|
BlackWidow96
|
 |
« Reply #60 on: July 02, 2008, 11:55:53 PM » |
|
cred ca da, ca i-am batut la cap pe saracii oameni cu problema asta si macar de gura mea si tot i-au facut. sincer, carnetelul ei a ramas... cumva ...la cabinet :-| deci nu iti pot spune cu certitudine daca da si ce anume i s-a administrat, dar i-au facut injectii. iar papa nu i-am mai dat de atunci, daca o vomita, ii face mai mult rau decat bine. nu vad imbunatatiri in starea ei, e bleguta rau, doarme/zace toata ziua si rar se ridica doar sa faca pipi sau sa lincaie apa, in rest....si banuiesc ca e mai mult decat o simpla sensibilitate, ma tot gandesc, poate a inghitit ceva, poate o intoxicatie, poate altceva si mi se spune ca nu e motiv de ingrijorare 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #61 on: July 03, 2008, 12:11:57 AM » |
|
oricum in carnetel nu se trece fiecare injectie dintr-un tratament... Vezi ca exista Calopet pasta...suplimet nutritiv recomandat in cazuri de boala.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #62 on: July 03, 2008, 12:15:34 AM » |
|
Se poate da ca supliment alimentar sau pur si simplu goala, in cazul in care nu mananca nimic, cu lingura in speranta ca nu va mai vomita.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
BlackWidow96
|
 |
« Reply #63 on: July 03, 2008, 12:22:54 AM » |
|
am notat si ii cumpar maine, incerc si asa. sper sa o vad vesela ca inainte ca acum e o mica umbra de cg. poate maine cand mergem la vet pt perfuzie facem si o ecografie, sa nu fi ingitit ceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackWidow96
|
 |
« Reply #64 on: July 03, 2008, 12:25:47 AM » |
|
Ariana, iti multumesc pentru sfaturi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna_Mina
|
 |
« Reply #65 on: July 04, 2008, 03:20:16 PM » |
|
La asta m-am gandit si eu, sa nu fi inghitit ceva. Sa ne dai vesti cum se mai simte saracuta. Sanatate multa la fetita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackWidow96
|
 |
« Reply #66 on: July 04, 2008, 03:28:58 PM » |
|
Am schimbat si al 3-lea medic, Luna-Mina. Nu mai voiam sa aud ca are stomacelul sensibil. Ieri a fost ingrozitor. Facea pe ea incontinuu si nici nu avea putere sa se mai ridice. Medicul nou mi-a spus ca ar avea jigodie, parvo sau corona, desi are vaccinurile facute. Astazi pare sa fie mult mai bine. A fost vioaie, a plans la injectii  , a mirosit tot cabinetul cand am ajuns. El crede ca isi va reveni. Nu e inca prea bine, dar mai bine decat ieri. Pana acum, cu fiecare zi era din ce in ce mai rau. Mi-am pus toate sperantele in ea si nu vreau decat sa o vad sanatoasa. Continuam tratamentul deocamdata, pare sa ii priasca. Acum a putut bea putin ceai si e prima data cand nu il vomita  . Va multumesc ca ne sunteti alaturi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna_Mina
|
 |
« Reply #67 on: July 04, 2008, 03:41:42 PM » |
|
Te inteleg perfect, cand Mina era micuta am avut si noi probleme cu diareea cam o saptamana. Disperasem, saracuta ar fi avut pofta de mancare, dar tot ce manca scotea imediat afara. De atunci a ramas si mai sclifosita la mancare, si un pic mai mica decat sora ei, Luna.
Daca raspunde la tratament, eu zic ca se va face bine. Sa ne tii la curent.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackWidow96
|
 |
« Reply #68 on: July 04, 2008, 04:03:26 PM » |
|
sper si eu la fel. e greu, dar nu am de gand sa o las. am sa fac tot ce pot sa ii fie bine. cat despre "sclifoseala", am deja experienta cu mamica lor si nu ma deranjeaza, numai sa fie sanatoasa si vesela.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brazil
Hero Member

ea este Brazil
|
 |
« Reply #69 on: December 15, 2008, 11:11:19 AM » |
|
AJUTOOOOOOOR! Cateaua mea are 1 an si jumatate si este ( de fapt era) super jucausa si energica, o purtam peste tot cu noi. Dar de saptamana trecuta de miercuri, azi e luni, nu a mai mancat, ii merge burta, nu stiu daca a si vomat, poate cat eram noi la servici, si doarme aproapae tot timpul! Vineri am fost cu ea la medic si a spus ca nu e nimic grav, o indigestie, poate a mncat un os vechi, sau ceva porcarii si ia facut o injectie, de asemenea si sambata, dupa care ia prescris tratament medicamentos si sa o hranesc doar cu lapte batut si carne cruda de vitel. Sambata seara a mancat carne, si ieri dimineata, dar aseara a picat iar, fara energie, fara pofta de mancare, fara sa bea apa! Am luat-o in brate din cusca si am dus-o in casa, azi dimineata nu era deloc bine, nu a mancat din nou! Mentionez ca tarcul ei este langa gard si poate sa-i arunce oricine orice, cu toate ca nu prea mananca de la straini, nici nu e prea mancacioasa, prefera joaca, dar ma gandesc daca nu vreunul dintre vecini, din oamenii pe care ii cunoste sa nu-i fi aruncat ceva, nu stiu eu cred ca otrava. A, da, am uitat sa mentionez ca scaunul e de culoare verde! Va rog dati-mi un sfat, ce sa mai fac? Nu ar trebui sa-i faca cineva analize? Eu nu prea ma incred asa dupa pareri, ca s-ar putea sa fie aia sau aia. Am mai prins-o cu prostii in botic cand umblam pe la munte, dar nu o mai avut niciodata astfel de reactii! Nu e un caine de dormitor, e obisnuita sa ia contact cu oase vechi, chiar vaneaza pasari si iepuri!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA
|
 |
« Reply #70 on: December 15, 2008, 12:07:23 PM » |
|
Nu sunt medic ... doar ca sunt patita!..in sensul ca in vara tot asa am avut si eu un catel cu aprox aceleasi simptome , inclusiv scaunul verde!.. l-am tot plimbat pe la doctori pana am insistat eu sa-i facem o analiza a sangelui!.. de acolo a reiesit ca era ff bolnav, avea o boala provocata de intepatura unei capuse, numita erlichioza, a fost prea tarziu si eu l-am pierdut, din pacate!.. NU SPUN A TREBUIE SA FIE ACELASI LUCRU SI LA TINE!!.. DOAR ca trebuie sa insisti si sa cauti medici buni , dedicati mesriei lor.. si analize!
|
|
|
|
|
|
“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
|
|
|
brazil
Hero Member

ea este Brazil
|
 |
« Reply #71 on: December 15, 2008, 04:16:16 PM » |
|
Nu sunt medic ... doar ca sunt patita!..in sensul ca in vara tot asa am avut si eu un catel cu aprox aceleasi simptome , inclusiv scaunul verde!.. l-am tot plimbat pe la doctori pana am insistat eu sa-i facem o analiza a sangelui!.. de acolo a reiesit ca era ff bolnav, avea o boala provocata de intepatura unei capuse, numita erlichioza, a fost prea tarziu si eu l-am pierdut, din pacate!.. NU SPUN A TREBUIE SA FIE ACELASI LUCRU SI LA TINE!!.. DOAR ca trebuie sa insisti si sa cauti medici buni , dedicati mesriei lor.. si analize!
Multumesc pentru. raspuns, dar cred ca nu e cazul de intepatura de capusa pe vremea asta! Mai ales ca e tratata cu picaturi anticapusa si alte insecte. Dar am de gand oricum sa o duc la analize de sange, sper sa mai fie ...... in viata pe cand ajung acasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna_Mina
|
 |
« Reply #72 on: December 15, 2008, 05:08:46 PM » |
|
Multa sanatate si sa ne tii la curent cu ce se intampla. Se va face bine, nu cred ca e chiar atat de grav, s-ar putea sa fie vreun microb, ceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackWidow96
|
 |
« Reply #73 on: December 15, 2008, 06:43:53 PM » |
|
Capuse pe vremea asta, ale mele mai iau din paiele pe care le punem in cotet. Sanatate catelusei!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brazil
Hero Member

ea este Brazil
|
 |
« Reply #74 on: December 15, 2008, 10:04:50 PM » |
|
Multa sanatate si sa ne tii la curent cu ce se intampla. Se va face bine, nu cred ca e chiar atat de grav, s-ar putea sa fie vreun microb, ceva.
Multumesc mult pentru incurajari,aveam de gand sa-i fac niste analize, dar din fericire a inceput sa manace si lapte acru si carne de vita, in care binenteles i-am pus si medicamentele pe care mi le-a prescris medicul. Acum e jucausa, e parca mereu flamanda, dar nu-i fortez stomacul, am sa o las sa doarma cateva zile in casa ca e f. slabita. Dar sunt fericita! Multumesc mult
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|