Forum ciobanesc german
December 25, 2007, 06:21:21 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Campionatul National de Ciobanesc German, Craiova 19-21 octombrie 2007

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Urechea  (Read 6933 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
nicutapa
Newbie
*

« on: November 05, 2006, 11:17:48 PM »

Sa nu radeti de mine daca intreb o prostie.Am o "fetitza" de 4 luni la care una din urechi nu-i sta drept ca si cealalta. Doar in anumite momente de atentie mai sporita isi ridica si cealalta ureche. E vreo problema ?
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« Reply #1 on: November 06, 2006, 08:49:27 AM »

Sigur nu este o problema. Are timp sa o ridice. Vezi, conteaza mult si mancarea pe care o dai sa fie cel putin premium si in doze corecte...sau un echivalent in mancare gatita.
Nu te nelinisti o sa fie ok daca o ingrijesti !

Athos la 5 luni
irinayvonne
Full Member

Raj

« Reply #2 on: November 06, 2006, 11:57:37 AM »

raj si-a ridicat urechile la 7-8 luni, and nici un doctor nu mai credea. asa ca nu are nici un sens sa te nelinistesti. eu pe langa calciu de caine ii mai dadeam si ulei de peste (de la farmacia umana) plus lapte si branza
ralu
Newbie
*

« Reply #3 on: November 20, 2006, 06:33:21 PM »

Buna ziua
Sunt noua pe  acest forum dar am disperata nevoie de ajutor
Am mai crescut 3 caini la viata mea dar nici unul care sa aiba "studii superioare" asa cum e noul membru al familiei mele un cg de 2 luni.
E baietel, e mititel si e foarte istet, problema e ca am foarte multe intrebari cu privire la cresterea lui
Una dintre ele ar fi cand i se ridica urechile? sunt inca lasate iar sotul meu isi face griji.
Stam la curte si mai avem o catea de 2 ani de taliue mica si un caine de talie mare care are 4 ani. cel mare e cuminte si prea ca la acceptat pe nou venit, dar catelusa e un pic cam geloasa.
Stiu ca v-am plictisit deja dar.... Huh Huh ???trebiue sa cer ajutorul cunoscatorilor caci vreau sa il cresc ca la carte
multumesc mult
sersoft
Administrator

Ciobanesc German

« Reply #4 on: November 20, 2006, 06:43:01 PM »

Pana la 5-6 luni nu trebuie sa iti faci probleme referitor la ridicarea urechilor. Administreaza-i calciu la indicatiile veterinarului.

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
mircea1984
Sr. Member

« Reply #5 on: November 21, 2006, 09:08:24 PM »

Salut! Stie cineva sa-mi spuna cat este de normal/anormal ca dupa ce de la varsta de 2 luni si jumatate si pana pe la 4 luni catelusa mea a tinut numai urechea stanga sus ,iar de vreo 2-3 saptamani a lasa-to jos si a ridicat-o pe dreapta! Si daca cumva prezinta o problema  faptul ca la urechea stanga, din cauza ca-i sta bleaga, are un pic de cuta! Ce parere aveti? Catelusa are 4 luni si jumatate.
crb
Global Moderator

...you are allways on my mind...

« Reply #6 on: November 21, 2006, 09:11:54 PM »

...inca nu e grav....incerca sa-i masezi urechea pe zona cutei...practic daca trece de 5 luni si 1/2 ...hai 6 luni ar fi cazul sa incepi sa iti faci oarece griji...s-au vazut si cazuri de ridicare a urechilor si dupa 8 luni (dar nu prea e de bine la virsta asta)
mircea1984
Sr. Member

« Reply #7 on: November 21, 2006, 09:17:22 PM »

Si o alta catelusa, sora ei, are cam aceasi treaba doar ca este vorba numai de urechea dreapta; urechea stanga ridicat-o tot pe la vreo 2 luni si nu a mai lasat-o jos dar in schimb nu schiteaza nimic cu urechea dreapta. Calciu si vitamine au luat amandoua la stricta indrumare a veterinarului, alimentatia le-a fost una corespunzatoare.
mircea1984
Sr. Member

« Reply #8 on: November 21, 2006, 09:20:25 PM »

ok! actiunea cu masajul am mai auzit-o si am sa incep sa-i fac; problema e ca nu prea o sa o pot face chiar zilnic dar ma gandesc ca nici nu ar fi bine....oricum va multumesc!
kira
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #9 on: November 21, 2006, 09:22:23 PM »

Salut! Stie cineva sa-mi spuna cat este de normal/anormal ca dupa ce de la varsta de 2 luni si jumatate si pana pe la 4 luni catelusa mea a tinut numai urechea stanga sus ,iar de vreo 2-3 saptamani a lasa-to jos si a ridicat-o pe dreapta! Si daca cumva prezinta o problema  faptul ca la urechea stanga, din cauza ca-i sta bleaga, are un pic de cuta! Ce parere aveti? Catelusa are 4 luni si jumatate.

Daca vi sambata  la expo cu femela ne uitam cum stau si o rezolvam.(daca vrei)

FROM ALL THE THINGS I'VE LOST I MISS MY MIND THE MOST
mircea1984
Sr. Member

« Reply #10 on: November 21, 2006, 09:24:56 PM »

Sambata nu ca sunt plecat! dar vin duminica cu amandoua! le-am inscris!
kira
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #11 on: November 21, 2006, 09:33:54 PM »

Sambata nu ca sunt plecat! dar vin duminica cu amandoua! le-am inscris!
ok

FROM ALL THE THINGS I'VE LOST I MISS MY MIND THE MOST
mircea1984
Sr. Member

« Reply #12 on: November 22, 2006, 11:08:09 PM »

salut! Mai am o intrebare: Care e varsta minima la care se poate face radiografia la sold? (displazia)
sersoft
Administrator

Ciobanesc German

« Reply #13 on: November 22, 2006, 11:53:43 PM »

Discutia despre displazie este aici

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
mircea1984
Sr. Member

« Reply #14 on: November 23, 2006, 10:14:37 AM »

multumesc!
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora