Forum ciobanesc german
September 12, 2009, 09:24:23 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8   Go Down
  Print  
Author Topic: DIAREE  (Read 15017 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #75 on: December 15, 2008, 11:18:11 PM »

Eu zic totusi ca niste analize n-ar strica, daca ai posibilitatea. Cam asa am patit si noi cu Mina cand era mai micuta, tot diaree "verde inchis" facea. A tinut-o o saptamana, timp in care a slabit vizibil. Era si in perioada de crestere. Insa la noi in Tg-Jiu cam greu se fac analize mai complexe la animale, iar cand am fost cu ele la o clinica in Craiova n-au gasit nimic in neregula cu stomacul ei (peste cateva luni). Insa Mina a ramas sensibila la stomac de atunci.
brazil
Full Member

ea este Brazil

« Reply #76 on: December 16, 2008, 11:02:13 AM »

Eu zic totusi ca niste analize n-ar strica, daca ai posibilitatea. Cam asa am patit si noi cu Mina cand era mai micuta, tot diaree "verde inchis" facea. A tinut-o o saptamana, timp in care a slabit vizibil. Era si in perioada de crestere. Insa la noi in Tg-Jiu cam greu se fac analize mai complexe la animale, iar cand am fost cu ele la o clinica in Craiova n-au gasit nimic in neregula cu stomacul ei (peste cateva luni). Insa Mina a ramas sensibila la stomac de atunci.
da, cred ca asa ar fi cel mai bine, sa vad totusi care a fost cauza. Multumesc

cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA

« Reply #77 on: December 16, 2008, 08:15:35 PM »

Ma bucur foarte mult ca s-a insanatosit catelusa ta! sa ne tii la curent.
In legaturea cu analizele .. nu ar strica totusi.
Si catelul meu era tratat cu Frontline.. dar vezi tu ca atunci cand capusa l-a intepat i-a transmis boala aceasta .. si apoi a murit si capusa , iar perioada de incubatie poate fii foarte lunga.
Dar , lasa .. ai grija de ea si urmareste-o.

« Last Edit: December 16, 2008, 08:21:00 PM by cycyca13 » Logged

“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
Vlad00
Newbie
*

« Reply #78 on: May 02, 2009, 11:14:22 AM »

Am un catelus CG de 8 saptamani. L-am achizitionat de la un crescator din Bucuresti, in urma cu 1 saptamana.
Are carnet de sanatate, pedigree, etc tot ce trebuie.
Astazi am observat ca are scaune mai dese si mai moi. In cursul zilei de ieri i-am dat impreuna cu Royal Canin si un galbenus de ou. Oare sa fie de la acest lucru.
Cum sedefineste la un catelus termenul de diaree?
crb
Hero Member

« Reply #79 on: May 02, 2009, 11:33:40 AM »

Am un catelus CG de 8 saptamani. L-am achizitionat de la un crescator din Bucuresti, in urma cu 1 saptamana.
Are carnet de sanatate, pedigree, etc tot ce trebuie.
Astazi am observat ca are scaune mai dese si mai moi. In cursul zilei de ieri i-am dat impreuna cu Royal Canin si un galbenus de ou. Oare sa fie de la acest lucru.
Cum se defineste la un catelus termenul de diaree?

...diareee.. Cheesy
Vlad00
Newbie
*

« Reply #80 on: May 02, 2009, 11:46:42 AM »

Poate cineva sa-mi raspunda, sunt cam speriat, puiutul nu prea mai este vioi si nici nu a vrut sa manance astazi. In plus cred ca a si vomitat probabil azi noapte sau spre dimineata.
Nu cred nici ca voi gasi vre-un doctor azi, pe cine am sunat nu sunt in localitate
Vlad00
Newbie
*

« Reply #81 on: May 02, 2009, 11:49:06 AM »

Pt mine diaree poate fi:
scaun moale ( care este frecventa de la care trebuie sa iei actiuni?)
apa - si atunci e clar

Multumesc de raspuns oricum.
andra_m
Newbie
*

« Reply #82 on: May 02, 2009, 12:53:34 PM »

Daca esti din Bucuresti, incearca la Isravet 021.320.55.19.
Incearca si fa-i puiului orez fiert cu piept de pui (taiat bucati mici de tot). Daca maninca e Ok. (am patit si eu asta acum citeva saptamini si asa l-am facut bine)

Bafta si ai grija de puiut
BlackWidow96
Sr. Member

« Reply #83 on: May 03, 2009, 12:28:30 PM »

Orezul cu morcov ras si piept de pui, toate bine fierte si apoi facute pasta. Ii dai cate o lingurita, daca papa si nu vomita ii mai poti da. Inlocuieste apa cu ceai de menta, mai diluat, pentru o perioada. Succes.
Vlad00
Newbie
*

« Reply #84 on: May 03, 2009, 05:29:53 PM »

Multumesc mult pentru ajutor.
Am utilizat enteroguard si catelusul si-a revenit. Chiar de ieri seara a inceput sa manance si astazi a fost chiar vioi. Nu a mai vomitat si acum scaunul este consistent.
Sunt la primul catel si probabil ca m-am speriat cam repede.
M-a ajutat mult si crescatorul de la care l-am luat care mi-a mai dat cateva sfaturi utile.

Inca o data multumesc celor care mi-au raspuns. Minunat acest forum.
geo_si_lucky
Newbie
*

« Reply #85 on: August 03, 2009, 01:49:46 PM »

am si eu un catel CG care are 3 luni si are probleme cu diarea.nu stiu ce sa fac pt ca am mai avut un catel CGmai mare ca si acesta si a murit din cauza parvovirozei,sper sa nu patesc la fel cu actualul meu caine.va rog sa ma ajutati.pentru inceput l-am separt de pisicile mele pe care obisnuia sa le muste.l-am inchis itr-o camera spatioasa in care s-a facut recent curatenie.domnul de la care l-am cumparat mi-a spus ca e obisnuit cu boabe uscate pt juniori,asa ca i-am dat boabe de cand e la mine.tatal meu mia cumparat o pastila pt diaree pe care i-am dat-o.trebuie sa mentionez ca are vaccinurile facute +deparazitare.veterinarul trebuie sa vina dar e posibil  sa nu rezolve nimic findca celalalt catel de CG a murit in timp ce vet-ul astepta ca perfuzia si injectia pe care i-a dat-o sa-si faca efectul.....va rog sa ma ajutati
« Last Edit: August 03, 2009, 02:24:08 PM by geo_si_lucky » Logged
bobo70
Full Member

"Niciodata sa nu spui niciodata"

« Reply #86 on: August 03, 2009, 03:00:36 PM »

Stai linistit daca are vaccinele facute la zi. Incearca sa-i dai niste orez fiert cu morcov. Cand ti-a murit celalalt caine de parvoviroza??? Ai dezinfectat dupa aceea zona in care a trait, catelul avea vaccinele facute cand l-ai adus ( mai ales cel de parvo.)Huh
Thara
Soulshine
Hero Member

« Reply #87 on: August 03, 2009, 03:38:07 PM »

eu sincer nu as sta chiar asa linistita...
o vizita la medicul veterinar nu cred ca ar strica!mai bine previi decat sa tratezi si daca are Doamne fereste ceva,depistat din timp e mult mai usor de tratat.

veterinarul trebuie sa vina dar e posibil  sa nu rezolve nimic findca celalalt catel de CG a murit in timp ce vet-ul astepta ca perfuzia si injectia pe care i-a dat-o sa-si faca efectul.....va rog sa ma ajutati
de aici de pe forum,nimeni nu poate ajuta catelusul altfel decat oferindu-ti sfaturi,cel mai bine este sa il duci la medic.totusi,e medic,nu cred ca este chiar asa indiferent.
sper sa fie bine.

The devil wears Prada
geo_si_lucky
Newbie
*

« Reply #88 on: August 07, 2009, 11:58:58 AM »

Catelul si-a revenit din moleseala nu mai face asa des diaree si vet-ul ne-a dat un medicamenta care se administreaza pe cale orala si cand are diaree ii dam doua pufuri si apoi ii trece.Da are vaccinul pt parvoviroza de mic ,adica de cand lam cumparat.Cheesy:)sunt foarte multumit va multumesc mult.Cheesy
geo_si_lucky
Newbie
*

« Reply #89 on: August 07, 2009, 12:04:29 PM »

vet-ul ne-a spus sa ii dam friskis junior.Orez si morcov tot nu i-am dat fiind ca am asteptat sa vad daca pastila pe care i-am dat-o si-a facut efectul.si si-a facut efectul.
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora