lucifer
Newbie
|
 |
« on: April 19, 2007, 07:21:12 PM » |
|
Buna ziua! Am un cg de 3 luni care momentan locuieste in casa noua si netencuita, dar intentionez sa-l cazez afara. M-ar interesa dimensiunile optime pt. cusca si eventual spatiul minim pt tarcul in care o sa stea ca sa nu calce florile.  Va multumesc anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #1 on: April 19, 2007, 08:08:25 PM » |
|
Dimensiuni minime (parerea mea): - Cusca : Latime = 80 cm; Lungime = 1.2 m; H = 80 cm - Padoc : minim 2 x 3 m
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
rapboyhed
Jr. Member

|
 |
« Reply #2 on: April 20, 2007, 07:37:58 PM » |
|
multumesc crb . lucifer chiar a fost o intrebare la care m`am gandit si eu . doar abia astept sa am un puiutz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #3 on: April 20, 2007, 07:47:11 PM » |
|
Eu i-am facut Natiei ( gandindu-ma si la faptul ca va avea pui) cusca de 110 cm latime si 120cm lungime,inaltimea minima de 65cm, maxim 75cm. Padocul 3m/6m... din cate imi aduc eu aminte.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #4 on: April 20, 2007, 08:51:46 PM » |
|
Domensiunile nu trebuie sa fie neaparat astea,nu sunt standars, sunt doar orientative; ideea e ca sa-i creezi un spatiu in care sa simta in largul lui! Cam cum ti-ar placea tie sa fie, asa sa-i faci! Atentie totusi sa nu fie prea mic!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lucifer
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: April 21, 2007, 07:30:37 PM » |
|
Multumesc tuturor pt. sfaturi.Trec la treaba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Metall
Full Member

|
 |
« Reply #6 on: April 25, 2007, 01:29:31 PM » |
|
Si eu am de gand sa manufacturez o cusca pt cele 2 catzelushe. M-am gandit ca o varianta buna ar fi un duplex ... Ce parere aveti, ar fi ok ceva de genul 1-1,2 x 1,6-2 x 1 m? Cu un perete despartitor, la mijloc sau putin descentrat, in functie de gabaritul (mai mare al lui Iris si mai mic al lui DeeDee) lor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lucifer
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: April 27, 2007, 03:40:49 PM » |
|
Cusca-i aproape gata. O izolez cu polistiren (ca tot mi-a ramas de la casa), o acopar cu tabla zincata si o vopsesc in alb. Padocul o sa iasa cam 4x3 metri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #9 on: April 28, 2007, 08:15:43 AM » |
|
Sa-mi spui si mie cu ce reusesti sa "asiguri" polistirenul, ca mie mi-au facut praf un rand....  ....cu un strat de placaj....tip sandvich... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #11 on: April 28, 2007, 08:28:29 AM » |
|
oho...a fost si ala....odata..... Da' cred ca trebuie sa bat si niste blani sanatoase pe la (toate) marginile lui...  ....coltzare din cornier de tabla....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessya1405
Hero Member

Rick
|
 |
« Reply #12 on: April 28, 2007, 08:35:30 AM » |
|
Foarte tare!!! la asta nu ma gandisem.... Multumesc pentru idee....va fi pusa in aplicare cat de curand!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #13 on: April 28, 2007, 08:47:52 AM » |
|
Foarte tare!!! la asta nu ma gandisem.... Multumesc pentru idee....va fi pusa in aplicare cat de curand!!  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|