Forum ciobanesc german
June 16, 2010, 09:42:03 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8]   Go Down
  Print  
Author Topic: DIAREE  (Read 19022 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mihais
Newbie
*

« Reply #105 on: August 28, 2009, 02:20:52 PM »

in urma analizei copro diagnosticul este isospora
tratamentul pe care l-am primit este Salazopyrin 500mg, un sfert de comprimat de 2ori pe zi dupa masa, durata tratament 21zile, greutatea puiului 6.3kg
ii rog pe cei care au tratat asa ceva, sau au avut puiuti cu aceasta boala, sa-mi spuna ce parere au
starea generala a puiului este buna numai ca pare destul de slab si are probleme cu pofta de mancare mai ales ca am incercat sa-l hranesc la maxim 4ore in timpul zilei, dimineata mananca mai bine dupa care asa si asa
geo_si_lucky
Newbie
*

« Reply #106 on: August 28, 2009, 09:58:19 PM »

mie mi-a spus vet-ul sa ii dau parizer sau salam pentru a se ingrasa si pentru putine proteine
geo_si_lucky
Newbie
*

« Reply #107 on: August 29, 2009, 11:25:04 AM »

of nu ,iar a inceput lucky cu moleseala sper sa se insanatoseasca ,incerc sa il fac bine.... ieri a avut contactul cu cainele vecinului care are un an si nu cred ca are vreun vaccin .....daca im i pate spune cinevadaca de asta a inceput cu diarea ii multumesc.......si nici nu mai mananca
« Last Edit: August 29, 2009, 12:02:08 PM by geo_si_lucky » Logged
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #108 on: August 29, 2009, 03:42:49 PM »

mie mi-a spus vet-ul sa ii dau parizer sau salam pentru a se ingrasa si pentru putine proteine

daca vrei sa-i dai proteine da-i ficat proaspat de pui, crud sau usor palit, nu parizer, salam sau alte kkturi. In nici un caz sa nu-i mai dai mezeluri, risti sa-l imbolnavesti mai tare!

Ai grija sa nu-si manance fecalele si pastreaza curat(strange dupa ce-si face nevoile repede)!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
geo_si_lucky
Newbie
*

« Reply #109 on: August 29, 2009, 06:17:03 PM »

am inteles ,multumesc,dar totus este o problema n sunt acasa sunt la bunici si fecalele nu i le pot curata ....doar daca ma duca acolo din cand in cand....casa bunicilor mei este pe aceasi strad ... oricum multumesc
geo_si_lucky
Newbie
*

« Reply #110 on: August 29, 2009, 08:59:50 PM »

acum lucky emai energic  si jucaus ,dar kk ttot nu a facut i-am facut mucelagiu de orez si morcov  si i-am dat cu seringa ca nu a vrut sa il manance...
geo_si_lucky
Newbie
*

« Reply #111 on: August 30, 2009, 12:34:36 PM »

acum e mai bine kk nu mai e asa moale doar ca sa inverzit putin
Mihais
Newbie
*

« Reply #112 on: August 30, 2009, 06:30:05 PM »

referiror la tratamentul cu salazopyrin pentru isospora, este necesara si administrarea de medicamente pentru protectie hepatica? am gasit ceva pe net in acest sens dar nu am niciun fel de cunostinte medicale
as fi foarte recunoscator daca mi-ar raspunde cineva care a avut probleme cu isospora
geo_si_lucky
Newbie
*

« Reply #113 on: August 30, 2009, 06:36:53 PM »

eu nu stiu ce sa zic ...totusi intraba vet-ul de ele..
geo_si_lucky
Newbie
*

« Reply #114 on: September 02, 2009, 11:22:30 PM »

Sad( Lucky a slabit foarte mult din cauza diareei.Mananca boabe pedigree amestecate cu friskis .Va rog sa ma ajutati ,sa imi spuneti un remediu care sa-l ingrase putin.Am incercat sa ii dau mai multe boabe ca de obicei si am stat langa el pana le-a mancat dar nici un efect....va rog foarte mult sa ma ajutati.
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #115 on: September 02, 2009, 11:30:20 PM »

boabele pe care  le dai snt de calitate slaba. Da-i hrana superioara.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
geo_si_lucky
Newbie
*

« Reply #116 on: September 05, 2009, 08:27:20 PM »

acum ii dau royal canin junior ..... mananca mult mai bine ,si se vad efectele ...incepe sa se ingrase...
Mihais
Newbie
*

« Reply #117 on: September 21, 2009, 01:31:39 PM »

am incheiat tratamentul pentru Isospora cu Salazopyrin dar puiul are in continuare scaune moi/pasta care alterneaza cu scaune normale( mai mult de jumatate sunt ok), ceea ce nu inteleg este culoarea care este verde inchis si inteleg de la vet ca nu ar trebui sa fie asa, hrana pe care o mananca este Acana Puppy Large Breed si mananca foarte bine, la ultima cantarire a avut 11kg la 81zile, starea generala este ok, musca si roade tot ce prinde
problema este ca nu are inca al doilea vaccin facut( pe 25/09 face 3luni) si vet parca nu prea imi inspira incredere, pana una alta am cerut sa-i mai faca o analiza a scaunului sa vedem cum stam cu isospora
intrebarea mea, pentru cei care vor sa ma ajute, este daca se poate considera ca scaunele sunt ok ca si culoare si consistenta si daca in acest caz se recomanda vaccinarea sau sa mai astept
multumesc anticipat
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8]   Go Up
  Print  

Jump to: