Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 12:30:39 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 19   Go Down
  Print  
Author Topic: DIAREE  (Read 77509 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #15 on: March 19, 2007, 10:00:15 PM »

ce glucoza 5 sau 10%? Se poate sa creasca temperatura si de la glucoza. Lasa-i un ceai sau apa fiarta la dispozitie.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
dromi99
Newbie
*

« Reply #16 on: March 19, 2007, 10:16:22 PM »

Nu stiu in ce procentaj, dar veterinarul mi-a spus sa-i administrez si supozitorul. I-am luat temperatura la ora 20.30 si avea 39,6 C, iar acum la 21.05 are 38,5 C si a inceput sa manance mucilagiu de orez cu morcov si carne de pui. Nasul este inca cald si uscat. Ce sa mai fac in continuare? Mai are sens sa ma duc la vet?
dromi99
Newbie
*

« Reply #17 on: March 21, 2007, 09:14:02 AM »

De ieri dupa amiaza Aris a inceput sa manance si nu mai are temperatura  Cheesy Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi . Ii multumesc si Cristinei ca s-a implicat direct in problema pe care am avut-o.
lucas71
Full Member

« Reply #18 on: March 22, 2007, 03:10:23 PM »

Azi am fost din nou la medic cu puiul,a inceput din nou cu diarea,maninca din nou fecalele.Vet. a scris ZYMOGEN daca stiti ceva de asta? Angry
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #19 on: March 22, 2007, 04:35:50 PM »

Vet. a scris ZYMOGEN daca stiti ceva de asta? Angry
ZYMOGEN - comprimate

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand: pepsina 50 mg; lipaza 25 mg; amilaza 30 mg; proteaza 35 mg; acid dehidrocolic 50 mg; hemicelulaza 50 mg (cutie cu 30 buc.).

Actiune terapeutica: Enzimele digestive au un rol definit in tratarea clinica a diferitelor dispepsii. Enzimele incluse in Zymogen sunt astfel asociate incat sa substituie deficitul secretiei gastro-intestinale. Comprimatele de Zymogen sunt realizate in doua straturi, cel exterior continand pepsina. Pepsina este o enzima proteolitica activa in mediul acid. Stratul interior este acoperit cu un invelis enteric, pentru a proteja enzimele pacreatice fata de actiunea inactivanta a sucului gastric. Stratul enteric se dezagrega in intestin si enzimele eliberate isi exercita actiunea asupra digestiei grasimilor, proteinelor si carbohidratilor. Hemicelulaza produce o rupere a celulozei, aceasta reducand cantitatea de substrat disponibil fermentatiei bacteriene formatoare de gaze.

Indicatii: Flatulenta, dispepsie si insuficienta pancreatica.

Sursa: google.com  Cheesy

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
lucas71
Full Member

« Reply #20 on: March 23, 2007, 03:03:08 PM »

De astazi puiul meu iar a inceput cu diarea,dar din pacate acuma curge din el parca ar fii apa!
Deja mie frica ca ramin fara el.Am vorbit cu VET. dupa masa mai face un control.
Are vaccinuri facute,de cind e la mine numai cu diarea ne ocupam.A mincat o saptamina carne de pui cu orez fiert si morcovi,parca revenea de doua zile am dat cite un pic din PURINA PROPLAN ( nu mai stiu ce sa fac)si am ajuns aicia.Daca a mai patit cineva asa sau poate sa ma ajute cineva ?De mincat maninca foarte bine parca doarme un pic mai mult.Are chef de joaca,eu nu mai inteleg nimica!
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #21 on: March 23, 2007, 03:20:10 PM »

Ramai pe pui cu orez si morcovi o perioada mai indelungata! Pui intreg din comert (nu de casa), fiert in oala sub presiune cam doua ore si jumatate, pana i se moaie oasele - stranse intre doua degete trebuie ca oasele sa se faramiteze, se fierbe orezul cu morcovul ras separat, cu putina sare, pe urma se pun toate in mixer si se face o pasta - mai adaugi din zeama in care a fiert puiul. Daca nici asa nu-i trece diareea, ma spanzur! Fa rost si de eridiarom, si nu uita sa-i dai apa fiarta si racita sau mai bine ceai de meta. Nu-i mai da niciodata Purina, se pare ca organismul lui nu o accepta, am patit si eu la fel. Incearca Royal Canin, introdus si el treptat dupa o perioada mai lunga de regim.

Leader of a screwed-up pack
lucas71
Full Member

« Reply #22 on: March 23, 2007, 03:27:16 PM »

MERSI MULT!!!
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #23 on: March 23, 2007, 03:30:00 PM »

Nu ai pentru ce, eu am fost mamica la multi catei si am ceva experienta personala. Sanatate micutului, daca e vioi e de bine!

Leader of a screwed-up pack
crb
Hero Member

« Reply #24 on: March 23, 2007, 03:38:34 PM »

...fata de postul lui scolaro:..daca nu gasesti eridiarom (oricum trebuie sa spui farmacistului ca e vb de 1 catel...sa dai rational totusi "eridiarom-ul")...in aceleasi conditii,..la un catel am folosit cu succes "antidiareice V"...naturist...de la "PLANTAVOREL SA"...tot trebuie intrebat farmacistul...cate kg are catelul ?

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
lucas71
Full Member

« Reply #25 on: March 23, 2007, 03:40:06 PM »

Am uitat sa mai  scriu,a inceput sa manince si din caca
lucas71
Full Member

« Reply #26 on: March 23, 2007, 03:44:44 PM »

Incaodata va MULTUMESC tuturor ca sinteti alaturi de noi,dupa ce am fost la Vet.o sa va scriu diagnosticul!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #27 on: March 23, 2007, 05:26:17 PM »

eridiaromul, in afara de constipatie ( in caz de supradozaj) nu produce nimic altceva, este pe baza de plante..considerat si supliment nutritiv si merge cam o pastila la 3 kg. Cum catelul are diaree..nu cred ca i-ar strica, ba din contra.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
lucas71
Full Member

« Reply #28 on: March 23, 2007, 09:57:53 PM »

Am fost la vet.diagnosticul:ENTERO COLITIS.
Multumesc incaodata pentru raspunsuri!
niki
Newbie
*

« Reply #29 on: May 22, 2007, 05:48:27 PM »

catelusa mea are 4 luni si 1/2 si de azi de cand s-a facut foarte cald afara a inceput sa aiba diaree.De mancat manca mai putin dar tot pedigree uscat si bea apa multa. Diareea sa fie din cauza caldurii? Tin sa mentionez ca e cu toate vaccinurile la zi inclusiv cu deparazitarile, nu este bleaga chiar e la fel de vioaie ca in orice zi doar atat ca are scaunul diareic. As dori un raspuns la problema catelusei mele.
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 19   Go Up
  Print  

Jump to: