Forum ciobanesc german
March 05, 2013, 08:25:36 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • Expo Club A.R.C.G Cluj-Napoca : March 23, 2013
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Go Down
  Print  
Author Topic: EXPO CLUB ARCG-WUSV, CLUJ 23 MARTIE 2013, arbitru SV - Herr HANS-PETER FETTEN  (Read 13327 times)
KLIFF, aurelian and 5 Guests are viewing this topic.
alipe
Full Member

« Reply #60 on: March 01, 2013, 12:32:52 PM »

Eu cred si sper ca toti oamenii cu minim bun simt vor lua distanta de acesti aberanti din AChR si CNCG...
Eu personal, desi am cg de ceva timp am ocolit expozitiile tocmai din cauza acestor specimene...
In timp ce in toate tarile din jur chinologia s-a dezvoltat constant in ultimii ani, la noi a regresat, in special cea legata de cncg...
alipe
Full Member

« Reply #61 on: March 01, 2013, 12:39:32 PM »

Avand in vedere ultimele noutati virtuale cred ca este important ca ARCG sa clarifice daca este membru WUSV sau nu....
salvanim
BLARO
Full Member

« Reply #62 on: March 01, 2013, 04:45:29 PM »

ALO unde este SOLIDARITATEA  de ce nu suntem odata pentru totdeauna uniti  lasati  topicul vanzari si haideti sa  trecem la lucrurile importante pentru noi toti    eu nu sunt de mult cu  dar as vrea sa vad  restul caniselor  si nu numai ca sunt  pentru o viata expozitionala mai buna si corecta uniti pentru acelasi slogan CIOBANESCUL GERMAN .
               Eu o sa. merg la expozitie binenteles sa particip nu mi-e frica de nimeni.
aurelian
Newbie
*

« Reply #63 on: March 01, 2013, 06:49:44 PM »

Nui vorba de a ne fi frica de ei sau nu ,personal cred ca mari crescatori de cg ar trebui sa intervina ,cred ca cg la nivel de tara e cea mai raspindita rasa ,ar trebui sa le trimitemi toti e-mail la cei de A.CH., in care sa le aratam ca nu sintem de acord cu ei sau sa stringem niste semnaturi {online daca se poate} si sa vedem citi nu sint de acord cu cei de la A.CH., si sa le intentam un proces ,oare din toti posesori de cg nui nici unu avocat,judecator,etc sa ne arate pasi ce trebuiesc urmati daca vom fi uniti poate vom avea vreo sansa . vreau sa merg dar daca mi se pune bete in roate dupa acea ca de ce am mers si sa nu mai fiu primit la alte expoziti e cam aiurea, am auzit pareri si pro si contra uni spun ca expozitia trebuia anuntata intii la cei de la A.CH sa fie trecuta in calendaru expozitional, alti ca e mina celor de la CNCG ,ar trebui sa fim lasati sa alegem care vrea in CNCG , care cu ARCG, si care dintre cele 2 organizati va fi cea mai corecta, si va avea cele mai bune evenimente , sa ramina pe piata , asa cum e acum e naspa vrei sau nu te duci la cele desfasurate de CNCG ,si primele locuri sint date pe lista .si mai dai si taxa de handler. am incercat sa invat ciinele sa fuga singur cu lesa dar nesimtitu nu vrea zice ca nare farmec sa fuga doar el,am incercat sa ii explic ca daca intru cu el in ring trebuie sa dau taxa 50 lei si tot nu vrea. am fost cam lung in postarea mea sper sa nu ma injurati pt asta.
alex1969
Jr. Member
**

« Reply #64 on: March 01, 2013, 08:28:15 PM »

http://ach.ro/2013/circulare/CIRCULARA%206/C%206.pdf

uitati-va la aceasta circulara
"s-au inmuiat"

noi venim,nu cred ca are cineva dreptul sa ne restrictioneze dreptul de a ne arta cainii
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #65 on: March 01, 2013, 09:14:18 PM »

Buna seara

suntem datori cu cateva precizari in urma celor petrecute ieri si astazi si a numeroaselor postari pe forum si Facebook:
-in aceasta seara ne-am intalnit cu reprezentantii Casei de Avocatura din Bucuresti care, incepand de astazi, reprezinta interesele ARCG. In urma acestei intalniri am stabilit un plan de actiune in cazul in care AChR va pune in practica amenintarile enuntate in circulara nr 5.
ARCG spera ca aceste lucruri nu se vor intampla si atat Asociatia noastra cat si AChR isi vor continua independent proiectele chinologice evitand situatiile conflictuale.

-pentru cei care nu au acces (cont) la Facebook, raspunsul Presedintelui ARCG la postarea Presedintelui AChR pe acest site de socializare (devenita ulterior Circulara 6), a fost urmatorul:

"Domnule Stefanescu, va multumim frumos ca nu doriti sa interveniti in activitatea noastra asa cum nici noi nu dorim sa intervenim in activitatea dumneavoastra.
Multumim frumos pentru demersul dumneavoastra de informare a opiniei publice si ati vazut ca am facut precizarile de rigoare, ce si de catre cine vor fi recunoscute rezulatele obtinute in expozitiile ARCG. Precizez ca delegarea arbitrului a fost facuta de catre WUSV ceea ce inseamna ca rezultatele din aceasta expozitie vor fi recunoscute de ei, iar ARCG este in procedura de afiliere la WUSV nimeni pana acum nesustinand ca am fi membri cu drepturi depline.
Va dorim succes in activitatea AchR.
Cu stima,
Florin Deznan''

Credem ca astfel clarificam stadiul in care ARCG se afla in relatia cu WUSV, fara a lasa loc la comentarii si interpretari.
Procedura de afiliere presupune o perioada de proba obligatorie, perioada in care Clubul Mondial pentru Ciobanesc German deleaga arbitrii SV la expozitiile propuse de ARCG in anul 2013. Perioada de proba se incheie cu un raport si o evaluare.

Astfel, suportul iubitorilor de Ciobanesc German din Romania, al sustinatorilor ARCG, al celor care isi doresc o varianta corecta, implicata si activa in chinologia din Romania pentru rasa Ciobanesc German, este necesar in acest moment. Ma bucura sa vad luari de pozitie numeroase, argumentate si cele mai multe extrem de decente.
Este forma in care cei care sunt de partea ARCG si al unui nou drum pentru Ciobanescul German in Romania trebuie sa se manifeste.

Este normal si evident ca, in orice situatie nu neaparat in cea de fata, cand anumite drepturi sau libertati sunt restrictionate sau chiar incalcate, cei vizati si nu numai sa reactioneze. Numai asa lucrurile pot fi corectate si repuse pe fagasul normal.

Convingerea noastra este ca vom reusi sa ducem la bun sfarsit ceea ce ne-am propus si ca anul acesta si cei care vor urma, vom putea sa va oferim expozitii de calitate in care toti iubitorii de Ciobnesc German sa se simta acasa.

Va multumim pentru suport si implicare!

Eu SUNT membru A.R.C.G!
amn
Sr. Member

« Reply #66 on: March 01, 2013, 09:26:52 PM »

sunt total surprins de atitudinea achr, ar trebui sa fie liantul intre crescatori si iubitorii de cg, sa incurajeze coabitarea. ar trebui sa recunoasca dreptul iubitorilor de cg de a se asocia si organiza activitati chinologice legale.
 domnule stefanescu, va rog, in calitate de membru al achr sa recunoasteti arcg-ul si sa acceptati, fara a aplica sanctiuni crescatorilor, organizarea expozitiei.
cu respect,
adam mihai
canisa von dacicus
hora
Full Member

« Reply #67 on: March 01, 2013, 09:30:14 PM »

Buna seara

suntem datori cu cateva precizari in urma celor petrecute ieri si astazi si a numeroaselor postari pe forum si Facebook:
-in aceasta seara ne-am intalnit cu reprezentantii Casei de Avocatura din Bucuresti care, incepand de astazi, reprezinta interesele ARCG. In urma acestei intalniri am stabilit un plan de actiune in cazul in care AChR va pune in practica amenintarile enuntate in circulara nr 5.
ARCG spera ca aceste lucruri nu se vor intampla si atat Asociatia noastra cat si AChR isi vor continua independent proiectele chinologice evitand situatiile conflictuale.

-pentru cei care nu au acces (cont) la Facebook, raspunsul Presedintelui ARCG la postarea Presedintelui AChR pe acest site de socializare (devenita ulterior Circulara 6), a fost urmatorul:

"Domnule Stefanescu, va multumim frumos ca nu doriti sa interveniti in activitatea noastra asa cum nici noi nu dorim sa intervenim in activitatea dumneavoastra.
Multumim frumos pentru demersul dumneavoastra de informare a opiniei publice si ati vazut ca am facut precizarile de rigoare, ce si de catre cine vor fi recunoscute rezulatele obtinute in expozitiile ARCG. Precizez ca delegarea arbitrului a fost facuta de catre WUSV ceea ce inseamna ca rezultatele din aceasta expozitie vor fi recunoscute de ei, iar ARCG este in procedura de afiliere la WUSV nimeni pana acum nesustinand ca am fi membri cu drepturi depline.
Va dorim succes in activitatea AchR.
Cu stima,
Florin Deznan''

Credem ca astfel clarificam stadiul in care ARCG se afla in relatia cu WUSV, fara a lasa loc la comentarii si interpretari.
Procedura de afiliere presupune o perioada de proba obligatorie, perioada in care Clubul Mondial pentru Ciobanesc German deleaga arbitrii SV la expozitiile propuse de ARCG in anul 2013. Perioada de proba se incheie cu un raport si o evaluare.

Astfel, suportul iubitorilor de Ciobanesc German din Romania, al sustinatorilor ARCG, al celor care isi doresc o varianta corecta, implicata si activa in chinologia din Romania pentru rasa Ciobanesc German, este necesar in acest moment. Ma bucura sa vad luari de pozitie numeroase, argumentate si cele mai multe extrem de decente.
Este forma in care cei care sunt de partea ARCG si al unui nou drum pentru Ciobanescul German in Romania trebuie sa se manifeste.

Este normal si evident ca, in orice situatie nu neaparat in cea de fata, cand anumite drepturi sau libertati sunt restrictionate sau chiar incalcate, cei vizati si nu numai sa reactioneze. Numai asa lucrurile pot fi corectate si repuse pe fagasul normal.

Convingerea noastra este ca vom reusi sa ducem la bun sfarsit ceea ce ne-am propus si ca anul acesta si cei care vor urma, vom putea sa va oferim expozitii de calitate in care toti iubitorii de Ciobnesc German sa se simta acasa.

Va multumim pentru suport si implicare!

Sunt cuvinte mari. Probabil ca nu sunt in asentimentul multora care posteaza aici, dar mie imi dicteaza instinctul sa fiu rezervat.
Oricum, va doresc succes cu expozitia.
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #68 on: March 01, 2013, 09:45:37 PM »

Sunt cuvinte mari. Probabil ca nu sunt in asentimentul multora care posteaza aici, dar mie imi dicteaza instinctul sa fiu rezervat.
Ce anume din ceea ce ati citit suna a "cuvinte mari"? As vrea sa pot explica ulterior.
Multumesc

Eu SUNT membru A.R.C.G!
alipe
Full Member

« Reply #69 on: March 01, 2013, 09:50:39 PM »

Grin Grin Grin Grin
Normal, cei ca tine sunt publicul tinta pentru AChR si CNCG.... LOL
hora
Full Member

« Reply #70 on: March 01, 2013, 09:55:28 PM »

Costin Soare
Global Moderator

« Reply #71 on: March 01, 2013, 09:58:28 PM »

Apare numai un singur citat chiar daca sunt 2 "quote"-uri. Care este al doilea?

Eu SUNT membru A.R.C.G!
hora
Full Member

« Reply #72 on: March 01, 2013, 10:00:34 PM »

Grin Grin Grin Grin
Normal, cei ca tine sunt publicul tinta pentru AChR si CNCG.... LOL

Vezi ca nu stii ce zici. Eu zic sa nu te lansezi in atacuri de genul acesta. Nu ti-a zis nimeni sa nu te duci. Eu am dreptul sa n-o fac. Ori aplici si tu regula pe care o incriminezi: cine nu e cu noi e impotriva noastra. Spre informarea ta, desi n-ar trebui sa-mi bat capul, nu sunt (deocamdata) membrul vreunei asociatii sau club. Urmeaza sa ma hotarasc in viitorul apropiat.
Si inca ceva. Reactii ca a ta NU ajuta cauza ARCG.
hora
Full Member

« Reply #73 on: March 01, 2013, 10:02:00 PM »

Apare numai un singur citat chiar daca sunt 2 "quote"-uri. Care este al doilea?

Imi cer scuze, am facut o greseala de postare. E vorba de primul citat, mai precis de cuvintele bolduite.

Costin Soare
Global Moderator

« Reply #74 on: March 01, 2013, 10:03:33 PM »

Ne-am dori ca pe acest topic sa excludem schimburile agresive de replici. Ceea ce ne dorim este o exprimare libera a opiniilor si nu o deschidere a polemicilor.

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof