bobi_dinamovistu
Sr. Member

|
 |
« Reply #15 on: January 10, 2009, 10:28:42 PM » |
|
Curierul cred ca este in jur de 30 RON,
Da, mie atat imi ia curierul.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #16 on: September 21, 2015, 03:42:41 AM » |
|
Salut,as vrea sa stiu si eu la ce mancare trebuie sa trec,cainele are 6 luni si acum mai are royal canin junior,a avut si maxi junior.Ii intreb pe cei care cunosc si pot sa-mi explice treaba cu juniorul,maxi junior,maxi adult si adult.Am vazut ca junior si maxi junior e pana la 15 saptamani,eu i-am luat mai multi saci de junior si acum nu pot sa ii arunc am zis ca ii dau pana se termina si apoi sa trec la maxi adult.Ma refer la cea mai recomandata si daca si royal canin junior pe care il mai are acum este bun.Cainele creste si este vioi,ii dau vitamine,aplazyl,galbenus de ou si zer. As vrea o recomandare mai detaliata de la voi,multumesc.
|
|
|
|
|
|
Preţuiesc câinii ce latră când trebuie şi oamenii ce ştiu să tacă atunci când e nevoie.
|
|
|
|
|
13keca
Jr. Member

|
 |
« Reply #17 on: September 22, 2015, 12:00:54 AM » |
|
La hrana pentru adulti se trece la 18 luni. Pana atunci se poate fara nici o problema maxi junior! Eu la al meu ii dau Petkult maxi junior si pe sac scrie ca e indicat pana la 18 luni si dupa aia se trece la hrana pentru adulti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #18 on: September 22, 2015, 12:52:19 AM » |
|
Multumesc pentru raspuns 
|
|
|
|
|
|
Preţuiesc câinii ce latră când trebuie şi oamenii ce ştiu să tacă atunci când e nevoie.
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #19 on: September 22, 2015, 03:40:20 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #20 on: September 22, 2015, 04:11:49 AM » |
|
 Tabel gramaj royal canin pentru ciobanesc german in perioada de crestere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #21 on: September 22, 2015, 04:19:35 AM » |
|
Am gasit pe siteul celor de la royal  Tabel gramaj royal canin pentru ciobanesc german in perioada de crestere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrei_nagni
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: September 30, 2015, 07:01:09 PM » |
|
Ii poti da Royal Canin Maxi Junior pana la varsta de 18 luni fara nici o problema.
Royal Canin este o hrana cunoscuta si te poti baza pe calitatea lor. Cumpar Royal Canin de 6 ani si am un catel foarte sanatos is jucaus!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #23 on: September 30, 2015, 07:28:08 PM » |
|
Maxi junior i-am luat cu 199 lei 15+3 kg  ,acum sa vedem cata diferenta va fi intre junior si maxi junior.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cutare
|
 |
« Reply #24 on: October 01, 2015, 11:54:10 AM » |
|
Da-i si mâncare naturala, branza e foarte buna, carne fără grăsime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #25 on: October 05, 2015, 01:38:00 AM » |
|
Primeste in fiecare zi, e pofticios si cand se uita cu privirea aia nevinovata la tine, te convinge  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavy
Newbie
|
 |
« Reply #26 on: February 18, 2016, 11:15:52 AM » |
|
Ce părere aveți de http://www.zoofast.ro/-p-27639.htm pentru un ciobănesc german de 6 luni? Pana acum i-am dat doar Maximilian Junior, dar am înțeles de la un crescător ca ar fi fost buna și aceasta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #27 on: May 05, 2016, 02:31:16 AM » |
|
Salut ce imi recomandati sa-i dau cainelui meu, dupa un an de zile?Momentan ii dau cu ce am inceput royal canin maxy junior, i-am dat de cand avea 2 luni, am zis sa continui cu mancarea asta pana la varsta de 1 an si jumatate.Nu a avut niciodata probleme de la ea si ii place foarte mult 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
animaland
Newbie
Hraneste-ti sanatos animalul de conmpanie
|
 |
« Reply #28 on: November 03, 2016, 11:44:54 AM » |
|
Hrana de la Equilibrio este super ok atat pentru cainii juniori cat si adulti. Este realizata din ingrediente naturale, de cea mai buna caltiate, ce sustin o dieta echilibrata si un mod de viata sanatos.
|
|
|
|
|
|
Magazin online hrana si accesorii caini si pisici
|
|
|
Tsouhinho
Newbie
|
 |
« Reply #29 on: November 09, 2016, 10:20:53 AM » |
|
Buna ziua!
Am tot citit si citit forumul in cautarea raspunsului la intrebarea "Care este cea mai buna hrana pentru CG" si am gasit doar raspunsuri vechi.
Am inteles ca cele mai bune sunt cele fara cereale, dar vad ca foarte multi recomanda si produse cu cereale si spun ca totul e OK cu patrupedul lor iubit.
Eu l-am hranit pe Grivei pana la 5 luni cu Royal Canin Maxi Junior, dupa care am schimbat pe Belcando Maxi Junior ( nu prea I-a placut la inceput, dar cu timpul a inceput sa manance mai bine). Acum, alfu pareri ca nu e chiar asa de buna aceasta mancare si ca exista si mai buna. Se pare ca ambele au o cantitate mare de cereale.
Pana la urma, pentru un CG de un an, in anul 2016, care hrana din comert ar fi cea mai buna? Fara cereale, cu cereale, carne de pui, peste, vanat, etc?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|