Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #135 on: May 11, 2013, 10:29:48 PM » |
|
Ok. asteptam vesti bune  si poate si poze cu rudy 
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
|
gabriella
|
 |
« Reply #136 on: May 11, 2013, 11:13:19 PM » |
|
pai ambele sunt acelasi lucru..nu-i prea mult pt el??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #137 on: May 12, 2013, 06:36:57 PM » |
|
Cauta un cabinet vet nonstop.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GabrielO
Newbie
|
 |
« Reply #138 on: May 13, 2013, 01:19:30 AM » |
|
Azi dupa masa s-a spart buba si a cusr puroi  Am fost la doctor, a stors-o bine pe viu, cred ca a deranjat-o foarte tare ca abia o puteam stapani 2 insi si doctorul. I se invinetise limba si gingiile. I-a mai facut ceva pentru reducerea temperaturii si mi=a dat o crema sa-i aplic. Are o gaura cam 2 cm pe 1 cm... Nu stiu daca nu cumva era mai bine sa o anestezieze total, sa deschida buba si sa curete temeinic apoi coasere. Sper ca s-a curatat bine, desi umflatura tot mai are. E naspa rau ca de la o banala injectie sa faca asa ceva. Sau poate a facut reactie alergica la antidot, nu stiu. Se tot linge in zona respectiva, ar fi bine sa-i caut un "corset" (nu stiu denumirea corecta) sa-i pun la gat sa nu mai ajunga la rana ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #139 on: May 13, 2013, 05:15:33 PM » |
|
Nu ai intrebat doctorul?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anca Kristina
Newbie
|
 |
« Reply #140 on: December 08, 2013, 01:17:56 PM » |
|
Buna! Am un metis de ciobanesc german care vineri seara a fost diagnosticat cu babesioza. I s-au administrat 2 injectii, din care una a fost antidotul. Pe urma de sambata dimineata s-a inceput administrarea de clindamicina 300 mg 1 capsula la 8 ore, 1 tableta antitrombotic pe zi, 1 de hepatoprotector pe zi, si 2 tablete de famotidina, una dimineata, una seara. Famotidina ne-a fost prescrisa din cauza acidului gastric. Momentan, suntem in a 2-a zi de tratament, dar nu pot spune ca am vazut mari imbunatatiri, in afara de faptul ca acuma e mai stabil, vineri nu a putut deloc sa se tina pe picioare. De mancat nu mananca, apa bea din cand in cand. Ii mai dau supa de pui cu seringa. Aseara am remarcat ca a vomitat un lichid mai gros, ca un mucus de culoare galbui, medicul a zis ca din cauza stomacului, cu restabilirea intestinala, sau ceva in genul acesta. Si ca pana nu se distrug babesiile, nu va putea manca. Azi dimineata a vomitat din nou. Mai inainte a venit medicul si i-a facut antibioticul injectabil. Acum, intrebarea mea este.. tratamentul aplicat este bun ? Am tot citit si eu pareri despre Imizol. In cat timp are trebui sa se vada o imbunatatire ? Va multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
|
 |
« Reply #141 on: December 08, 2013, 01:49:03 PM » |
|
Buna! In primul rand sa iti traiasca catelul! acum depinde si cand ti-ai dat tu seama ca el are babesioza...e foarte important. din pacate am trecut si eu acum vreo luna prin asa ceva. dar pot sa zic ca norocul nostru a fost ca mi-am dat seama repede ca ceva nu este in regula, nu era in apele lui, i-am luat repede temperatura si am fugit la vet. i s au facut analizele de sange si injectiile necesare, dintre care una cu imizol. in noaptea respectiva a fost terminat, dormea unde era mai racoare, dar dimineata deja a mancat fara probleme. Au urmat cateva injectii cu vitamine sa l ajute sa treaca peste imizol, dar pot sa zic ca totul a durat 24 de ore...succes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anca Kristina
Newbie
|
 |
« Reply #142 on: December 08, 2013, 03:03:13 PM » |
|
Multumesc la fel! De miercuri a inceput sa se simta putin rau, in sensul ca nu mai manca si era usor apatic, lucru pe care impreuna cu doctorul l-am pus pe seama unei indigestii. Vineri insa a inceput sa schiopateze si sa nu mai aiba stabilitate in picioare. Am anuntat medicul, care a venit si i-a luat sange, iar seara ni s-a confirmat ca e vorba de babesioza. Sa fie cu succes, si sa trecem cu bine peste asta, ca mi se rupe sufletul cand il vad asa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anca Kristina
Newbie
|
 |
« Reply #143 on: December 08, 2013, 07:25:37 PM » |
|
De la amiaza cand a plecat doctorul, a mai vomitat de 2 ori.. nu stiu ce sa fac si ce sa ii mai dau sa manance, ca refuza absolut orice. E normal, oare ar trebui sa mai consult si o alta parere specializata ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
|
 |
« Reply #144 on: December 08, 2013, 07:28:06 PM » |
|
i ai mai verificat temperatura? in mod normal ar fi trebuit sa ii scada dupa imizol si antibiotic. ar fi bine sa i o verifici
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anca Kristina
Newbie
|
 |
« Reply #145 on: December 08, 2013, 09:28:00 PM » |
|
I-am luat-o acum. Are 37.5.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
|
 |
« Reply #146 on: December 08, 2013, 09:32:36 PM » |
|
temperatura e buna. cum mai e el, tot apatic? incearca sa i dai ceva de mancare sa l atraga, carne cruda, orez, o ciorba. nu stiu ce sa zic, doctorul ce a mai zis? eventual mai dimineata inca un set de analize daca nu isi revine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anca Kristina
Newbie
|
 |
« Reply #147 on: December 08, 2013, 10:40:35 PM » |
|
Tot apatic.. tot sta in pat, se mai cere din cand in cand afara la pisu. Intre timp a mancat niste biscuti speciali pentru caini, niste orez cu carnita de pui fiarta si morcov fiert. Nu l-am lasat sa manance mult, ca sa nu isi umple stomacul prea mult dintr-o data, acum sper doar sa nu vomite din nou ce a mancat. Doctorul a zis ca daca mai vomita in seara asta dupa antibiotic sau maine dimineata, sa il sun. Ma gandeam si eu sa mai cer niste analize, ca sa vedem cum stam. Multumesc mult pentru raspuns si pentru suport!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
|
 |
« Reply #148 on: December 08, 2013, 11:20:10 PM » |
|
Nu ai pentru ce! e un semn bun ca a mancat. ce varsta are?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo