Forum ciobanesc german
June 15, 2017, 03:10:07 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14   Go Down
  Print  
Author Topic: dimensiuni cusca  (Read 89260 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bursucCostel
Newbie
*

« Reply #180 on: September 21, 2013, 12:09:10 AM »

cat de curand voi veni si eu cu detaliile tehnice si foto despre o cusca pe care planuiesc sa i-o construiesc lui Lord  Smiley . Mai trag cu ochiul pe aici la voi sa aflu unele detalii despre marimea cainelui la maturitate  ,s.a.m.d .
 Voi incer sa folosesc un material care are si izolator in interior  http://www.ebay.co.uk/itm/COMPOSITE-ROOF-SHEET-insulated-cladding-INSULATED-ROOFING-SHEET/271280512501?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=017&category=66945&cmd=ViewItem   acesta este materia prima .
 O singura intrebare ma macina .... din cauza ca izolatorul este acoperit pe amandoua partile cu o foita de tabla  , oare nu o sa ii fie rece pe timp de iarna  ,umezeala ,etc ?
just.vlad
Jr. Member
**

:)

« Reply #181 on: September 21, 2013, 11:00:28 AM »

Sheyla nu o pun pe ciment..am sa o pun pe pamant...si am sa ii pun acolo niste bucati de lemn pe post de picioare...uitasem asta sa iau in calcul...Smiley am izolat`o...si i`am acoperit o parte a acoperisului...trebuie sa mai cumpar o coala de tabla sa termin...si o sa mai am partea din fata de terminat si gata...dupa aia o sa ma chinui sa o duc la locul ei ca e extrem de grea...Smiley)) dar cel mai simplu e sa gasesti un meserias sa o faca repede...si sa folosesti lemn usor...ori osb ori daca nu, scandura de tei...eu am folosit mult stejar...si ma rupe la greutate...imediat am sa pun cateva poze cu ce am mai facut...Smiley
Sheyla
Sr. Member

« Reply #182 on: September 21, 2013, 11:09:43 AM »

Daca e pamantul drept cred ca poti s-o asezi si pe niste caramizi. Ideea e sa nu atinga jos si sa retina umezeala, ca putrezeste lemnul, in timp. Astept poze Cheesy

Gabriela
"Câinele este cel mai bun exemplu de loialitate si abnegaţie. De-asta iubesc eu câinii."
just.vlad
Jr. Member
**

« Reply #183 on: September 21, 2013, 11:10:48 AM »

ce parere aveti?

just.vlad
Jr. Member
**

« Reply #184 on: September 21, 2013, 11:12:36 AM »

am gafat`o la acoperis cand am pus tabla...am masurat lungimea si am taiat latimea...Smiley))))) dupa aia am gresit cand am asezat`o...si am desfacut`o de vreo 3 ori Smiley))))
Sheyla
Sr. Member

« Reply #185 on: September 21, 2013, 12:11:27 PM »

Bravo, imi place Cheesy
Ai construit-o singur? Mi-ar placea si mie sa pot face asa lucruri cu mainile mele, da' mie imi vine sa lesin si daca imi intra o aschie in deget...

Gabriela
"Câinele este cel mai bun exemplu de loialitate si abnegaţie. De-asta iubesc eu câinii."
bursucCostel
Newbie
*

« Reply #186 on: September 21, 2013, 12:39:33 PM »

Frumoasa cusca!
 Acuma , zic si eu ... nu era  mai bine daca nu puneai tavanul ala si ii lasai loc mai mare in interior ?

just.vlad
Jr. Member
**

« Reply #187 on: September 21, 2013, 01:04:13 PM »

nu singurel...pt ca am avut nevoie de cineva sa tina de scanduri cand le taiam si etc...Sheyla ma anunti si vin sa te ajut...sa nu iti intre aschii..Cheesy
si referitor la tavan...l`am pus pentru a fi putin izolat pentru iarna...tabla se raceste repede si partea din fata si spate a acoperisului am sa o acopar tot cu osb...asa ca probabil e bine...doar cainele nu sta in doua labe in cusca...e destul de mare...
Sheyla
Sr. Member

« Reply #188 on: September 21, 2013, 03:10:04 PM »

Sheyla ma anunti si vin sa te ajut...sa nu iti intre aschii..Cheesy
Vaaai, mersi! Kiss Cam mare distanta de la tine pana la noi, totusi daca vrei sa vii ar trebui sa stii ca la noi in curte se intra numai pe baza de caine. Cheesy

Gabriela
just.vlad
Jr. Member
**

« Reply #189 on: September 21, 2013, 03:49:14 PM »

Smiley))))) pai bine...am sa vin cu tot cu catel...Smiley)))))
Sheyla
Sr. Member

« Reply #190 on: September 21, 2013, 03:56:23 PM »

Da, da, da, da, da! Cheesy Vii cu catel si pleci fara. 

Gabriela
just.vlad
Jr. Member
**

« Reply #191 on: September 21, 2013, 04:25:03 PM »

da...sa amintim...vin la tine sa te ajut la cusca..cu tot cu catel...te ajut la cusca iar dupa ce termin plec...fara catel Smiley)))))))))))))))))))) afacere serioasa Smiley)))))))))))))))
Sheyla
Sr. Member

« Reply #192 on: September 21, 2013, 04:38:43 PM »

Pentru mine suna rentabil, nu stiu pentru tine... Tongue

Gabriela
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #193 on: June 29, 2014, 10:47:17 PM »

Buna seara.Trebuie sa fac o cusca pentru viitorul  si am o intrebare ...Cusca va fi facuta pe schelet de lemn,la exterior lambriuri de lemn de brad (sau osb),izolatie pe toate laturile,tavan si podea cu polistiren de 5 iar interiorul as vrea sa-l plachez cu osb.Ce vreau sa va intreb,osb-ul nu e periculos in caz ca se apuca sa-l roada? Ma refer la aschile din compozitia osb-ului...
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #194 on: July 19, 2014, 07:08:26 PM »

Buna seara.Trebuie sa fac o cusca pentru viitorul  si am o intrebare ...Cusca va fi facuta pe schelet de lemn,la exterior lambriuri de lemn de brad (sau osb),izolatie pe toate laturile,tavan si podea cu polistiren de 5 iar interiorul as vrea sa-l plachez cu osb.Ce vreau sa va intreb,osb-ul nu e periculos in caz ca se apuca sa-l roada? Ma refer la aschile din compozitia osb-ului...
Nu sunt periculoase aschile din lemn,
am vazut caini care rodeau scanduri din padocuri mai rau ca drujbele,
poti folosi foi de tego,este mai bun k rezistenta si putrezeste greu.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14   Go Up
  Print  

Jump to: