ioanna43
Newbie
|
 |
« Reply #210 on: March 26, 2014, 05:31:38 PM » |
|
Multumesc pentru sfat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
|
 |
« Reply #211 on: March 27, 2014, 01:52:33 AM » |
|
Sunt spray-ri cu ulei de neem sau alte uleiuri aromatice prin pet-shopuri. Unele care se dau pe blana cainelui, altele cu care se pot stropi custile.
Salut.Ai putea sa specifici macar unul pe care l-ai folosit si ai avut rezultate bune cu el? Mersi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #212 on: March 27, 2014, 02:27:06 AM » |
|
Eu ii dau cu un spray cu ulei de neem cumparat de la maxi-pet. Nu au avut niciodata purici sau capusi. Au si zgarda kiltix si in zona unde locuiesc eu nu prea sunt capusi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lory2002
Newbie
|
 |
« Reply #213 on: March 30, 2014, 08:59:01 PM » |
|
Salut. Am o catea Cg cu varsta de 3 luni si jumatate. De 3 zile sunt foarte suparat. Tin sa precizez ca este primul caine de rasa pe care il detin . In urma cu 3 zile ochiul drept i s-a umflat. Am dus-o la veterinar i-a facut un vaccin si in cateva ore i-a trecut. Incepand cu a doua zi a devenit foarte apatica , nu avea chef nici sa iasa afara . Am observat ca dupa cativa pasi se opreste si se aseaza. Asta dupa ce merge impleticit rau. Am dus-o din nou la veterinar , i-a facut analiza la sange si i-a iesit hemoglobina mica , anemie foarte mare. Asa mi-a zis. Nu imi cereti denumiri de medicamentele care i-au fost injectate pentru ca nu le stiu. De 2 zile suntem in tratament , dar nu simt nici-o ameliorare. Merge cativa metri , se opreste , si tot asa. Plus ca nu scapam de mersul impleticit. Tin sa precizez ca manaca , bea apa , face treaba mare , mica . Am scris in acest forum pentru ca am citit ca anemia foarte mare apare cel mai frecvent la babesioza. Daca ar fi fost muscata de capusa ar fi normal sa mearga impleticit ? Ar mai manca ? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ioanna43
Newbie
|
 |
« Reply #214 on: March 30, 2014, 09:41:01 PM » |
|
Din propria experienta iti spun ca daca ar avea babesioza nu ar avea pofta de mancare si nici apa nu ar bea multa,precum un caine sanatos. Plus ca la analize se vede clar daca exista babesii in sange sau nu. Poate e doar anemica si de aici lipsa de energie. Cainele meu a avut babesioza,iar un doctor foarte bun ne a recomandat sa ii dau mai multe zile ficat de pui sau de vita in sange pentru refacerea hemoglobinei afectate de boala si de medicamentatie. Acum nu stiu daca se poate administra unui puiut ficat aproape crud,cainele meu fiind adult. Nu as vrea sa ti dau vreun sfat gresit... Multa sanatate piticei tale!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lory2002
Newbie
|
 |
« Reply #215 on: March 30, 2014, 09:50:32 PM » |
|
Ficat i-am dat astazi , mai in sange. Asa mi-a zis si doctorul. Am uitat sa adaug ca in prima zi a avut temperatura 40, 3 , iar astazi 39,8. Are toate vaccinurile facute , deparazitare. Nu inteleg cum de o catea asa activa , vioaie , sa intre intr-o stare de letargie asa de mare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ioanna43
Newbie
|
 |
« Reply #216 on: March 30, 2014, 09:59:10 PM » |
|
Te ai uitat la culoarea urinei? De cele mai multe ori,in cazul babesiozei ,este caramizie. Daca situatia se inrautateste,fugi cu ea din nou la vet.Daca Doamne fereste e babesioza,trebuie neaparat luata din timp boala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #217 on: March 30, 2014, 10:40:40 PM » |
|
Hemobartonella da anemie. Trebuie sa-i puna o picatura de sange la microscopul electronic. Eu am avut un motan cu hemobartonella, a fost diagnosticat prea tarziu si nu a mai putut fi salvat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rexcornish
Jr. Member

|
 |
« Reply #218 on: March 31, 2014, 12:52:18 PM » |
|
Din ce oras esti, lory2002?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lory2002
Newbie
|
 |
« Reply #219 on: March 31, 2014, 01:11:31 PM » |
|
Sunt din Bals. Tratamentul il facem la Craiova.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rexcornish
Jr. Member

|
 |
« Reply #220 on: March 31, 2014, 01:25:08 PM » |
|
Am inteles. Speram sa fii din Bucuresti sa-ti pot face niste recomandari de medici dar....nu pot sa-i doresc decat multa sanatate!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|