Da, exista si versiunea pentru juniori si pentru puppy- starter. Mie mi se pare extraordinara, cel putin referindu-ne la ingrediente. Are carne de miel, de curcan si aici vorbesc de cea starter, caci eu deocamdata la aceasta etapa sunt, inca nu avem 2 luni

Este o hrana superpremium. De asemenea am vazut ca are si glucozamina si condroitina pentru articulatii. Pe pliantul pe care l-am primit la petshop sunt mentionate si ingredientele: crustacee antarctica (bogat in omerga 3), grasime de curcan (mai saraca in acizi grasi saturati comparativ cu alta carne), orez brun, cicoare, faina de roscove, mere deshidratate, drojdie, extract de yucca, antioxidanti, taurina si meitlsulfonilmetan (pentru detoxifierea organismului si o mai buna circulatie a sangelui).
Sincera sa fiu, pe mine ma incanta foarte tare aceasta noua hrana, nu contine porumb,grau, oua, pui, grasime de pui, zahar, arome si coloranti artificiali, aditivi, soia si organisme modificate genetic.
Astazi am luat-o sa o incerc si vad ca o mananca cu pofta (o combin cu cea de dinainte ca sa nu fie o trecere brusca).
Imi place, eu una o recomand, ma bucur ca se produce si o astfel de hrana pentru catei

Pretul este putin mai mic decat Royal Canin.