|
Von Broos
|
 |
« on: February 20, 2014, 10:00:36 PM » |
|
Acest topic a fost deschis cu aprobarea administratorului forumului.Aici va puteti exprima nemultumirile legate de unele probleme cu care v-ati intalnit atunci cind ati dorit un catel de ciobanesc german!Am vazut pe forum postari conform carora unii proprietari nu si-au primit pedigreele nici dupa un an.Am vazut postari cum ca unii cainii displazici nu au fost inlocuiti de crescatori asa cum ar fi normal [desi pe unii pui s-au platit sume mari de bani] sau restituirea pretului de achizitie.Pentru toate aceste probleme sau altele cu care v-ati intalnit va rugam sa postati pentru a stii si ceilalti viitori proprietari de Ciobanesc German cine si cu ce probleme s-a confruntat.si foarte important daca se poate si numele persoanei sau "canisa" cu care ati avut probleme!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
|
 |
« Reply #1 on: February 20, 2014, 11:13:31 PM » |
|
Foarte buna initiativa Von Broos ....Acest topic este foarte util incepatorilor care-si iau pentru prima data un  .. Asa vor sti in cine sa aiba incredere ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Von Broos
|
 |
« Reply #2 on: March 09, 2014, 08:58:36 AM » |
|
Este foarte interesant!Din cati oameni s-au plins pe acest forum ma asteptam sa fie cativa care sa posteze experientele lor aici dar se pare ca m-am inselat.Asta inseamna ca nu dorim sa scapam de amatorism si comercianti iar aceasta rasa sa evolueze,dar aici nu este nimic nou!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #3 on: March 09, 2014, 01:15:07 PM » |
|
Aveti dreptate. asteptam pe tooti cei nemultumiti. pentru a sti si noi cine este maidaneziiiiii. aici ma refer la oameni 
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
|
Von Broos
|
 |
« Reply #4 on: March 14, 2014, 01:06:09 PM » |
|
Aveti dreptate. asteptam pe tooti cei nemultumiti. pentru a sti si noi cine este maidaneziiiiii. aici ma refer la oameni  Acestia pot fi foarte usor aflati daca oamenii vor asta! Se pare ca unii oameni au retineri in a spune adevarul.Nici o problema,ne vom zbate in amatorism si mediocritate mult timp de acum inainte!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rexcornish
Jr. Member

|
 |
« Reply #5 on: March 17, 2014, 08:57:20 AM » |
|
Am prieteni care si-au luat un pui de la o anume canisa.Si nu vorbim despre acele asa-zise "canise": premium, Oradea si cate or mai fi. Pana sa-l ia au tot cautat referinte despre acea canisa si au gasit un singur comentariu negativ. Au fost indignati de faptul ca cei care isi iau teapa nu posteaza. Si-au luat si ei teapa. I-am intrebat de ce nu posteaza? Mi-au spus ca :" ei, deocamdata e bine-sanatos puiul, e frumos si jucaus si se ne rugam sa nu aiba probleme. Daca ne-am luat plasa, asta e. Noi il iubim asa cum este". Cred ca, din pacate, cam asa gandesc toti cei care nu vor sa povesteasca. Poate si de rusine, nu stiu. De aceea l-am intrebat pe Tara Alpha de Riba de carnetel de sanatate, de discutia cu domnul Petrica despre testele de displazie...Prietenii mei nu au primit , nici macar, carnetel de sanatate la 6 saptamani. Deci deparazitare interna 0, vaccin 0. IAr despre testele de displazie ale parintilor..cainii lui nu au avut niciodata probleme cu asa ceva. S-a laudat ca detine, nu mai stiu, 30-40 de femele. Cum ar putea fi prietenii mei siguri ca, in cazul in care vor primi pedigree-ul, mama puiului e chiar cea care figureaza in pedigree? M-as fi bucurat daca tara de riba ar fi raspuns la intrebari ca sa confirme sau sa infirme daca si el a patit asa ceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #6 on: March 17, 2014, 09:45:07 PM » |
|
Daca nu se dau nume si fapte concrete , dovedite ,acest topic e degeaba . 
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #7 on: March 17, 2014, 11:24:45 PM » |
|
Corect !
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
|
Von Broos
|
 |
« Reply #8 on: March 18, 2014, 01:10:49 PM » |
|
Daca nu se dau nume si fapte concrete , dovedite ,acest topic e degeaba .  Corect Marius! Daca cei care au avut asemenea "experiente negativa cu acesti crescatori" de unde sa stim de cine sa ne ferim?Spuneti cu nume si prenume cine sint cei care se fac asemenea lucruri!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Von Broos
|
 |
« Reply #9 on: March 23, 2014, 05:02:12 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #10 on: March 23, 2014, 05:40:31 PM » |
|
In concluzie, cine are un caine care seamana cu unul de rasa poate sa scape de sterilizare si sa produca in continuare caini fara acte...strigator la cer!Singura speranta e ca asoc. chonologice din teritoriu sa NU emita aceste asa-zise adeverinte de tipicitate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...
|
 |
« Reply #11 on: March 23, 2014, 06:03:16 PM » |
|
Pe bani, orice.... Se va intampla ca si in cazul cainilor metisi de pittbull pe care ii incadra metis de orice alt caine si era 80 de lei inscrierea in asociatie si 60 adeverinta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erica12
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: March 27, 2014, 01:57:13 PM » |
|
Buna ziua, abia acum vad ca exista un astfel de topic, dar este adevarat nu m-am uitat la sectiunea "circ". Catelul l-am cumparat in luna iulie 2013 de la "canisa Von haus Godra" la varsta de 3 luni si jumatate din monta Voros Farkas Bencze si Aliz vom Haus Szasz. In luna octombrie la radiografie s-a descoperit displazie la ambele picioare din spate , piciorul drept avand o displazie severa. Piciorul era aproape iesit afara. Norocul nostru a fost ca am dat peste un doctor foarte bun si am reusit sa o operam la ambele picioare. Imi mai ramane sa merg la radiografie probabil la jumatatea lui aprilie sa vedem cum sta piciorul drept, speram sa fie bine.La ora actuala piciorul este la locul lui , catelul este ok cu chef de joaca de mancare si toate cele. Daca aveti nevoie de radiografiile de dinainte de operatie si dupa le pot incarca fara nicio problema. Intre timp am tot solicitat de la proprietarul canisei Pedigreeul catelului si i-am si specificat ca am nevoie de el pentru ca nu pot castra catelul pana la 3-4 ani, iar acesta nu se mai oboseste sa raspunda nici la telefonul personal si nici la mesajele de pe forum. Singurul lucru pe care pot spune ca l-am invatat , avand in vedere banii investiti in operatii , medicamente drumuri si toate cele este simplu : daca mai vreau sa imi cumpar caine vreodata sa nu il cumpar din Romania. Pentru orice alte intrebari stau la dispozitie. Pozele cu radiografiile le pot pune fara nicio problema, dar pot sa o fac diseara pentru ca acum sunt la munca. PS : Topicul asta ar trebui sa stea la Anunturi Vanzari-Cumparari , parerea mea, pentru ca inainte sa isi ia omul un caine pe care o sa il aiba pentru urmatorii 7-10 ani sau mai mult sa stie in ce se baga. Toate cele bune.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Von Broos
|
 |
« Reply #13 on: March 27, 2014, 03:26:40 PM » |
|
Buna ziua, abia acum vad ca exista un astfel de topic, dar este adevarat nu m-am uitat la sectiunea "circ". Catelul l-am cumparat in luna iulie 2013 de la "canisa Von haus Godra" la varsta de 3 luni si jumatate din monta Voros Farkas Bencze si Aliz vom Haus Szasz. In luna octombrie la radiografie s-a descoperit displazie la ambele picioare din spate , piciorul drept avand o displazie severa. Piciorul era aproape iesit afara. Norocul nostru a fost ca am dat peste un doctor foarte bun si am reusit sa o operam la ambele picioare. Imi mai ramane sa merg la radiografie probabil la jumatatea lui aprilie sa vedem cum sta piciorul drept, speram sa fie bine.La ora actuala piciorul este la locul lui , catelul este ok cu chef de joaca de mancare si toate cele. Daca aveti nevoie de radiografiile de dinainte de operatie si dupa le pot incarca fara nicio problema. Intre timp am tot solicitat de la proprietarul canisei Pedigreeul catelului si i-am si specificat ca am nevoie de el pentru ca nu pot castra catelul pana la 3-4 ani, iar acesta nu se mai oboseste sa raspunda nici la telefonul personal si nici la mesajele de pe forum. Singurul lucru pe care pot spune ca l-am invatat , avand in vedere banii investiti in operatii , medicamente drumuri si toate cele este simplu : daca mai vreau sa imi cumpar caine vreodata sa nu il cumpar din Romania. Pentru orice alte intrebari stau la dispozitie. Pozele cu radiografiile le pot pune fara nicio problema, dar pot sa o fac diseara pentru ca acum sunt la munca. PS : Topicul asta ar trebui sa stea la Anunturi Vanzari-Cumparari , parerea mea, pentru ca inainte sa isi ia omul un caine pe care o sa il aiba pentru urmatorii 7-10 ani sau mai mult sa stie in ce se baga. Toate cele bune.
Asta am incercat sa fac prin acest topic,sa atentionam viitorii proprietari de unde sa NU cumpere pui. Sugestia dumneavoastra a fost pusa in practica,topicul a fost mutat! Nu cred ca e neaparata nevoie sa mergeti afara pentru a cumpara un pui de calitate,trebuie doar sa aveti mai mare grija si sa cautati crescatori seriosi pe viitor,din fericire sint si la noi,dar trebuie sa facem sa dispara acei "inmultitori" din chinologia romaneasca!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erica12
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: March 27, 2014, 03:40:19 PM » |
|
Nu spun ca nu ar fi crescatori buni in Romania. Singura problema pentru mine ar fi acum de incredere. La inceput m-am gandit ca am crescut catelul prost ca nu am stiut ce sa ii dau sau chestii de genul, dar a facut la amandoua picioarele si am scos din ecuatie problema asta. Iar banii investit in operatie ma fac sa ma gandesc ca as fi luat un pui din afara lejer. Iar un lucru bun si care ma bucura pe mine personal este ca am avut banii respectivi de operatii. Ce nu inteleg eu este de ce se fereste lumea sa scrie montele din care au cateii si sunt cu probleme. In felul acesta ii ajuti pe viitorii proprietari de un necaz sau mai este varianta in care proprietari nu se duc sa faca radiografia , iar cateii traiesc cu problema asta toata viata. Poate o sa constientizeze si proprietarii ca fac un bine viitorilor cumparatori postand montele cu probleme. Daca cineva are nevoie de informatii unde am operat catelul si alte detalii ma poate contacta pe PM pot oferi si nr. de telefon pentru detalii. Sa auzim de bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|