Forum ciobanesc german
May 18, 2017, 12:49:07 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Implanturi cu silicon la urechi  (Read 16146 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #30 on: April 08, 2007, 12:48:12 PM »

Citeste aici :
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php?topic=941.msg13675#msg13675

stai linistit, la varsta aceasta nu trebuie sa iti faci griji. Citeste topicul "Urechea" si daca nu te-ai lamurit mai pune intrebari.
 Mai citeste :
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php?topic=220.0

P.S.  E micut acum, asa ca nu e cazul sa-l umfli de calciu atata vreme cat il hranesti corespunzator. De acum doi ani..odata cu cresterea experientei in ale CG mi-am mai schimbat parerea...

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
mircea1984
Sr. Member

« Reply #31 on: April 08, 2007, 08:14:11 PM »

un cg german cu urechi neridicate nu e cg............
eu unu ii inteleg pe cei ce vor cu orice pret urechi ridicate.

Eu nu sunt deacord cu tine si nici cu sersoft......cunosc cazuri in care din diferite motive, respectivul pui de cg nu aridicat urechile; si se tragea din linie super ok cu pedigree cu toate alea....si asta nu inseamna ca nu e cg!Cei cu parul lung sunt sau nu cg?!...asta daca "cei care nu au ridicat urechile....nu sunt!"  A spune ca este un defect, sunt perfect deacord, da sa nu aud ca nu e cg! Da' atunci ce? Metis?!
Cat despre operatii estetice .....si mai ales la urechi, imi permit sa ma opun! Dar nu-mi permit sa ma pronunt asupra puritatii rasei.... 
dux
Hero Member

« Reply #32 on: April 08, 2007, 10:20:22 PM »

am un cg de 2 luni jumate .pana aseara avea urechile ridicate normal dar au venit niste prieteni si l-au smotocit si azidimineata l-am gasit cu urechile pleostite.I-au distrus nervul urechi?o sa-si revina? .sunt incepator,nu ma pricep.raspundetimi va rog

nu-ti face probleme.faptul ca prietenii tai s-au jucat cu urechile catelului nu are nici o legatura cu asta.catelul in mod normal trebuie sa-si ridice urechile cam pana la varsta de 8 luni.nu este obligatoriu ca atunci cand si le ridica sa nu le mai coboare niciodata.se intampla sa le coboare sau nu .depinde de individ.in momentul de fata am o catelusa de 3 luni care pana acum 2 zile a avut urechile drepte iar acum dreapta este bleaga iar stanga este dreapta pe jumatate.am avut zeci de pui si am vazut multe cazuri.asta este ceva normal la rasa asta .nu-ti face probleme.in 1998 am avut o catea care si-a ridicat urechea stanga la un an si trei luni.Cello Romerrau si-a ridicat o ureche la aproape un an si jumatate.dar tot la fel s-ar putea sa nu-si ridice urechile(urechea) daca aceasta problema este genetica.asa cum un caine poate avea un mic defect pe o anumita zona anatomica(crupa scurta ,aplomburi defectuoase,defecte de pigmentatie etc.)tot la fel pot fi exemplare care au deficiente pe aceasta zona(pavilioane convergente sau divergente,moi sau in ultima instanta cazute).cauzele sunt genetice.dar faptul ca (virgula)catelul tau le-a avut drepte pana acum este un semn ca nu sunt probleme genetice.cat despre operatie estetica nu m-i se pare corect s-o faci fiindca nu faci decat sa ascunzi un defect care oricum va aparea la indivizi din celelalte generatii.in primul rand nu-i moral sa faci acest lucru.daca citesti cu atentie standardul rasei vei vedea ca acesta interzice operatiile estetice.lasa catelul in pace ,natura trebuie sa-si vada de mersul ei.hraneste catelul corect ,nu-i da calciu in exces fiindca nu-l ajuta cu nimic,dimpotriva hipercalcemia distruge scheletul si creeaza probleme renale.cat despre unii care iti recomanda ca nu e bine sa pui mainile pe urechile catelului ca nu se mai ridica este o aberatie.face parte din folklorul canin.fi optimist .am curaj sa pun pariu ca acest caine nu v-a avea probleme in privinta aceasta.
sersoft
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #33 on: April 10, 2007, 10:48:24 AM »

Eu nu sunt deacord cu tine si nici cu sersoft......cunosc cazuri in care din diferite motive, respectivul pui de cg nu aridicat urechile; si se tragea din linie super ok cu pedigree cu toate alea....si asta nu inseamna ca nu e cg!Cei cu parul lung sunt sau nu cg?!...asta daca "cei care nu au ridicat urechile....nu sunt!"  A spune ca este un defect, sunt perfect deacord, da sa nu aud ca nu e cg! Da' atunci ce? Metis?!
Cat despre operatii estetice .....si mai ales la urechi, imi permit sa ma opun! Dar nu-mi permit sa ma pronunt asupra puritatii rasei.... 

@mircea1984: era metaforic spus ca un CG cu urechile neridicate nu este CG. La fel am auzit pe altcineva ca un doberman necupat si cu coada nu e doberman. O afirmatie absurda si nelalocul ei din moment ce asa se naste cainele, iar in Germania si alte tari deja s-a interzis cuparea si codotomia la dob.
Discutia cu stilgar era metaforica. Asa s-a impamantenit sa arate un CG.

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
mircea1984
Sr. Member

« Reply #34 on: April 10, 2007, 03:41:17 PM »

E ok!
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: