Forum ciobanesc german
October 17, 2017, 01:34:40 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 [11]   Go Down
  Print  
Author Topic: Incaierari intre caini - cum le prevenim / evitam / oprim  (Read 48959 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #150 on: April 23, 2012, 10:20:36 AM »

ok my bad  Lips Sealed

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #151 on: February 22, 2015, 09:04:40 PM »

Buna seara.Am si eu o problema..desi sunt socializati ,cei doi CG ai mei (mascul de 8 luni si femela de 11 luni) se incaiera,nu tot timpul dar de fiecare data cearta pleaca de la femela iar continuarea o da masculul (se intampla si invers)...Cum as putea sa-i fac sa nu se mai incaiere? Azi s-a intamplat dupa ce i-am plimbat si alergat pe amandoi (deci erau totusi cat de cat obositi)Nu fac diferente in intretinerea lor deci nu are unul mai multa atentie ca celalalt..au ambii la fel..

rony
Newbie
*

« Reply #152 on: August 27, 2015, 08:25:53 PM »

Bună seara.
Îi rog pe cei cu experiență în creșterea și educarea  să mă ajute cu cateva sfaturi.
Ronny este un  mascul, de aproape 10 luni. De cand era mic, 4-5 luni își zburlea coama pe stradă la vederea unui caine sau la anumite persoane. Evident ca eu îl corectam, repetandu-i ca nu-i voie. Acum am ajuns într-o situație dificilă cu el căci îmi este teamă să-l mai las liber la locul de joacă, împreună cu aceeași caini pe langă care a crescut. Mereu a avut un stil agresiv sau nu știu dacă descriu eu bine insă, mereu se ducea lătrănd agresiv la coada lor și uneori îi mai și ciupea de deasupra cozii. Cand era mai mic nu prea îl luau în seamă ceilalți caini, dar acum nu-l mai tolerează.
Acum cateva seri s-a dus în stilul său caracteristic în mare trombă la o femelă de cg. belgian care nu a stat pe ganduri să vadă ce vrea el de fapt și l-a luat de ceafă. Încăierarea a fost serioasă căci abia l-a scos soțul meu din colții femelei. Avea și zgarda neîntoarsă și îl sufocau colții. Totuși datorită zgărzii nu a fost prea șifonat , căci a împiedicat-o să închidă gura. În general ascultă dar, dacă e rost de scandal nu refuză niciodată.
Ce mă sfătuiți să fac? Momentan l-am lăsat cu zgarda cu coltii în sus și botniță, asta pentru că-i cunosc pe ceilalți caini și știu că ei nu atacă. Să-l țin toturi printre ei să socializeze. Nu știu însă dacă procedez corect. Bănuiesc lipsă de socializare.
Aștept sfaturi. Mulțumesc anticipat celor ce-și fac timp să-mi răspundă.
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #153 on: August 28, 2015, 09:02:48 AM »

Buna, socializat cat e mic si cu femele si cu masculi si corectat daca o da din joaca in incaierare.
Oricum, cred ca e vorba si de atitudinea voastra. Vezi ca nu cumva sa te simta pe tine mai vulnerabila si sa vrea sa te protejeze. Incearca sa il observi mai bine. Spor!

Rico Stress
Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 [11]   Go Up
  Print  

Jump to: