageda varsta. Cu cat mai devreme cu atat mai usor va deprinde comenzile. Totul trebuie sa fie ca o joaca si nu ca pe o corvoada.
Va spun aceste lucruri pentru ca si mie mi-a fost greu sa le invat, Rex fiind primul meu catel. Am invatat foarte multe dintr-o carte numita "Omul si cainele" de Patrick Pageat (sper sa nu se supere admin. deoarece nu vreau sa fac reclama). Cu aceasta carte si cu sfaturile prietenilor am reusit sa ajung sa ma inteleg cu Rex ca si cu un om.
Am fost cu el in toate drumetiile si excursiile mele dar anul trecut a fost cel mai greu. In Cheile Nerei a trebuit sa ma fac "punte" in zona lanturilor pentru ca Rex sa poata trece (culmea este ca si-a dat seama ce anume ai cer si ca stau prins de lanturi si intr-o pozitie incomoda doar pentru ca el sa treaca peste mine) iar cand am fost spre cascada Dracului din apropiere de lacul Galbenu/Petrimanu, m-am intors din drum deoarece el nu putea trece si ar fi facut cine stie ce nebunii pentru a incerca sa vina dupa mine. Este un tovaras adevarat.
La tara in curte nu intra si nu se apropie nimeni fara sa iasa scandal, insa in afara curtii  este bland si ingaduitor in masura in care nu simte vreo amenintare.
Copii pot sa-l traga de urechi, sa-l imbratiseze sa faca practic orice pentru ca nu va face nimic decat cel mult sa plece daca nu are incotro.
Pentru mine CG este cel mai inteligent caine. Trebuie tratat ca o fiinta inteligenta cu vointa si gandire proprie. Nu-l timorati si nu-l constrangeti mai mult decat este necesar. Poate fi oricand egalul nostru.
Veti avea in el un tovaras, un prieten, un ajutor care la nevoie se va sacrifica pentru voi. Lasati-l sa ia decizii singur din proprie vointa si nu din constrangere si veti vedea ce poate face.
Nu uitati totusi ca intotdeauna va incerca sa devina seful "haitei" si ca nu trebuie sa ingaduiti acest lucru.
Am ajuns sa dau sfaturi eu care sunt la primul caine.... Undecided

« Last Edit: January 10, 2009, 06:41:05 PM by popescucv » Logged

Daca vrei, poţi.
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora