Forum ciobanesc german
September 24, 2016, 02:15:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Mancare uscata super premium Josera  (Read 4784 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Adrian N.
Newbie
*

« Reply #15 on: June 01, 2014, 10:11:55 PM »

multumesc , la saci mai mici vad ca nu au , va trebui sa cumpar asa http://www.zoofast.ro/purinaproplanpuppylargebreedathletic3kg-p-10544.html sa vad daca ii place
marius_bl
Hero Member

« Reply #16 on: June 01, 2014, 10:25:45 PM »

Freddy25 - din partea mea pot sa dai Guabi sau orice altceva, daca ai avea un pic de experienta in ciobanesc german ar trebui sa stii ce inseamna ProPlan.
Fiecare da ce vrea.
Adrian tu ai dat Proplan cu sac negru vezi ca e varianta pentru crescatori si e mai ieftin.

Ai tai mananca Pro Plan ? Precis le pui ficatei deasupra si niste supita  Drac Drac Drac

*Link Removed*
freddy25
Hero Member

« Reply #17 on: June 02, 2014, 12:03:29 AM »

Nu le dau Proplan fiindca e prea scump fata de calitatea lui. Cum am si spus, Le dau Simpson (de la zooplus) si acuma Petkult. Inainte de Petkult le dadeam Brit-Care sau Acana miel si mar. Si da, le fac in fiecare saptamana o oala mare de supa cu carne de pui si ficatei, morcovi dovlevcei pastarnac, telina. Pasez prin blender zarzavaturile si ficateii, carnea o toc cu cutitul, fac portii pentru 2 zile si pun cutiile in congelator. Pacat ca nu pot sa-ti sa vezi cum arata un caine caruia nu-i plac boabele. Era in curte la servici un puiandru si i se dadeau resturi de la o minicantina. Dupa vreo 3 ani ne-am mutat de acolo dar am vorbit cu un prieten care a ramas cu seviciul in aceeasi cladire sa-l hraneasca pe baiat cu mancare uscata. Intr-un an de zile a ajuns piele si oase. L-au prins hingherii intr-o zi si nu am putut sa- las acolo sa fie omorat asa ca l-am luat la mine. Asa mort de foame de la hingeri cum era si tot  nu a vrut sa manance bobite. Dupa ce i-am pus ciorba peste boabe, s-a schimbat socoteala. A inceput sa manace cu pofta si intr- saptamana a pus si ceva carne pe el. In legatura cu proplanul am o obiectie si anume faptul ca are digest in continut, un ingredient controversat(copite, ghiare, ciocuri, coarne topite cumva si adaugate in hrana e caini). Cad alegi un tip de hrana, trebuie sa le eviti pe cele la care lista de ingrediente incepe cu cereale, pe cele care au grau, digest si antioxidanti chimici, cele pe care scrie grasimi animale in loc de a indica in mod precis de la ce fel de animal provine grasimea. Eu nu am spus ca Proplan ar fi rea dar la pret asemanator sunt tipuri mai bune de hrana. De exemplu Proplan Adult Large Athletic nu il consider adecvat pentru cainii mei deoarece are 18% grasimi, un procent prea mare pentru un caine de talie mare. Prefer sa le dau hrana cu 13-15% grasimi ca sa le protejez ficatul.
@Adrian N : nu cumva ii dai prea mult sa manance si de aceea nu are pofta de mancare? Vremea s-a incalzit, nevoile de energie sunt mai mici, cred ca e cazul sa-i micsorezi portia zilnica. Apropo' de asta, cata mancare ii dai pe zi?
potok
Sr. Member

« Reply #18 on: June 02, 2014, 08:52:18 AM »

Ai tai mananca Pro Plan ? Precis le pui ficatei deasupra si niste supita  Drac Drac Drac
[/quote

pui toti mananca Proplan, la adulti depinde dar de obicei langa "bobite" dau rata si carne de vita
Adrian N.
Newbie
*

« Reply #19 on: June 02, 2014, 02:00:56 PM »

freddy25
In jur de 400-450g /zi , ii dau 2 mese
Am sunat la magazin  , in cateva zile  comand un sac si revin cu detalii  Smiley
freddy25
Hero Member

« Reply #20 on: June 02, 2014, 05:41:31 PM »

Scade-i cantitatea cam cu 10% si vezi cum se comporta. Poate asa va incepe sa manance. L-ai cantarit de curand? Ce greutate are?
Adrian N.
Newbie
*

« Reply #21 on: June 02, 2014, 06:53:23 PM »

Azi i-am dat 350 g dar nu a mancat tot  ,  nu l-am cantarit , mai am o intrebare , zoofast e din polonia ear purina este produsa in ungaria  , care este logica ? am  fost si in ungaria( la 2 magazine in trecere acum 1 luna )  au acelas pret la pro plan ca si noi mai exact 250 lei  , de ce la zoofast e mai ieftin ?
potok
Sr. Member

« Reply #22 on: June 02, 2014, 07:40:54 PM »

tva
freddy25
Hero Member

« Reply #23 on: June 02, 2014, 10:12:42 PM »

Da, e asa cum zice Potok. In Polonia hrana pentru caini are TVA-ul de 9%. In Ungaria nu stiu cat e pentru mancare de caini dar pentru alte produse auzisem ca ar fi 27%.
marius_bl
Hero Member

« Reply #24 on: June 02, 2014, 10:33:19 PM »

Direct de la importator sau distribuitor ,cum e Zoofast, proplanul nu e asa scump ,adaosul pe care il practica magazinele e mare. Pt. multe petshop-uri zoofast e o sursa de aprovizionare.

*Link Removed*
potok
Sr. Member

« Reply #25 on: June 03, 2014, 08:33:20 AM »

Direct de la importator sau distribuitor ,cum e Zoofast, proplanul nu e asa scump ,adaosul pe care il practica magazinele e mare. Pt. multe petshop-uri zoofast e o sursa de aprovizionare.

CORECT!
w.marius
Hero Member

« Reply #26 on: June 03, 2014, 09:25:48 PM »

Da si eu cumpar tot de la zoofast.
Adrian N.
Newbie
*

« Reply #27 on: June 10, 2014, 08:22:48 PM »

Maine vine sacul , revin cu cateva impresi maine  Smiley
Adrian N.
Newbie
*

« Reply #28 on: June 13, 2014, 10:56:51 PM »

A ajuns sacul ,  ii place foarte mult 
Multumesc de ajutor  Smiley
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #29 on: August 01, 2014, 11:38:23 PM »

Adrian nu ai mai scris cum ii merge cu proplan,
ar fi bine k si dupa sa mai spunem cum ii merge cainelui,sa poata folosi si alti informatia,
asfel nu ar mai scrie nimeni.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: