Canto
Full Member

|
 |
« Reply #75 on: November 03, 2008, 03:39:19 PM » |
|
@ ady...si deci cum se simte micuta?
|
|
|
|
|
|
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away...
"The bond with a true dog is as lasting as the ties of this earth can ever be." -Konrad Lorenz
|
|
|
ady
Hero Member

Smile! It confuses people!
|
 |
« Reply #76 on: November 03, 2008, 04:38:08 PM » |
|
Azi dimineata am vazut-o pt prima data dupa 10 zile, dand din codita si sarind cu piciorusele pe genunghii mei. Am mai facut o vizita la vet, o injectie cu antibiotice, 2 pastilute pt diaree, 2 pt acasa pe care le va lua la un interval de 5-6 ore, si peste 3 zile un nou control, de rutina  . Pana la ora asta nu a mancat nimic, dar ma tin de ea, cu tot felu de bunatati. 
|
|
|
|
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
|
|
Canto
Full Member

|
 |
« Reply #77 on: November 03, 2008, 05:36:25 PM » |
|
bravo!!!  sper ca a trecut hopul...multa sanatate in continuare 
|
|
|
|
|
|
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away...
"The bond with a true dog is as lasting as the ties of this earth can ever be." -Konrad Lorenz
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #78 on: November 03, 2008, 05:48:13 PM » |
|
Noi combatem diareea si cu pastilute pe baza de subnitrat de bismut si caolin ( Finidiar se numeste medicamentul folosit de noi) absorbiond si toxinele de la neivel intestinal. Au un rezultat excelent. Daca nu biruiti cu diareea incercati-l! http://www.innovet.ro/suplimente-nutritionale-finidiar.html
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #79 on: November 04, 2008, 12:43:34 AM » |
|
Azi am reusit s-o pacalesc sa manace un ficatel de pasare crud, de fapt doar atat a vrut din cate i-am dat.
|
|
|
|
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
|
sheeba_roxy
|
 |
« Reply #80 on: November 04, 2008, 11:43:42 AM » |
|
bravo, pare ca pe zi ce trece se simte tot mai bine, bafta in continuare si sa se puna piticu pe picioare ca are de facut foarte multe nazbatii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #81 on: November 04, 2008, 01:38:32 PM » |
|
Inca nu a scapat de diaree, si manaca f f putin, abia dupa ce o sa vad ca nu mai are diaree o sa rasuflu mai usurat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sheeba_roxy
|
 |
« Reply #82 on: November 04, 2008, 02:14:01 PM » |
|
asta asa e dar este oricum o evolutie buna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
antonraz
Newbie
|
 |
« Reply #83 on: November 05, 2008, 09:00:08 AM » |
|
Inca nu a scapat de diaree, si manaca f f putin, abia dupa ce o sa vad ca nu mai are diaree o sa rasuflu mai usurat.
poti sa incerci si gama de conserve hill's i/d in amestec cu hill's a/d.de asemenea da-i finidar de care ti-a scris si Ariana fiindca-i f.bun.si eu dau cateilor la cabinet acest produs.iti mai recomand sa-i faci o coprocultura...parca de prea multe zile totusi ,persista diareea. sa auzim numai de bine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #84 on: November 05, 2008, 12:48:26 PM » |
|
Din parvo a dat in hepatita, asa a zis vet-ul, asa ca facem tratament pt hepatita acum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
antonraz
Newbie
|
 |
« Reply #85 on: November 05, 2008, 06:48:46 PM » |
|
Din parvo a dat in hepatita, asa a zis vet-ul, asa ca facem tratament pt hepatita acum.
parerea mea,schimba urgent medicul.nu cred sa fie hepatita...ori una ori alta.dar,se poate sa fie indusa medicamentos si asta-i nasol rau.fa-i ex. a sangelui,respectiv leucohemograma completa,glicemia,transaminazele hepatice,fosfataza alcalina,ureea,creatinina,lipaza,amilaza,bilirubina obligatoriu daca-i hepatita suspectata. apoi trimitene analizele pe forum si am sa-ti interpretez.fa-i si o coprocultura (bacteriologic si parazitologic) si daca poti si o ecografie nu ar strica.asta chiar de maine dimineata.sa nu fie mancat cainele si sa nu-i fi facut terapie pe baza de antiinflamatorii(modifica rau valorile hepatice).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #86 on: November 05, 2008, 08:13:25 PM » |
|
azi a mancat un piept de pui din ciorba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #87 on: November 06, 2008, 07:52:55 PM » |
|
Are in continuare diaree, asa ca maine o sa merg cu ea la Iasi la FMV.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

|
 |
« Reply #88 on: November 08, 2008, 01:46:21 PM » |
|
Nu am mai mers cu ea la M V, am zis sa mai stau o zi sa vad cum se comporta. Dupa 2 zile de glucoza, multivitamine, clorura de sodiu, antibiotice, Liv 52, si cateva pastile pt diaree, la vet-ul meu, am avut parte de o surpriza astazi: am descoperit ca ii place carnea de vita fiarta si tocata, din intamplare pt ca facea mama sarmale.  A mancat 8 portioare cam cat nuca de mari.  Mai peste 2 ore, o alta surpriza la fel de mare: pe covor am strivit un carnacior 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|