Forum ciobanesc german
August 12, 2014, 10:17:04 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8   Go Down
  Print  
Author Topic: DIAREE  (Read 37830 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #45 on: November 10, 2007, 10:03:41 AM »

Ar fi foarte indicat sa-i faceti un examen copro'. In functie de ce gaseste medicul...faceti tratamentul.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #46 on: November 10, 2007, 10:08:32 AM »

Problema e ca la noi, in Targu-Jiu, nu prea stiu sa existe clinici veterinare, oricum o sa ma interesez unde pot sa fac examenul, merci mult de raspuns.
Cand mi-a dat medicul fiolele astea de Strevital, mi s-a parut ca nu e prea sigur nici el  Sad .
Ariana
Administrator

« Reply #47 on: November 10, 2007, 10:37:05 AM »

Atata vreme cat are un microscop, orice medic veterinar poate sa examineze niste probe din fecale.

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #48 on: November 14, 2007, 09:53:09 AM »

Multumesc mult Ariana.
Am fost din nou la medic, nu i-a gasit nimic la stomacel, explicatia ar fi ca a mancat ceva de pe jos. I-a administrat ceva injectabil (3 zile cate o injectie), din pacate am uitat numele "solutiei", astazi este ultima zi in care ii mai face injectie, asa ca o sa fiu atenta sa retin numele. Deja si-a revenit, mananca precum un lup   Cheesy.
Sper sa nu mai avem probleme de acum incolo, din pacate nu tot timpul le pot controla cand pun gura pe ceva de pe jos  Angry
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #49 on: November 17, 2007, 11:53:04 AM »

Am ramas datoare cu un nume de solutie injectabila. Solutia respectiva se numeste Linco-Spectin.
BlackWidow96
Sr. Member

« Reply #50 on: June 29, 2008, 01:14:46 PM »

puiutii mei (10 sapt) au diaree de 3-4 zile, cand foarte moale, cand "ca apa". am fost la medic si mi-a spus sa stau linistita ca e probabil de la caldura foarte mare, de la apa sau ceva mancare ce nu le-a priit. mi-a spus sa inlocuiesc apa cu apa plata/ fiarta si racita/ ceai de menta si sa le dau Debridat intai cate o pastila/pui pentru soc si apoi 1 jumatate la fiecare de 2 ori pe zi (dimineata si seara). asa am facut, crochetele le-am dat simple, fara sa le mai amestec, insa ei continua sa faca moale si astazi au inceput sa si vomite ce mananca. de vioi, sunt vioi, poate nu ca inainte, dar in  orice caz nu sunt letargici sau "blegi". si mama lor are scaunul normal, desi mananca aceeasi mancare, beau aceeasi apa si stau in aceleasi conditii.
BlackWidow96
Sr. Member

« Reply #51 on: June 29, 2008, 01:50:30 PM »

ce sa fac? sa le schimb crochetele? acum mananca pedigree junior. am inteles ca nu e o mancare prea buna, dar cu ce sa inlocuiesc? ce imi recomandati?
Ariana
Administrator

« Reply #52 on: June 29, 2008, 02:01:32 PM »

cu vaccinurile si deparazitarile cum stai?

Daca le dai si laptic incearca sa il elimini macar o perioada din alimentatie sa vezi daca nu cumva e si de la el. Mancarea o dai proaspata?

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
BlackWidow96
Sr. Member

« Reply #53 on: June 29, 2008, 02:11:09 PM »

duminica trecuta le-am facut polivalentul. laptic le am mai dat o data pe saptamana, dar de cand cu problemele, am renuntat la el. mancarea proaspata, le dau crochetele simple sau amestecate cu branza, iaurt, carnita de pui/peste, morcov, mar si daca nu papa repede, nu le-o las, pentru ca se strica repede. am vorbit acum si cu alt doctor si mi-a recomandat enteroguard si schimbarea crochetelor. si acum le fac un orez cu morcov, sper sa fie bine.
crb
Hero Member

« Reply #54 on: June 29, 2008, 02:13:54 PM »

..DOAR mucilagiu de orez si morcov fiert + boabele de hrana industriala...dar si asa, dat fiind ca, consumul de apa e ridicat scaunele nu cred ca or sa fie ff solide...parerea mea

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
BlackWidow96
Sr. Member

« Reply #55 on: June 29, 2008, 02:16:36 PM »

cred, dar nici "ca apa" si mai si vomita... Sad
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #56 on: June 30, 2008, 07:30:41 PM »

Eu pana nu i-am facut Minei trei injectii cu Linco-Spectin, cate una in fiecare zi, nu si-a revenit, desi am incercat cam toate solutiile de pe aici, orez, ceai de menta, Smecta etc. La timpul cand am avut noi probleme, se pare ca Mina bause apa dintr-o balta statuta.
BlackWidow96
Sr. Member

« Reply #57 on: July 02, 2008, 05:43:38 PM »

va multumesc pentru sfaturi, ne-au fost de folos Smiley. acum si-au revenit, au luat 3 zile enteroguard si au mancat numai orez cu morcov. dar am ramas cu o fetita care de duminica nu a mancat nimic. am incercat-o cu de toate, nimic, nimic. ieri a facut niste injectii si seara i-am dat putin pui pe care l-a mancat cu pofta si la jumatate de ora l-a vomitat. azi medicul i-a pus o perfuzie cu glucoza, isi mai revenise. acasa i-am pasat piept de pui, morcov si orez, toate fierte si i-am dat cate o lingurita la 2 ore. prima data a vomitat dupa un sfert de ceas si apoi, tocmai cand ma bucuram ca nu a mai dat papica afara, dupa vreo ora si jumatate a vomitat din nou. nu stiu ce sa-i fac, ceai de menta deja nu se mai atingea de ieri, i-am dat apa plata, dar bea foarte putina. ufff, de la ce ar putea sa fie? vetul nu mi-a spus mare lucru, atat ca ne-a chemat din nou maine la perfuzie. Sad ma puteti ajuta cu o opinie, daca ati trecut prin asta si stiti de la ce ar putea fi?
BlackWidow96
Sr. Member

« Reply #58 on: July 02, 2008, 11:33:55 PM »

ufff, acum vomita si apa. medicul mi-a spus ca e doar "mai sensibila decat ceilalti", dar, cu tot respectul, ma indoiesc... am vazut doi medici si pana acum nici o imbunatatire. si nu stiu nici cum sa o ajut
Ariana
Administrator

« Reply #59 on: July 02, 2008, 11:39:57 PM »

incearca sa-i dai cate o lingura de apa sau ceai la intervale mai scurte decat mai mult deodata. Eu zic sa nu incerci sa-i dai mancare deloc pana maine. Ceva antivomitiv injectabil a primit?

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof