Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #15 on: June 12, 2007, 10:59:24 AM » |
|
Ok pana aici, vad ca sunt destule materiale si informatii pt. cotet si pt. imprejmuiri.....dar de pardoseala ce parere aveti?
Din ce ar trebui sa fie facuta?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

|
 |
« Reply #17 on: June 12, 2007, 11:44:35 AM » |
|
..... P.S. nici eu nu inteleg
vÄaka!....asemenea!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ODIN
Newbie
LOVE MY DOG
|
 |
« Reply #18 on: June 12, 2007, 09:37:07 PM » |
|
Merci pentru toate ideile voastre;eu nu stiam nimic despre cusca...cum trebuie sa arate ... cum sa fie construita...deah mai invata omul,oricum merci inca odata!Foarte bune ideile!!
|
|
|
|
|
|
The Greates AC/DC fan ever! R.I.P Bon Scott - Rock In Peace!!!
|
|
|
Metall
Full Member

|
 |
« Reply #19 on: June 19, 2007, 09:36:11 AM » |
|
de pardoseala ... ce sa zic, eu am facut asa: aveam niste paleti pt caramida, ramasi prin curte am folosit un palet, pe care am pus o placa de osb apoi am venit cu un strat de polistiren - extrudat, ca mai aveam disponibil, dar cred ca e ok si cel expandat- de 5 cm peste care am pus o placa de osb 3 de 15 mm, de exterior iar tot ansamblul asta l-am ridicat de la sol cam 10 cm cu niste picioare din lemn, ca sa nu traga umezeala la ploaie sau iarna o fi bine sau nu ... o sa vad in lunile care vin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

|
 |
« Reply #20 on: June 19, 2007, 09:44:58 AM » |
|
de pardoseala ... ce sa zic, eu am facut asa: aveam niste paleti pt caramida, ramasi prin curte am folosit un palet, pe care am pus o placa de osb apoi am venit cu un strat de polistiren - extrudat, ca mai aveam disponibil, dar cred ca e ok si cel expandat- de 5 cm peste care am pus o placa de osb 3 de 15 mm, de exterior iar tot ansamblul asta l-am ridicat de la sol cam 10 cm cu niste picioare din lemn, ca sa nu traga umezeala la ploaie sau iarna o fi bine sau nu ... o sa vad in lunile care vin  Ok! Eu ma refeream la pardoseala padocului.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rames
Full Member

Odin
|
 |
« Reply #21 on: June 23, 2007, 12:29:46 PM » |
|
In urma cu 3 zile am adus acasa cusca lui Odin. Nu este foarte mare dar pana creste el cred ca ii ajunge asta. Am facut si 2 poze ca sa va faceti o idee si sa imi spuneti parerea voastra. Dimensiuni: Latime = 70 cm Lungime = 87 cm inaltime = 98 cm
|
|
|
|
|
|
Nihil sine deus
|
|
|
Metall
Full Member

|
 |
« Reply #22 on: June 27, 2007, 09:40:00 AM » |
|
foarte interesant modelul acoperisului  apropo de tabla: marginile acesteia nu risca sa taie cainele sau oamenii care se invart pe acolo in viteza si neatenti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rames
Full Member

Odin
|
 |
« Reply #23 on: June 27, 2007, 03:25:52 PM » |
|
Mersi mult ca mi-ai atras atentia. Se pare ca Odin al meu, stie sa se fereasca de ele, insa nu m-am gandit deloc la marginile alea. Inca nu au fost incidente, dar o sa ma asigur ca nici nu o sa fie.
|
|
|
|
|
|
Nihil sine deus
|
|
|
rapboyhed
Jr. Member

|
 |
« Reply #24 on: October 19, 2007, 10:35:32 AM » |
|
multumesc crb . lucifer chiar a fost o intrebare la care m`am gandit si eu . doar abia astept sa am un puiutz A trecut ceva timp de la postul meu dar n`am postat nici o poza cu cusca pe care am facut`o citind acest topic.Nu`mi mai amintesc exact dimensiunile dar cred ca sunt acestea: - Cusca : Latime = 80 cm; Lungime = 1.2 m; H = 80 cm - 2 straturi de scandura cu polistiren intre ele - am acoperit`o cu internit M`am gandit sa`i fac si o `usita` dintr`un material flexibil sa poate sa intra si iesi cand vrea. Voi ce credeti , are rost ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #25 on: October 19, 2007, 12:11:06 PM » |
|
Si eu am facut ousa "flexibila" dar in cazul meu a fost un simplu sac de iuta agatat deasupra usii. Si asta am facut doar cand cainele meu a imbatranit, pentru ca pana atunci nu cred ca a avut nevoie pentru ca dormea afara din cusca pe zapada. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rapboyhed
Jr. Member

|
 |
« Reply #26 on: October 19, 2007, 12:16:54 PM » |
|
Pai in cazul asta n`am sa`i improvizez nici o usa daca sunt atat de rezistenti la frig.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #27 on: October 19, 2007, 12:24:26 PM » |
|
Ai grija doar la amplasarea custii, sa nu fie cu fata spre vanturile dominante de la tine din zona !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rapboyhed
Jr. Member

|
 |
« Reply #28 on: October 19, 2007, 02:25:51 PM » |
|
... si din ce parte bat vanturile dominante la mine ? Eu n`am idee . Oricum este spre Sud cusca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #29 on: October 19, 2007, 08:23:19 PM » |
|
... si din ce parte bat vanturile dominante la mine ? Eu n`am idee . Oricum este spre Sud cusca.
Pai agati si tu o panglica intr-un tarus si observi, in timp, in ce parti flutura panglica respectiva. Asa vei afla din ce parte se face curent si din ce parte bate cel mai des vantul.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
|