Forum ciobanesc german
March 05, 2013, 08:24:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • Expo Club A.R.C.G Cluj-Napoca : March 23, 2013
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8   Go Down
  Print  
Author Topic: EXPO CLUB ARCG-WUSV, CLUJ 23 MARTIE 2013, arbitru SV - Herr HANS-PETER FETTEN  (Read 13326 times)
KLIFF, aurelian and 5 Guests are viewing this topic.
potok
Full Member

« Reply #30 on: February 28, 2013, 07:35:13 PM »

Mi se pare o prostie, discriminare.
Si in ungaria sunt doua cluburi dar nicicum MEOE nu a interzis participare la vrun concurs.
De ce nu face CNCG - ul mai multe cluburi, 2 expo/an este insuficient, de asta nu putem creste, da-ti un clic pe lincul urmator si o sa vedeti calendarul expozitional cei de la HNJE http://www.hnje.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=144&Itemid=81

aurelian
Newbie
*

« Reply #31 on: February 28, 2013, 08:14:14 PM »

Prostie sau nu vor sa ne faca sa nu mergem, daca mergi adio ,CAC,CACIB, nu stiu care va merge ,ne tot baga regulamentu in fata ,dar la CNCG BRASOV 2012 a mers si fara regulament.
salvanim
alipe
Full Member

« Reply #32 on: February 28, 2013, 08:26:26 PM »

CE NESIMTITI!!!!!
hora
Full Member

« Reply #33 on: February 28, 2013, 08:36:34 PM »

E vorba daca ARCG e membru AChR sau nu.
alipe
Full Member

« Reply #34 on: February 28, 2013, 08:51:47 PM »

Evident ca nu e membra, dar chiar si asa e o mare jegosenie sa spui ca restrictionezi accesul la COR in urma participarii la expo... Cred ca e si ilegal...
WUSV AR TREBUI SA IA ATITUDINE!!!!
gina.m
Newbie
*

Membru ARCG

« Reply #35 on: February 28, 2013, 08:55:09 PM »

Traim intr-o tara in care avem dreptul sa participam la diferite manifestari sportive, culturale etc.,atata timp cat LEGEA Romana nu le interzice.
Nu pot sa cred si nu vreau sa cred, ca cineva imi poate incalca un drept fundamental la libera exprimare : "evenimente nerecunoscute de catre A.Ch. R/F.C.I " ? Care sunt aceste evenimente? Poate participarea la maratonul bikerilor sau la tabara de sculptura din Retezat ? O prostie mai mare n-am citit in viata mea  Cheesy.
Ce vina are cainele meu ca eu il inscriu la expozitie ? El, bietul, poate sa aleaga ca vine sau nu vine? Poti sa pedepsesti un caine pentru asa ceva ?
paulapaula13
Full Member

« Reply #36 on: February 28, 2013, 09:03:02 PM »

Canisa domnului arbitru este "vom Finkenschlag" sau canisa marilor campioni "vom Fichtenschlag". Intreb pentru ca nu am inteles prea bine.
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #37 on: February 28, 2013, 09:19:09 PM »

Canisa domnului arbitru este "vom Finkenschlag" sau canisa marilor campioni "vom Fichtenschlag". Intreb pentru ca nu am inteles prea bine.
http://www.vom-finkenschlag.com/index.html

Eu SUNT membru A.R.C.G!
paulapaula13
Full Member

« Reply #38 on: February 28, 2013, 09:22:45 PM »

Va Multumesc! Acum m-am dumirit.
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #39 on: February 28, 2013, 10:17:35 PM »

Bine v-am gasit. Va rog sa-mi scuzati lipsa de pe forum la acest subiect dar tocmai m-am intors in tara.
Deocamdata nu pot decat sa ma bucur ca de ieri pana azi, la postarea anuntului de expozitie organizata de ARCG, au existat 5.818 vizualizari, ceea ce inseamna ca exista interes major pentru ea.

http://www.facebook.com/pages/ARCG-Asociatia-Romana-pentru-Ciobanesc-German/296324487055707

Nu e de mirare reactia AchR la aceasta actiune a ARCG.

Dar asa cum v-am obisnuit pe toti membrii ARCG si nu numai, am fost alaturi de voi si ne-am indeplinit mandatul de a fi recunoscuti de WUSV.
Cu siguranta vom avea o expozitie reusita, va asteptam pe toti cu drag.

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
CristiBurlacu
Sr. Member

« Reply #40 on: February 28, 2013, 10:19:19 PM »

Legal, sunt 99% sigur ca nu au cum sa interzica accesul la COR, e aberant. In felul asta pot sa interzica accesul unui caine la COR din orice motiv, printr o circulara: "Cainii plimbati prin parcul X nu vor avea acces la COR, mergeti cu ei in parcul Y"
Cu un ochi rad pt ca ma bucur de decizia mea de a nu mai participa la expo, cu celalalt plang pentru ca este f f urat ce se intampla in chinologia asta
CristiBurlacu
Sr. Member

« Reply #41 on: February 28, 2013, 10:22:31 PM »

Bine v-am gasit. Va rog sa-mi scuzati lipsa de pe forum la acest subiect dar tocmai m-am intors in tara.
Deocamdata nu pot decat sa ma bucur ca de ieri pana azi, la postarea anuntului de expozitie organizata de ARCG, au existat 5.818 vizualizari, ceea ce inseamna ca exista interes major pentru ea.

http://www.facebook.com/pages/ARCG-Asociatia-Romana-pentru-Ciobanesc-German/296324487055707

Nu e de mirare reactia AchR la aceasta actiune a ARCG.

Dar asa cum v-am obisnuit pe toti membrii ARCG si nu numai, am fost alaturi de voi si ne-am indeplinit mandatul de a fi recunoscuti de WUSV.
Cu siguranta vom avea o expozitie reusita, va asteptam pe toti cu drag.
Felicitari! Chiar vorbeam la o expo de club anul trecut cu cineva cand o sa faca ARCG o expo.
Stiu ca nu cum sa limiteze drepturile unui caine ACHR, dar in acelasi timp cati ar vrea sa se judece cu ei pt asta?
hora
Full Member

« Reply #42 on: February 28, 2013, 10:32:04 PM »

Evident ca nu e membra

Aici nu inteleg. E bine sau nu ca nu e membra?

Eu astept in continuare lamuriri cu privire la eventualele consecinte (negative) in urma participarii la aceasta expozitie. Multumesc.
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #43 on: February 28, 2013, 10:35:10 PM »

Comunicat ARCG
Arad 28.02.2013

In urma Circularei nr. 5 emisa de ACHR in data de 28.02.2013, aducem la cunostiinta tuturor iubitorilor de Ciobanesc German urmatoarele:
1.   ARCG este persoana juridică română de drept privat, non-profit, fără scop lucrativ, neguvernamentală, apolitică şi funcţionează în baza OG nr. 26/2000., ca atare functioneaza legal, recunoscuta de statul Roman pentru acest domeniu de activitate.
2.   ARCG nu pretinde nici un moment ca rezultatele obtinute de caini in expozitiile organizate de ea, sa fie recunoscute de AChR. Rezultatele expozitiilor de club organizate de ARCG si patronate de WUSV sunt recunoscute de acestia din urma ca for suprem mondial in materie de Ciobanesc German.
3.   AChR nu are calitatea si nici dreptul de a interzice libera asociere a persoanelor, drept garant de Constitutia Romaniei in Art. 1 pct (3) unde se spune: “(3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din Decembrie 1989, şi sunt garantate.” iar in Art. Pct (2) din Constitutie se spune: “(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.” . La Art. 20 pct (1) se precizeaza: “(1) Dispoziţiile constituţionale privind drepturile şi libertăţile cetăţenilor vor fi interpretate şi aplicate în concordanţă cu Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, cu pactele şi cu celelalte tratate la care România este parte.” Avand in vedere aceste prevederi Constitutionale cu privire la drepturile si libertatile persoanei, nu intelegem pe ce temei legal se bazeaza Circulara AChR mai sus amintita si ca atare, cum poate fi interzis dreptul unei persoane de a participa la o actiune legal organizata de o alta Asociatie recunoscuta de legea Romana. Prin urmare, ARCG va lua imediat atitudine oficiala in acest sens si va sesiza organizatiilor guvernamentale si non-guvernamentale din Romania si Uniunea Europeana aceste abuzuri.
4.   Cum AChR, in mod abuziv, anunta ca va interzice accesul cainilor la Cartea de Origine Romana, anuntam pe aceasta cale in premiera publicul ca ARCG a demarat actiunea de eliberare a Cartilor de Origine pentru cainii din Romania apartinand rasei Ciobanesc German prin intermediul Clubului Mondial de Ciobanesc German-WUSV, astfel incat toti membrii ARCG si in general, posesorii de Ciobanesc German care doresc acest tip de documente sau care ar fi afectati de Circulara AChR, sa poata in continuare sa obtina dreptul de monta, pedigree, examene de munca si selectie si toate acestea recunoscute de forul suprem mondial in materie de Ciobanesc German - WUSV. Acest punct este unul dintre principalele discutate si agreate intre ARCG si WUSV in etapele premergatoare afilierii.
Avand in vedere toate cele prezentate mai sus, va asteptam cu drag la expozitia ARCG organizata in 23 Martie la Cluj Napoca si va invitam alaturi de noi in lupta pentru sustinerea evolutiei rasei pe care o iubim.

Cu deosebita stima,
Florin Deznan
Presedinte Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
paulapaula13
Full Member

« Reply #44 on: February 28, 2013, 10:37:00 PM »

Legal, sunt 99% sigur ca nu au cum sa interzica accesul la COR, e aberant. In felul asta pot sa interzica accesul unui caine la COR din orice motiv, printr o circulara: "Cainii plimbati prin parcul X nu vor avea acces la COR, mergeti cu ei in parcul Y"
Cu un ochi rad pt ca ma bucur de decizia mea de a nu mai participa la expo, cu celalalt plang pentru ca este f f urat ce se intampla in chinologia asta
Din Regulamentul C.O.R.;
Art.1.(2). Denumirea ei oficiala este "Cartea de Origine Romana" prescurtat C.O.R. si este organism tehnic al Asociatiei Chinologice Romane(A.Ch.R.).
De altfelt, toate formularele necesare pentru obtinerea Pedigree-lor sunt eliberate de A.Ch.R.. Deci?
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof