Forum ciobanesc german
August 11, 2014, 11:01:55 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8   Go Down
  Print  
Author Topic: DIAREE  (Read 37827 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #30 on: May 22, 2007, 06:29:57 PM »

Repejor cu ea la medic !
Daca nu ai timp acum - fiertura de orez si elimina hrana uscata.
Da-i doar mancare "de post".

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
lucas71
Full Member

« Reply #31 on: May 23, 2007, 08:01:57 AM »

URGENT LA MEDIC
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #32 on: May 23, 2007, 03:52:44 PM »

niki, mai exact ce consistenta are scaunul catelusei si cat de frecvent/zi? Este "ca apa" sau doar moale; in orice circumstanta sau doar dupa ce alearga ca "nebunii"   Tasmanian sau in zilele extrem de calduroase  ?

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
lucas71
Full Member

« Reply #33 on: May 24, 2007, 07:24:38 AM »

Ariana ce ai vrut sa zici cu""in orice circumstanta sau doar dupa ce alearga ca "nebunii"    sau in zilele extrem de calduroase  ?"" ca si a mea dupa ce alearga mai mult devine scaunul mai moale!
dsh
Hero Member

« Reply #34 on: May 24, 2007, 03:21:06 PM »

se intampla des ca dupa efort fizic cainele sa aibe scaun moale; iar in zilele calduroase poate fi de vina si apa bauta in plus pentru scaunul moale.

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Ariana
Administrator

« Reply #35 on: May 24, 2007, 05:27:18 PM »

exact! de obicei dupa multa agitatie se accelereaza peristaltismul intestinal astfel incat cainii au scaun mai frecvent si mai moale chiar si in timpul plimbarii/alergarii. De aceea este chiar indicat, mai ales cainilor batranei sa faca miscare, evitand constiparea.

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
lucas71
Full Member

« Reply #36 on: May 24, 2007, 09:30:57 PM »

Multumesc mult!!!
mark
Newbie
*

MARK al nostu

« Reply #37 on: October 28, 2007, 04:20:19 PM »

am citit cam tot ce scrie pe aici despre problema asta cu diareea dar totusi as vrea un sfat mai aproape de problema mea: mai precis este vorba de un pui de 3 luni cu vaccinele la zi, care de 2 saptamani are diaree in  incontinu( cand consistenta de piure cand  apa) , a slabit la modul ca ti-e frica sa pui mana pe el ( cred k are cca 5-6 kg), i s-a administrat ce vrei si ce nu vrei ,imodium, ceai, mucilagiu de orez, mancare uscata pt caini cu probleme, toate k la carte, mai ales k stapanul lucreaza la facultatea veterinara din Bucuresti si este crescator de caini de cel putin 15 ani,treaba e ca este la primul caine c.g.  si m-am gandit ca poate imi puteti da un sfat mai personalizat ,ca sa zic asa, la c.g.Am inteles ca au probleme cu stomacul in general! Bietul pui este numai piele si os, dar foarte  energic si vioi, iar de mancat mananca!! Din cate am inteles cam toti puii din cuib sunt foarte sensibili cu stomacul!! Poate ma puteti ajuta cu un tratament mai eficace!! Multumesc!

"...si-l joc in frau si-l las in trap / Mi-e drag ca ochii mei din cap,/ Nu l-as fi dat nici mort..."
Ariana
Administrator

« Reply #38 on: October 28, 2007, 06:32:18 PM »

Saracutul! Un examen coproparazitologic s-a facut?

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
mark
Newbie
*

MARK al nostu

« Reply #39 on: October 30, 2007, 09:19:05 PM »

nu ,din cate stiu; acum,Ariana, te mai intreb ceva si anume daca ai auzit de ceaiul de frunze de salcam contra diareei?Si de ce te intreb, dupa 2 zile de ceai de asta , bietul pui a reusit sa scoata si el afara un amarat de "carnacior" ca sa zic asa( k altfel nu stiu cum sa descriu), ceea ce pentru el este ceva!Dar oricum am sa-mi anunt prietenul de sfatul tau si cred ca totul va fii bine pentu King! Iti multumesc frumos!

"...si-l joc in frau si-l las in trap / Mi-e drag ca ochii mei din cap,/ Nu l-as fi dat nici mort..."
dsh
Hero Member

« Reply #40 on: November 01, 2007, 06:46:33 PM »

MUSAI EXAMEN COPROPARAZITOLOGIC! recent am intalnit un caz similar - se luptau cu o diaree de cateva luni!!! facusera un examen al scaunului la un cabinet, dar neconcludent... dupa un examen la un medic recomandat la facultate s-a descoperita ca puiul avea e.coli; e pe antibiotic acum si spre bine; e doar un exemplu, insa e edificator pentru relevanta unei analize corecte.

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
mark
Newbie
*

MARK al nostu

« Reply #41 on: November 02, 2007, 09:19:59 PM »

una peste alta,si-a revenit micutul ,iese bine afara si a luat si vreo 2-3 sute de grame in timpul asta,probabil ca a inceput sa asimileze,dar poate ca un examen medical chiar nu ar strica.Va multumesc. Smiley Smiley Smiley

Ariana
Administrator

« Reply #42 on: November 02, 2007, 09:34:38 PM »

i s-a administrat ce vrei si ce nu vrei ,imodium, ceai, mucilagiu de orez, mancare uscata pt caini cu probleme, toate k la carte, mai ales k stapanul lucreaza la facultatea veterinara din Bucuresti si este crescator de caini de cel putin 15 ani,
ne bucuram sa auzim de bine!
oricum, de la inceput trebuie tratata cauza nu efectul! De aceea se efectueaza si examenul copro, de multe ori acesta elucidand misterul.

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
mark
Newbie
*

MARK al nostu

« Reply #43 on: November 04, 2007, 03:11:24 PM »

da.cam asta ar trebui facut

Luna_Mina
Hero Member

« Reply #44 on: November 10, 2007, 09:48:25 AM »

Am si eu o problema cu una dintre "fete", Mina. De cateva zile, mai exact vreo 5 are diaree. Am fost la medic, i-a facut o injectie, din pacate nu stiu ce i-a administrat, si tot nu si-a revenit. Am fost din nou la medic, mi-a dat sa-i dau in mancare timp de trei zile, Strevital. In rest, mananca cu pofta, alearga, se joaca cu cealalta, Luna, fara probleme. Numai ca nu prea scapam de scaunul moale. Acum in loc de apa le dau ceai de menta, mancare le fac din orez fiert, morcovi si carne de vita.
Am observat ca i se misca si doi dinti, in fata. Se poate sa fie deranjata la stomac si din cauza ca schimba dintii?
Amandoua mananca acelasi tip de mancare, Luna n-a avut nici cele mai mici probleme.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof