ady
Hero Member

Smile! It confuses people!
|
 |
« Reply #15 on: October 26, 2008, 08:33:04 PM » |
|
O sa printez raspunsul si o sa merg maine dim cu el la vet,  merci pentru sugestii.
|
|
|
|
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #16 on: October 26, 2008, 11:50:56 PM » |
|
Sunt sigura ca stie el ce face, nu cred ca are nevoie de sugestii! 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #17 on: October 27, 2008, 07:46:25 PM » |
|
A 6-a zi, de la primele simptome si a 5-a zi de tratament, cand am adus-o de la perfuzie a vomitat, si a avut diaree roscata. Inca raspunde la stimuli si cand ii vine sa faca, se duce singura la usa. Vet-ul a zis sa o incerc cu mancare, poate mananca. Starea ei generala e inca buna dar ma ingrijoreaza diareea, credeam ca a scapat de ea. Astept ziua de maine poate mananca ceva.
|
|
|
|
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #18 on: October 27, 2008, 08:38:52 PM » |
|
Doamne ajuta! Incearca cu supica de pui! Si apa...sa fie apa plata sau fiarta si racita.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #19 on: October 27, 2008, 09:10:47 PM » |
|
A 6-a zi, de la primele simptome si a 5-a zi de tratament, cand am adus-o de la perfuzie a vomitat, si a avut diaree roscata. Inca raspunde la stimuli si cand ii vine sa faca, se duce singura la usa. Vet-ul a zis sa o incerc cu mancare, poate mananca. Starea ei generala e inca buna dar ma ingrijoreaza diareea, credeam ca a scapat de ea. Astept ziua de maine poate mananca ceva.
Daca e deja a 6-a zi incearca sa ii dai ceva de mancare. E greu pana ia prima inghititura, asa ca incearca cu absolut orice iti trece prin minte ca i-ar putea place. Cum a zis si Ariana, incearca cu supa de pui, sau carne la gratar, conserva, carne cruda, orice. E foarte foarte important sa manance, odata ce incepe sa manace se poate spune ca a trecut hopul. Bafta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #20 on: October 27, 2008, 09:48:46 PM » |
|
din cuibul pe care-l tratez momentan unul a scapat, unul s-a dus in nici 48 de ore de la aparitia semnelor si al treilea speram sa scape, bea apa. 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #21 on: October 27, 2008, 11:06:12 PM » |
|
In seara asta s-a intamplat ceva nostim...  Boss, catelul meu mai mare, a omorat un pui care era bolnav. Cred ca puiul a ramas pe afara, si cand i-am dat drumu lui boss, l-a gasit, sa jucat cu el pana l-a ametit si l-a adus in fata usii mai mult mort decat viu. Eu, l-am luat si l-am bagat in casa, sub un scaun. Cand vin mai tarziu, beti (catelusa bolnava) tragea de capul lui, i l-am luat imediat si ea venea inebunita dupa el, cum ea nu vrea sa manance alceva ma gandesc daca sa i-l dau sau nu???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #22 on: October 27, 2008, 11:17:39 PM » |
|
In seara asta s-a intamplat ceva nostim...  Boss, catelul meu mai mare, a omorat un pui care era bolnav. Cred ca puiul a ramas pe afara, si cand i-am dat drumu lui boss, l-a gasit, sa jucat cu el pana l-a ametit si l-a adus in fata usii mai mult mort decat viu. Eu, l-am luat si l-am bagat in casa, sub un scaun. Cand vin mai tarziu, beti (catelusa bolnava) tragea de capul lui, i l-am luat imediat si ea venea inebunita dupa el, cum ea nu vrea sa manance alceva ma gandesc daca sa i-l dau sau nu??? Banuiesc ca te referi la un pui de gaina? Nu-i da un pui intreg sa-l manace, are pene, gheare, etc, nu-i bine pentru stomacelul ei inca sensibil. Oricum, e o veste foarte buna  Daca domnisoara are chef de fugarit pui de gaina inseamna ca se simte bine. Incearca sa o pacalesti cu altceva, poate niste carne de conserva, putini caini rezista mirosului. Profita de interesul ei pentru pui si incearca sa o pacalesti cu mancare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #23 on: October 27, 2008, 11:19:35 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #24 on: October 28, 2008, 12:01:29 PM » |
|
 Azi dimineata, vet-ul mi-a zis ca nu-i mai facem perfuzie, pt ca e destul de hidratata si ca trebuie neaparat sa manance, asa i-am luat repede o conserva, pedigree, acolo nu a vrut sa manace, am adus-o acasa, nici aici, am lasat-o sa se duca la culcusul ei, i-am deschis gura cu mana si i-am bagat putina conserva cu mana, a scapat-o pe jos si a luat-o singura si a papat-o, i-am mai dat putin si papat si aia, cam 2-3 inghitituri bune a luat. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sheeba_roxy
|
 |
« Reply #25 on: October 28, 2008, 12:02:50 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #26 on: October 28, 2008, 03:24:11 PM » |
|
 Azi dimineata, vet-ul mi-a zis ca nu-i mai facem perfuzie, pt ca e destul de hidratata si ca trebuie neaparat sa manance, asa i-am luat repede o conserva, pedigree, acolo nu a vrut sa manace, am adus-o acasa, nici aici, am lasat-o sa se duca la culcusul ei, i-am deschis gura cu mana si i-am bagat putina conserva cu mana, a scapat-o pe jos si a luat-o singura si a papat-o, i-am mai dat putin si papat si aia, cam 2-3 inghitituri bune a luat.  Bravo!!! Ce-a fost mai rau a trecut, acum ai grija de ea sa se puna pe picioare. Mancarica buna si multa dragoste si o sa fie totul bine. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #27 on: October 28, 2008, 05:41:53 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sheeba_roxy
|
 |
« Reply #28 on: October 28, 2008, 05:49:17 PM » |
|
poate acum vei fi de doua ori mai atent cu el sa nu se mai intample cazuri nefericite pentru a nu m-ai avea de suferit nici tu nici catelul oricum felicitari pentru promtitudinea cu care ai reactinat cu siguranta asta l-a salvat.Ma bucur sa aud ca s-a facut bine si ii doresc sanatate multa pe viitor si sa se faca mare si frumos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #29 on: October 28, 2008, 09:10:52 PM » |
|
Multumesc sheeba_roxy  S-a imbolnavit la o saptaman dupa ce l-am cumparat . Daca il cresteam eu de pui, cu siguranta ii faceam toate vaccinurile la timp. O sa atasez poze cu dezvoltarea ei , acum ca a scapat, o sa am grija de ea ca de ochii din cap.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|