Forum ciobanesc german
October 25, 2016, 11:03:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: LUCKY...nu te voi uita niciodata...  (Read 21167 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
NeroAttis
Sr. Member

« Reply #15 on: June 03, 2011, 12:49:02 PM »

Nu mai sta pe ganduri...cumpara un puiut de 

Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa  e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
NeroAttis
Sr. Member

« Reply #16 on: June 03, 2011, 12:50:23 PM »

1 milion de vorbe frumoase nu`ti alina durerea..un puiut de  sigur  o sa`ti mai aline din suferinta..Inca mai sper ca o sa`ti iei un puiut in cel mai scurt timp.

Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa  e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #17 on: June 03, 2011, 01:00:01 PM »

Ai dreptate Nero Attis, nu imi alina suferinta, ma ajuta ca macar sa ma resemnez. Sper ca nu sunt foarte plictisitoare cu plansul meu. Nu am intentionat. Doar cu voi vorbesc despre asta...

In ceea ce priveste puiutul nu stiu daca se va putea. Sotul meu e cam impotriva iar eu ...nu stiu inca ce vreau. Cert e ca am pastrat cusca (desi mi-a cerut-o cineva) si lesa. O sa vedem.
Iti multumesc pentru votul de incredere si promit ca atunci cand voi avea astfel de noutati va voi anunta. Pana atunci mai suportati sa va povestesc despre puiutul meu?

"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
NeroAttis
Sr. Member

« Reply #18 on: June 03, 2011, 01:05:32 PM »

Ai dreptate Nero Attis, nu imi alina suferinta, ma ajuta ca macar sa ma resemnez. Sper ca nu sunt foarte plictisitoare cu plansul meu. Nu am intentionat. Doar cu voi vorbesc despre asta...

In ceea ce priveste puiutul nu stiu daca se va putea. Sotul meu e cam impotriva iar eu ...nu stiu inca ce vreau. Cert e ca am pastrat cusca (desi mi-a cerut-o cineva) si lesa. O sa vedem.
Iti multumesc pentru votul de incredere si promit ca atunci cand voi avea astfel de noutati va voi anunta. Pana atunci mai suportati sa va povestesc despre puiutul meu?

Sotu`daca  se pune intr`o dunga inseamna ca nu l`a iubit cu adevarat pe Lucky ... Pus in fata faptului implinit,sigur nu o sa mai zica  nimic oricat ar merge el in drift prin curte.O sa`l iubeasca pe ``minor``  garantat.Eu n`am stat mai mult de 4 zile fara catel..in a 4`a zi il aveam in casa pe Attis..

Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #19 on: June 03, 2011, 01:20:16 PM »

Noi dupa 6 luni de la moartea primei cateluse am luat-o pe Nati. Unora le trebuie timp sa se poata linisti, acomoda cu pierderea si resemna. Oricum, terapia finala tot un alt puiut este.
Cu cat main repede cu atat mai bine!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #20 on: June 03, 2011, 01:46:09 PM »

Ai dreptate Ariana. Adevarat ca si  motto-ul "Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire". Ciobanescul german e pasiunea...

* Copii jucausi.jpg (34.61 KB, 640x480 - viewed 241 times.)

Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #21 on: June 03, 2011, 01:51:01 PM »

R.I.P. LUCKY!
Crede-ma, un puiut te va face sa depasesti mai usor aceste momente! Iti spun din experienta.

"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #22 on: June 03, 2011, 02:10:22 PM »

Credeti ca s-ar adapta sa stea exclusiv in curte? Liber? Cu cusca solida a lui Lucky? Nu va avea probleme cu frigul? Voi rezista eu oare sa il vad speriat poate de tunete, inghetat iarna? Nu stiu... este un vis frumos...cat il ai...apoi...

NeroAttis
Sr. Member

« Reply #23 on: June 03, 2011, 06:50:44 PM »

Nu va avea probleme cu frigul? Voi rezista eu oare sa il vad speriat poate de tunete, inghetat iarna? Nu stiu... este un vis frumos...cat il ai...apoi...

Cand e frig si ud afara, te rog ia-ma inauntru ... pentru ca sunt un animal domestic acum, si nu mai sunt obisnuit cu conditii grele ... si nu cer mai mare onoare decat privilegiul de a sta la picioarele tale langa vatra ... fiindca tu esti Dumezeul meu, iar eu sunt supusul tau devotat.

Thara
Global Moderator

« Reply #24 on: June 03, 2011, 07:34:16 PM »

Superb exemplar a fost! Daca mai ai poze cu el, eu una as fi incantata sa mai postezi cateva!
Ariana
Administrator

« Reply #25 on: June 03, 2011, 07:52:15 PM »

Credeti ca s-ar adapta sa stea exclusiv in curte? Liber? Cu cusca solida a lui Lucky? Nu va avea probleme cu frigul? Voi rezista eu oare sa il vad speriat poate de tunete, inghetat iarna? Nu stiu... este un vis frumos...cat il ai...apoi...

Un exemplar echilibrat nu va avea probleme cu tunetele si fulgerele, iar unul sanatos nici cu frigul si ploaia atat timp cat are o cusca buna in care se poate refugia la nevoie. Ai mei n-au nici o treaba cu tunetele si daca ar putea ar dormi iarna in zapada.
Nu-ti fa griji, cand esti pregatita te sfatuiesc sa iei un puiut, el te asteapta deja!  Wink

medic veterinar
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #26 on: June 06, 2011, 08:59:26 AM »

Iti multumesc mult NeroAttis chiar asa ar fi, ma recunosc in cele spuse de tine. Thara multumesc din suflet pentru cuvintele tale.Si noi credem ca era frumos rau. Ariana obiectiva ca de obicei si pertinenta in afirmatii. Va multumesc pentru ca va simt alaturi de mine in acest trist moment din viata mea.
Daca Lucky se speria la furtuni inseamna ceva rau despre perosnalitatea lui? Intotdeauna simtea ca va fi furtuna inainte de a incepe.Nu il speriau prea multe lucruri...

* 16072006(002).jpg (176.93 KB, 640x480 - viewed 274 times.)

Ariana
Administrator

« Reply #27 on: June 06, 2011, 09:11:44 AM »

Fara sa-l denigrez cumva pe Lucky      (si prima mea catelusa o lua razna la tunete/bubuituri de orice natura -vezi  aici Lora - tot la sectiunea In memoriam   http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,1364.0.html   )  nu este de dorit ca un Cg sa se teama de asemenea zgomote, indica o slabiciune iar in expozitii si examenele de lucru aceasta slabiciune, in functie si de intensitatea reactiei, este eliminatorie. Cu siguranta insa avea multe alte calitati care facea sa paleasca teama de tunete in fata lor.  Smiley

medic veterinar
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #28 on: June 06, 2011, 11:38:41 AM »

Sad Cry
ASTA ERA SLABICIUNEA LUI...NU STIU DE UNDE SI DE A AVUT-O...
 Cry Cry Cry

Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #29 on: June 10, 2011, 02:49:37 PM »

Lucky   -ul meu este de neinlocuit. Azi noapte am avut ,se pare, musafiri nepoftiti, alarma s-a declansat si probabil s-au speriat. Pana acum,in cei doi ani de cand locuim aici, nimeni nu se apropia de gardul nostru de frica cainelui.
O data in plus suferim ca el, indiferent daca era in casa sau afara, imediat latra la oameni necunoscuti. Ciudat poate pentru ca era destul de mut altfel: nu latra la alti caini, la masini, la sirene sau altceva... doar la om strain.
Imi e tare dor...

* lucky cu mine.jpg (69.16 KB, 794x736 - viewed 201 times.)

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Up
  Print  

Jump to: