Forum ciobanesc german
October 12, 2016, 04:31:19 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 19   Go Down
  Print  
Author Topic: DIAREE  (Read 77487 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
crb
Hero Member

« on: March 16, 2007, 11:29:17 AM »

...ce a mancat inainte sa il aduci la tine?....asta e una din problemele digestive si la CG...schimbarea tipului de hrana atrage scaune moi, diareice....poate fi una din cauzele care determina problema catelului tau...ce varsta are?...conteaza si asta....i-ai dat cumva si lapte..?

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
lucas71
Full Member

« Reply #1 on: March 16, 2007, 11:36:12 AM »

Am un pui de CG mascul are 11 saptamini,de cind e la mine are diaree,e deparazitat are toate vaccinuri maninca PURINA PROPLAN maninca foarte bine chiar cred eu ar minca si mai mult.Am fost la doctor cu el a dat doua injectii a revenit la normal iar dupa 2  3 zile iar incepe cu diarea.Iar am dus la doctor a  zis sa i dau ENTEROGUARD 7 zile cite doua pastile pe zii,iar a revenit la normal scaunul,iar dupa doua zile dupa tratament a inceput cu diarea.Daca puteti sa mi dati un sfat
MULTUMESC MULT
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #2 on: March 16, 2007, 12:40:48 PM »

Enteroguard e un medicament foarte bun pentru diaree, dar se asociaza si cu un regim strict. In loc de apa i se da cainelui sa bea ceai de menta, sau apa fiarta si racita. Are voie sa manance doar orez fiert cu morcov ras in primele zile, apoi se adauga si piept de pui fiert, maruntit bine. Ca sa digere mai usor, eu fierb bine orez, morcov si carne de pui si le fac pasta cu robotul. Dupa cam o saptamana de regim, se introduce din nou putin cate putin hrana obisnuita. Se poate amesteca si cu iaurt.

Leader of a screwed-up pack
dsh
Hero Member

« Reply #3 on: March 16, 2007, 12:51:57 PM »

...ce a mancat inainte sa il aduci la tine?....asta e una din problemele digestive si la CG...schimbarea tipului de hrana atrage scaune moi, diareice....poate fi una din cauzele care determina problema catelului tau...ce varsta are?...conteaza si asta....i-ai dat cumva si lapte..?

@dsh..."calcai pe bec"....sau esti de acord? Cheesy

crb, c'est toi? am mutat posturile si ordinea cronologica nu se mai ,,pupa" - incercam doar sa-ti pun postul la locul lui (temporal vorbind); cu continutul postului sunt de acord - au! era cu ,,r"??! Shocked
dsh

Kiss ...oui...je suis... Grin

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
lucas71
Full Member

« Reply #4 on: March 16, 2007, 02:07:03 PM »

mersi pentru. sfat incerc si varianta asta cu mincarea,si la crescator a mincat PURINA PROPLAN
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #5 on: March 16, 2007, 11:28:19 PM »

eu dau cateva pastile de Eridiarom pe zi, in functie de "consistenta" fecalelor. Intotdeauna mi-a dat rezultatele scontate. Este exclusiv pe baza de plante si poate fi consumat si ca supliment nutritiv. Este de uz uman (si la om da rezultate foarte bune) dar a fost conceput de un medic veterinar avand la baza combaterea diareei la vitei.  Se gaseste in farmaciile naturiste.  Wink

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
dromi99
Newbie
*

« Reply #6 on: March 18, 2007, 11:49:36 AM »

Azi am fost la medic cu Aris. De ieri a inceput sa aiba diaree. Angry. M-am speriat sa nu fi contactat parvoviroza. Dar medicul m-a linistit. Noaptea a avut 8 " scaune " fara consistenta si cu continut de mucus alb si verde. Are temperatura 39,2 grC si i-a facut o perfuzie, una injectie subcutanat, doua injectii intramuscular cu antibiotic si una seringa de 15ml cu smecta pe cale orala. Trebuie sa-i mai administrez inca de doua ori cate un jumatate de plic de smecta la interval de patru ore, iar de mancare mucilagiu de orez cu morcov si carnita de pui. De la ce sa fi contactat infectia? Ar trebui sa mai fac si altceva? Poate am uitat eu sa-l intreb pe medic sau sa-mi spuna el. Sunt foarte suparat. Asa de mult l-am asteptat.
Ariana
Administrator

« Reply #7 on: March 18, 2007, 12:36:08 PM »

In Manastur ai fost la medic? Oricum mai bine decat medicul care l-a examinat nu-ti poate spune nimeni ce sa faci si din cate observam i-a facut de toate.  Smiley  . Ii tinem pumnii piticului!

medic veterinar
dromi99
Newbie
*

« Reply #8 on: March 18, 2007, 12:39:35 PM »

Pe strada Calatis la Dr. Lapohos Carol. Mai trebuie sa stiu ceva?
Ariana
Administrator

« Reply #9 on: March 18, 2007, 12:41:30 PM »

Doar sa ai grija si sa respecti dieta.

medic veterinar
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #10 on: March 18, 2007, 01:07:00 PM »

Catelusii sunt ca si copiii mici, necesita multe ingrijiri, se imbolnavesc repede dar isi revin tot atat de repede. Primul meu CG a avut cred ca acelasi tip de infectie intestinala pe la varsta de 2 luni jumate, a inceput tratamentul pentru parvo dar am schimbat medicul, ca nu credeam ca are asa ceva. Imi amintesc si acum, dupa atatia ani, tot 8 scaune noaptea, si ce ingrijorata eram, dar s-a facut repede bine si de atunci nu a mai avut decat o pneumonie pe la 4 ani, in rest, sanatos tun. A ramas insa toata viata foarte mofturos la mancare...

Leader of a screwed-up pack
dromi99
Newbie
*

« Reply #11 on: March 18, 2007, 03:15:00 PM »

Daca este febril (39,2 C) are voie sa stea afara?
Ariana
Administrator

« Reply #12 on: March 18, 2007, 03:20:33 PM »

la 39.2 este subfebrilitate sau poate fi chiar normala temperatura la puiut, mai ales daca a fost agitat inainte de xeminare. Oricum, pana isi revine trebuie sa stea intr-un loc linistit si ferit de orice noxa.

medic veterinar
dromi99
Newbie
*

« Reply #13 on: March 19, 2007, 09:18:13 PM »

Astazi dupa amiaza am fost cu Aris la veterinar i-a administrat 2 seringi de 35ml cu glucoza subcutanat, una injectie cu antibiotic, una injectie cu piri... si una injectie cu un complex de vitamine. Dupa circa 2 ore a facut 41,2 C temperatura. Culmea este ca azi toata ziua , inainte sa mergem la vet a mancat singur si a baut singur a fost activ, iar acum este cu temperatura. Poate imi dati si mie un sfat cat mai urgent. La ora 20,00 i-am administrat un supozitor pediatric cu algocalmin. nu mai stiu ce sa fac.
lucas71
Full Member

« Reply #14 on: March 19, 2007, 09:20:04 PM »

Sa l duci urgent la medic
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 19   Go Up
  Print  

Jump to: