Forum ciobanesc german
March 05, 2013, 08:25:00 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • Expo Club A.R.C.G Cluj-Napoca : March 23, 2013
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8   Go Down
  Print  
Author Topic: EXPO CLUB ARCG-WUSV, CLUJ 23 MARTIE 2013, arbitru SV - Herr HANS-PETER FETTEN  (Read 13326 times)
KLIFF, aurelian and 5 Guests are viewing this topic.
hora
Full Member

« Reply #75 on: March 01, 2013, 10:05:44 PM »

Ne-am dori ca pe acest topic sa excludem schimburile agresive de replici. Ceea ce ne dorim este o exprimare libera a opiniilor si nu o deschidere a polemicilor.

Pai eu mi-am exprimat punctul de vedere. Am zis ca aleg sa fiu rezervat. Nu vad rostul comentariului lui @alipe....

Gata, eu nu mai comentez.
Succes cu expozitia.
alipe
Full Member

« Reply #76 on: March 01, 2013, 10:07:44 PM »

1.Urmeaza sa ma hotarasc in viitorul apropiat.
2. Reactii ca a ta NU ajuta cauza ARCG.
1. Exact asta ziceam si eu... Sunt sigur ca te ajuta in acest sens si sfaturile amicilor de la est... sud-est... LOL
2. Cine stie!... Wink
salvanim
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #77 on: March 01, 2013, 10:14:19 PM »

Incerc inca de ieri sa postez o scurta istorie a aparitiei ARCG si a activitatii acestei Asociatii in ultimii 2 ani si jumatate. Din pacate evenimentele nu mi-au permis sa am timp de retrospective ci sa ma focusez pe moment. Voi incerca sa fac asta in seara asta intr-o alta postare.

Pentru a va raspunde voi incerca sa fiu scurt: ARCG a aparut ca urmare a nemultumirilor multor crescatori si proprietari de CG fata de activitatea, lipsa activitatii si a neregulilor din CNCG. Majoritatea oamenilor implicati in acest proiect nu sunt persoane care presteaza activitatea chinologica ca sursa principala de venit si legatura cu rasa este facuta de cele mai multe ori numai de pasiune si hobby. Astfel, principiul pe care am construit ARCG, nu numai cele din statut (care urmeaza multe formulari standard in conformitate cu legea) a fost de a oferi o varianta corecta, activa si care sa sustina evolutia rasei la modul concret.

Acestea nu sunt numai "vorbe mari" ci lucrurile in care credem si pentru care luptam de mai bine de 2 ani. Poate parea ciudat ca este posibil ca in ziua de astazi exista persoane care actioneaza in felul in care actionam noi, dezinteresat si urmarind principii si idei dar va asigur ca aceste persoane exista.

Am mai spus-o si o repet: in momentul in care ARCG se va indeparta de la aceste principii, voi fi primul care va face un pas in lateral si voi exprima acest lucru public. Si pe ceea ce am scris acum va puteti baza

Sper ca am reusit sa raspund la obiect si cat se poate de clar.

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #78 on: March 01, 2013, 10:14:52 PM »

Pai eu mi-am exprimat punctul de vedere. Am zis ca aleg sa fiu rezervat. Nu vad rostul comentariului lui @alipe....

Gata, eu nu mai comentez.
Succes cu expozitia.
am facut precizarea la modul general Smiley

Eu SUNT membru A.R.C.G!
hora
Full Member

« Reply #79 on: March 01, 2013, 10:24:37 PM »

Incerc inca de ieri sa postez o scurta istorie a aparitiei ARCG si a activitatii acestei Asociatii in ultimii 2 ani si jumatate. Din pacate evenimentele nu mi-au permis sa am timp de retrospective ci sa ma focusez pe moment. Voi incerca sa fac asta in seara asta intr-o alta postare.

Pentru a va raspunde voi incerca sa fiu scurt: ARCG a aparut ca urmare a nemultumirilor multor crescatori si proprietari de CG fata de activitatea, lipsa activitatii si a neregulilor din CNCG. Majoritatea oamenilor implicati in acest proiect nu sunt persoane care presteaza activitatea chinologica ca sursa principala de venit si legatura cu rasa este facuta de cele mai multe ori numai de pasiune si hobby. Astfel, principiul pe care am construit ARCG, nu numai cele din statut (care urmeaza multe formulari standard in conformitate cu legea) a fost de a oferi o varianta corecta, activa si care sa sustina evolutia rasei la modul concret.

Acestea nu sunt numai "vorbe mari" ci lucrurile in care credem si pentru care luptam de mai bine de 2 ani. Poate parea ciudat ca este posibil ca in ziua de astazi exista persoane care actioneaza in felul in care actionam noi, dezinteresat si urmarind principii si idei dar va asigur ca aceste persoane exista.

Am mai spus-o si o repet: in momentul in care ARCG se va indeparta de la aceste principii, voi fi primul care va face un pas in lateral si voi exprima acest lucru public. Si pe ceea ce am scris acum va puteti baza

Sper ca am reusit sa raspund la obiect si cat se poate de clar.

Va doresc sa reusiti. Ar fi dovada unui unicat si anume ca se pot asocia mai multi romani si sa duca la bun sfarsit, si in mod corect, ceea ce au inceput. Vedeti numai cu cine plecati la drum. Daca aveti printe voi persoane care au o oarecare musca pe caciula, amintiti-va proverbul: lupul isi schimba parul, dar naravul, ba.
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #80 on: March 01, 2013, 10:25:40 PM »

ALO unde este SOLIDARITATEA  de ce nu suntem odata pentru totdeauna uniti  lasati  topicul vanzari si haideti sa  trecem la lucrurile importante pentru noi toti    eu nu sunt de mult cu   dar as vrea sa vad  restul caniselor  si nu numai ca sunt  pentru o viata expozitionala mai buna si corecta uniti pentru acelasi slogan CIOBANESCUL GERMAN .
               Eu o sa. merg la expozitie binenteles sa particip nu mi-e frica de nimeni.

Sincer, aceasta postare este genul care da sens luptei spre a reusi!

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #81 on: March 01, 2013, 10:28:10 PM »

Hora, daca regulamentele sunt repectate nu pot exista probleme. Problemele apar atunci cand cineva abuzeaza de regulamente in scopuri personale.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #82 on: March 01, 2013, 10:29:23 PM »

Va doresc sa reusiti. Ar fi dovada unui unicat si anume ca se pot asocia mai multi romani si sa duca la bun sfarsit, si in mod corect, ceea ce au inceput. Vedeti numai cu cine plecati la drum. Daca aveti printe voi persoane care au o oarecare musca pe caciula, amintiti-va proverbul: lupul isi schimba parul, dar naravul, ba.
Vom reusi! Referitor la "mustele de pe caciuli", ne-am ingrijit de acest aspect si o vom face in continuare. Atata timp ca sunt respectate Regulamentele si Statutul iar derapajele sunt sanctionate fara exceptie neexistand compromis, nu ma tem.

Eu SUNT membru A.R.C.G!
hora
Full Member

« Reply #83 on: March 01, 2013, 10:30:09 PM »

Hora, daca regulamentele sunt repectate nu pot exista probleme. Problemele apar atunci cand cineva abuzeaza de regulamente in scopuri personale.

Pai tocmai de acel cineva trebuie sa va feriti.
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #84 on: March 01, 2013, 10:30:13 PM »

..si nu ne-am vorbit  Smiley

Eu SUNT membru A.R.C.G!
edmond
Full Member

« Reply #85 on: March 01, 2013, 10:48:38 PM »

Chiar daca nu este tocmai acesta topicul potrivit pentru o opinie personala despre situatia in care ne aflam in prezent, imi permit ,in calitate de membru AChR ,CNCG si ARCG (cu cotizatia achitata la zi), sa cred in continuare ca solutia evolutiei in bine a acestei pasiuni comune -Cresterea si Selectia Ciobanescului German in Romania - este sa muncim UNITI pentru a reusi sa avem satisfactii si sa reprezentam Romania cu cinste. Fiecare din Asociatiile pe care le-am enumerat mai sus  prin statutul si regulamentele lor de functionare reprezinta un cadru legal si organizatoric in care ne putem desfasura activitatea atat in Romania cat si oriunde in lume. De aceea ma adresez tuturor membrilor acestor Asociatii si le sugerez sa-si foloseasca toata energia si gandurile bune pentru a fi uniti si nu pentru a ne dezbina .   Chestiunile legate de orgoliul personal nu trebuie sa fie amestecate in efortul comun pe care trebuie sa-l depunem impreuna pentru a iesi mai buni ,mai uniti, din aceasta criza, pentru a crea un cadru modern ,evoluat , care sa ne permita, noua celor din Romania, sa avem contacte oneste si loiale cu Organizatiile si Asociatiile similare din Europa si din intreaga lume.Va doresc succes tuturor celor care veti incerca  sa militati pentru unitate prin mijloacele pe care le aveti fiecare din pozitia in care va aflati fie ca simpli membri,fie ca membri ai Comitetelor de Conducere fie ca Presedinti ai acestor Asociatii din Romania .
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #86 on: March 01, 2013, 10:54:28 PM »

Chiar daca nu este tocmai acesta topicul potrivit pentru o opinie personala despre situatia in care ne aflam in prezent, imi permit ,in calitate de membru AChR ,CNCG si ARCG (cu cotizatia achitata la zi), sa cred in continuare ca solutia evolutiei in bine a acestei pasiuni comune -Cresterea si Selectia Ciobanescului German in Romania - este sa muncim UNITI pentru a reusi sa avem satisfactii si sa reprezentam Romania cu cinste. Fiecare din Asociatiile pe care le-am enumerat mai sus  prin statutul si regulamentele lor de functionare reprezinta un cadru legal si organizatoric in care ne putem desfasura activitatea atat in Romania cat si oriunde in lume. De aceea ma adresez tuturor membrilor acestor Asociatii si le sugerez sa-si foloseasca toata energia si gandurile bune pentru a fi uniti si nu pentru a ne dezbina .   Chestiunile legate de orgoliul personal nu trebuie sa fie amestecate in efortul comun pe care trebuie sa-l depunem impreuna pentru a iesi mai buni ,mai uniti, din aceasta criza, pentru a crea un cadru modern ,evoluat , care sa ne permita, noua celor din Romania, sa avem contacte oneste si loiale cu Organizatiile si Asociatiile similare din Europa si din intreaga lume.Va doresc succes tuturor celor care veti incerca  sa militati pentru unitate prin mijloacele pe care le aveti fiecare din pozitia in care va aflati fie ca simpli membri,fie ca membri ai Comitetelor de Conducere fie ca Presedinti ai acestor Asociatii din Romania .
Buna seara
este ceea ce ne dorim si am incercat inainte si dupa ce am format ARCG. Din pacate, cel putin pana astazi, nu am finalizat acest obiectiv si problemele apar la scopul si intentiile fiecaruia care, din pacate, nu coincid acum cum nu au coincis nici in toamna lui 2010 si niciodata dupa acest moment. Ceea ce ARCG isi doreste este exprimat clar pe acest forum si alte mijloace de informare. Din pacate, restul pozitiilor nu sunt atat de transparente si mai mult, exista diferente intre ceea ce vedem exprimat si ceea ce se doreste cu adevarat. Totusi, dialogul si gasirea de solutii sunt lucruri de la care nu ne dam inapoi.

Eu SUNT membru A.R.C.G!
marius.n
Sr. Member

« Reply #87 on: March 01, 2013, 11:24:59 PM »

Chiar daca nu este tocmai acesta topicul potrivit pentru o opinie personala despre situatia in care ne aflam in prezent, imi permit ,in calitate de membru AChR ,CNCG si ARCG (cu cotizatia achitata la zi), sa cred in continuare ca solutia evolutiei in bine a acestei pasiuni comune -Cresterea si Selectia Ciobanescului German in Romania - este sa muncim UNITI pentru a reusi sa avem satisfactii si sa reprezentam Romania cu cinste. Fiecare din Asociatiile pe care le-am enumerat mai sus  prin statutul si regulamentele lor de functionare reprezinta un cadru legal si organizatoric in care ne putem desfasura activitatea atat in Romania cat si oriunde in lume. De aceea ma adresez tuturor membrilor acestor Asociatii si le sugerez sa-si foloseasca toata energia si gandurile bune pentru a fi uniti si nu pentru a ne dezbina .   Chestiunile legate de orgoliul personal nu trebuie sa fie amestecate in efortul comun pe care trebuie sa-l depunem impreuna pentru a iesi mai buni ,mai uniti, din aceasta criza, pentru a crea un cadru modern ,evoluat , care sa ne permita, noua celor din Romania, sa avem contacte oneste si loiale cu Organizatiile si Asociatiile similare din Europa si din intreaga lume.Va doresc succes tuturor celor care veti incerca  sa militati pentru unitate prin mijloacele pe care le aveti fiecare din pozitia in care va aflati fie ca simpli membri,fie ca membri ai Comitetelor de Conducere fie ca Presedinti ai acestor Asociatii din Romania .
Salut aceasta atitudine a unui om si iubitor de CG! Din nefericire nu cred posibila uniunea in idei a 'romanilor' de dragul ciobanescului german. Mi-as dori sa sa vad ca toti acesti iubitori de CG, indiferent de organizatia sub care activeaza, sa poata lasa orgoliile specifice romanilor nascute din interese personale si sa promoveze aceasta rasa NOBILA asa cum merita! Crestem si promovam o rasa, care din punctul meu de vedere reprezinta perfectiunea in materie chinologica! Aratati va rog, respectul cuvenit rasei! ARCG cred ca si-a propus sa faca acest lucru si pentru aceasta voi fi alaturi de toti cei care fac parte din aceasta forma organizatorica!

P.S.: Fiind un mai mult un observator si nu un impatimit al evenimentelor chinologice am realizat care sunt iubitorii si care sunt pionii jocurilor de culise in expozitiile organizate de celelalte organisme chinologice.Am intalnit o multitudine de "habarnisti" care se vor chinologi de mare clasa! SUNT DEZAMAGIT!
    Pentru aceste motive am ales ARCG.

Eu NU sunt membru CNCG!
bogdan(demi)
Jr. Member
**

« Reply #88 on: March 01, 2013, 11:48:02 PM »

Până la urma se tine expozitia sau nu pe 23 la cluj?
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #89 on: March 01, 2013, 11:51:21 PM »

Până la urma se tine expozitia sau nu pe 23 la cluj?
Evident!

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof