RazvanNg
Newbie
|
 |
« Reply #135 on: July 03, 2017, 07:58:39 AM » |
|
I-am cumparat Taste of the Wild Pacific Stream Puppy , are 8 luni fetita, a fost crescuta cu pro plan, sa vedem acum daca ii prieste, sunt in stadiul de trecere de la o mancare la alta.
Tine-i sub observatie blana, sa nu faca deloc matreata, si scaunele. Diferenta dintre pro plan si TOTW e notabila, lungeste cat mai mult tranzitia. Tine-ne la curent.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
craciuncostel
Newbie
|
 |
« Reply #136 on: July 07, 2017, 12:12:31 AM » |
|
Al meu are un an şi jumătate şi a mâncat numai Eukanuba puppy large breed, îi merge ok. Nu ştiu, oare e momentul să îl trec pe mâncare de adult de acum? Deşi pe Eukanuba puppy large breed specifică că este până la 2 ani, doi ani se fac la iarnă şi aş fi preferat tranziţia vara. Să îl trec pe eukanuba adult sau să mai stau?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #137 on: July 07, 2017, 12:27:47 AM » |
|
Poti sa-l treci fara nici o grija.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SRadu
Newbie
|
 |
« Reply #138 on: July 27, 2017, 05:21:13 AM » |
|
Da. vad ca nu-i prieste TOTW, imi iese foarte moale, tranzitia am facuto cam repede cei drept, in 4-5 zile, i-am dat si ceva pastile , enteroguard, gandinduma sa nu fie de la stres schimband locul. I-am dat o masa de orez cu spate de pui si gaturi, in timpul zilei, si mia iesit bine, seara i-am dat TOTW iar dimineata imi iese moale. In 25 de zile de TOTW ar fi trebuit sa se regleze, asta e, acum am sa incerc sa trec pe Pro Plan , sa vad daca isi revine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra
Newbie
|
 |
« Reply #139 on: July 27, 2017, 06:37:33 AM » |
|
Sa știi ca al meu e ținut cu Eukanuba și rezultatele sunt pozitive. Solid as a rock
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rdt
Newbie
|
 |
« Reply #140 on: July 27, 2017, 08:48:50 PM » |
|
JFoarte mulțumit de Acana, păcat ca nu au mai multe sortimente pentru puppy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #141 on: July 28, 2017, 01:13:03 AM » |
|
Da. vad ca nu-i prieste TOTW, imi iese foarte moale, tranzitia am facuto cam repede cei drept, in 4-5 zile, i-am dat si ceva pastile , enteroguard, gandinduma sa nu fie de la stres schimband locul. I-am dat o masa de orez cu spate de pui si gaturi, in timpul zilei, si mia iesit bine, seara i-am dat TOTW iar dimineata imi iese moale. In 25 de zile de TOTW ar fi trebuit sa se regleze, asta e, acum am sa incerc sa trec pe Pro Plan , sa vad daca isi revine.
Nu o fi Eukanuba superpremium dar nu dai gres cu el. Amesteca-i Eukanuba cu TOTW si daca tot nu se regleaza, renunta la TOTW. Probabil ca nu il tolereaza asa cum al meu nu suporta Acana adult.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackBliss
Newbie
|
 |
« Reply #142 on: July 28, 2017, 05:54:37 PM » |
|
Buna seara, De Canun ce părere aveți? Dar de uleiul se somon sălbatic?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...
|
 |
« Reply #143 on: July 28, 2017, 07:59:21 PM » |
|
Folositi FLATAZOR Franta. SINGURA mancare care are aceeasi calitate si pt Romania si pentru Germania. DETALII in privat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spraitalogu
Newbie
|
 |
« Reply #144 on: September 13, 2017, 11:44:12 AM » |
|
Salutare! Am o femela superba cu par lung (canisa Razvanis), in varsta de 7 luni, iar de la 3 luni mananca doar Proplan Athletic Puppy. Arata excelent, blana sanatoasa si lucioasa, scaune normale si f multa energie. Recomand!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #145 on: September 14, 2017, 01:21:31 AM » |
|
Folositi FLATAZOR Franta. SINGURA mancare care are aceeasi calitate si pt Romania si pentru Germania. DETALII in privat
Da, as fi de acord dar primul ingredient e porumbul, al doilea e graul si abia dupa acestea doua urmeaza carnea si dupa aceea fulgi de porumb. Nu ti se pare ca are prea multe cereale?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FlorinC.
Jr. Member

|
 |
« Reply #146 on: September 14, 2017, 09:00:46 PM » |
|
Pai hrana asta nu-i pentru gaini? Ma scuzati, am gresit forumul?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #147 on: September 18, 2017, 01:13:15 AM » |
|
Daca aveti caini seniori sau cu scaune moi sau din cei care nu mai suporta hrana cu mai multa grasime va recomand hrana uscata Lukullus. Pretul e de 179,9lei/sacul de 15kg dar acum e o promotie si am luat cu 155,9 lei . Au si un sortiment care merge la cainii cu dermatite alergice, carnea fiind rata+miel. Ingrediente: carne de pui uscată și mărunțită (26%), orez integral mărunțit (26%), carne de somon uscată și mărunțită (6%), cartofi uscați și mărunțiți, ulei de rapiță presat la rece (5%), alge marine uscate, lucernă uscată, germeni de orez, sfeclă, verdețuri uscate (3,5%), pere uscate (2%), mere uscate (2%), gălbenuș de ou praf, chimen, ulei de semințe de in (1,5%), roșcove uscate și mărunțite, dioxid de siliciu, kieselgur, yucca schidigera uscată și mărunțită, afine uscate (0,3%). Aditivi: vitamina A (11.800 IE/kg), vitamina D3 (1.180 IE/kg), vitamina E (230 mg/kg), vitamina B1 ca mononitrat de tiamină (4,4 mg/kg), vitamina B2 ca riboflavină (8,6 mg/kg), vitamina B6 hidroclorură de piridoxină (5,2 mg/kg), vitamina B12 (53 mcg/kg), biotină ca D-(+)-biotină (255 mcg/kg), acid folic (0,44 mg/kg), niacină (27 mg/kg), vitamina C ca L-acid ascorbic (175 mg/kg), acid pantotenic ca pantotenat de calciu-D (9,8 mg/kg), clorură de colină(1.560 mg/kg).
Oligoelemente: cobalt ca și sulfat de cobalt -(II) (1,2 mg/kg), mangan ca oxid de mangan-(II)(59 mg), cupru ca oxid de cupru -(II)(14 mg/kg), zinc ca oxid de zinc (75 mg/kg), iod ca iodat de calciu (1,8 mg/kg).
Energie: 343 kcal/100 g
Analiză
proteine 23.0 % grăsime 10.0 % fibre 5.4 % cenuşă 7.6 % calciu 1.2 % fosfor 0.9 % magneziu 0.09 % fier 220.0 mg/kg sodiu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #148 on: September 18, 2017, 01:17:49 AM » |
|
Mofturosii mei o mananca cu pofta desi nu are un procent mare de proteine si grasimi. E o hrana presata la rece si de aceea nu sunt distruse vitaminele .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...
|
 |
« Reply #149 on: September 18, 2017, 11:48:44 AM » |
|
Da, as fi de acord dar primul ingredient e porumbul, al doilea e graul si abia dupa acestea doua urmeaza carnea si dupa aceea fulgi de porumb. Nu ti se pare ca are prea multe cereale?
Verifica Flatazor Adult Sensible. FARA CEREALE, somon si cartof... Pentru caini de top, mancare de top.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|